وابسته های یه گروه؟!
-
@Infinitie-A
فضلِ : هسته
خود : وابسته پسینmobina sariri
بله درسته ولی میشه بگید جز کدوم یکی از گروه های اسمیه؟!مفعوله.متمم.منادا.نهاد.مسند؟ -
@Infinitie-A
به حق چیزای نشنیده ! وابسته ، وابسته هستش؛ هسته هم هسته هستش. چجوری وابسته هسته بشه؟
«فضل خود» گروه مفعولی هست. «فضل» هسته گروه مفعولی و «خود» مضاف الیه گروه مفعولی هست.
Amin-Mehraji
خب خود نقشش مضاف الیه هست ولی میتونیم بگیم خوده مضاف الیه هم (کلا وابسته های یه گروه اسمی)نقش هسته رو دارن!؟ -
Amin-Mehraji
خب خود نقشش مضاف الیه هست ولی میتونیم بگیم خوده مضاف الیه هم (کلا وابسته های یه گروه اسمی)نقش هسته رو دارن!؟@Infinitie-A
خب ببینید هسته توی گروه مطرح میشه درسته؟ اگه «خود» رو هسته بگیریم ، اون وقت بگیم متعلق به چه گروهی هست؟
-
سلام، یه نکته ای تو ذهنته ولی اونو دقیق یادت نیست! نکته اینه : ازت میپرسن نقش دستوری "فضل خود" چیه؟
اون موقع هست که تو نقش هسته رو انتخاب میکنی در غیر این صورت جواب دوستان کاملا درسته :rose: -
سلام، یه نکته ای تو ذهنته ولی اونو دقیق یادت نیست! نکته اینه : ازت میپرسن نقش دستوری "فضل خود" چیه؟
اون موقع هست که تو نقش هسته رو انتخاب میکنی در غیر این صورت جواب دوستان کاملا درسته :rose:Arshia Yazdian آها بههله یادم نبود دقیق خیلی ممنون
-
@Infinitie-A
خب ببینید هسته توی گروه مطرح میشه درسته؟ اگه «خود» رو هسته بگیریم ، اون وقت بگیم متعلق به چه گروهی هست؟
Amin-Mehraji گرفتم چی شد دستت درد نکنه🌹
-
خب آخه اینو ببینید من اینجا چه کنم؟!

لطفا بهبه ترتیب عکسارو ببینید اینا ماله نشر الگوعه
یه جا من مضاف الیه رو خوده نقش هستش گرفتم ولی کتاب گفت خود مضاف الیه هست
حالا غلام رو مضاف الیه گرفتم کتاب میگه نه نقشش مفعوله😐😐 -
خب آخه اینو ببینید من اینجا چه کنم؟!

لطفا بهبه ترتیب عکسارو ببینید اینا ماله نشر الگوعه
یه جا من مضاف الیه رو خوده نقش هستش گرفتم ولی کتاب گفت خود مضاف الیه هست
حالا غلام رو مضاف الیه گرفتم کتاب میگه نه نقشش مفعوله😐😐@Infinitie-A
توی سوال اول «خود» مضاف الیه هست که درست گرفته و شما اشتباه گرفتید
توی سوال دوم ، کجا گفته مفعوله؟ بیچاره نوشته مسند! درست هم میگه چون فعل اسنادی به کار رفته.
-
@Infinitie-A
توی سوال اول «خود» مضاف الیه هست که درست گرفته و شما اشتباه گرفتید
توی سوال دوم ، کجا گفته مفعوله؟ بیچاره نوشته مسند! درست هم میگه چون فعل اسنادی به کار رفته.
Amin-Mehraji
نه داداش منظورم اینه غلام تو ترکیب کمینِ غلام مضاف الیه هست ولی اینجا میگه مسند -
Amin-Mehraji
نه داداش منظورم اینه غلام تو ترکیب کمینِ غلام مضاف الیه هست ولی اینجا میگه مسند@Infinitie-A
آهااااااا، فهمیدم. بله درست میگید مضاف الیه هست ولی این بابا هم نگفته «غلام» مضاف الیه نیست، گفته گروه « کمین غلام » مسند هست.
-
@Infinitie-A
آهااااااا، فهمیدم. بله درست میگید مضاف الیه هست ولی این بابا هم نگفته «غلام» مضاف الیه نیست، گفته گروه « کمین غلام » مسند هست.
Amin-Mehraji نه خب آخه تو سومین عکس گفته کدوم نقش با بقیه فرق داره بعد زیر غلام خط کشیده حالا من طبق اون نکته ایی که بار قبل دوستان گفتن اینو مضاف الیه گرفتم حالا میگه کمین غلام مسنده😑