گروه اسمی
-
دوستان تو بحث تشخیص ترکیب وصفی یا اضافی فرمول : به آخر ترکیب است اضافه کنیم یا تر اضافه کنیم اگه معنی داد وصفی هستش ولی تو بعضی جا ها آدم شک میکنه درسته یا نه الان من تو این مثال گیر کردم
پارچه آسمانی
آسمانی چون اسم + ی هستش صفت نسبی محسوب میشه ولی اینجا اگه تر اضافه کنیم ترکیب معنی نمیده الان این ترکیب رو باید اضافی در نظر بگیرم یا وصفی ؟
راهنما-ادبیات ممنون میشم اگه پاسخ بدید -
دوستان تو بحث تشخیص ترکیب وصفی یا اضافی فرمول : به آخر ترکیب است اضافه کنیم یا تر اضافه کنیم اگه معنی داد وصفی هستش ولی تو بعضی جا ها آدم شک میکنه درسته یا نه الان من تو این مثال گیر کردم
پارچه آسمانی
آسمانی چون اسم + ی هستش صفت نسبی محسوب میشه ولی اینجا اگه تر اضافه کنیم ترکیب معنی نمیده الان این ترکیب رو باید اضافی در نظر بگیرم یا وصفی ؟
راهنما-ادبیات ممنون میشم اگه پاسخ بدید81Sobhan سلام لقمه رو نپیچون. همین که فهمیدی این "ی" صفت نسبی میسازه بزن وصفی بره!
از یه روش بهتر برو که بهت میگم
مگه نمیگی ترکیب وصفی؟ خب باید یه چیزی رو وصف کنه دیگه! اینجا هم آسمانی داره رنگ پارچه رو وصف میکنه!:rose: -
81Sobhan سلام لقمه رو نپیچون. همین که فهمیدی این "ی" صفت نسبی میسازه بزن وصفی بره!
مگه نمیگی ترکیب وصفی؟ خب باید یه چیزی رو وصف کنه دیگه! اینجا هم آسمانی داره رنگ پارچه رو وصف میکنه!:rose:Arshia Yazdian خیلی ممنون از پاسختون
چشم حتما از این روش میرم اینطوری فکر کنم راحت تر جواب پیدا میشه .🌸🌹🌺 -
81Sobhan سلام لقمه رو نپیچون. همین که فهمیدی این "ی" صفت نسبی میسازه بزن وصفی بره!
مگه نمیگی ترکیب وصفی؟ خب باید یه چیزی رو وصف کنه دیگه! اینجا هم آسمانی داره رنگ پارچه رو وصف میکنه!:rose:Arshia Yazdian چه باحال!😱
تا حالا اینجوریشو ندیده بودم