یک نفر یاری بنماید لطفا
-
خانومِ_دوست_داشتنی در یک نفر یاری بنماید لطفا گفته است:
@Mr-Fantastic همین..!
کارگاه تست ها رو دیدی؟
@Mr-Fantastic خب پرسیدم گفتن داداشی ببین درحالی که بعد دیدن فیلمای ایشون بیشتر گیر میکنم ..!
همه رو قاطی کردن توهم -
siavash farmanbordar اینچیزا رو خیلی امتحان میکنم موقع انجام که شد ذهنم میپره من با سه چهارتا تست اشتبا خسته نمیشم ولی وقتی میبینم ده تا زدم و بارای یازدهمین بار باز اشتباه شد کلافه میشم..!
خانومِ_دوست_داشتنی
درست میشه،نا امید نشی همش حل میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی نمیدونم رشتت چیه عزیزم و کنکوریه چ سالی هستی اگ١٤٠٠و وقت داری با خیال راحت و بدون استرس از همین الان شرو کن من خودمم خیلی ریب میزدم تو فیزیک تشرحی هارو فعلا وللش اگ وضعت خیلی خرابه فعلا ابی قلم چی رو بگیر و کار کن اصلا هم نترس ک نمیتونی بیشترشو ج بدی پاسخ نامه رو کامل بخون و تیپ تست های هر مبحث رو ببین معمولا چارچوبای طرح سوال توی درس فیزیک ثابتن مثلا مقاومت و خازن تو فیزیک٢و.......بعدا ک دستت راه افتاد اگ از نظر مالی برات سخت نبود میتونی ی کتاب ی سطح بالاتر بگیری یا مثلا از کتاب خونه یا حتی تستای منتخب توی اینترنت غصه اونشو نخور قثط باید برای فیزیک وقت بزاری و هدفمند بخونیش مثلا ب ساعت کاری نداشته باش وقتی میشینی پا فیزیک بگو مثلا من تا ب مبحث چگالی مسلط نشم از پای فیزیک پا نمیشم فیزیک پاشنه اشیل تجربیا و ریاضیاس و همون طور ک خودت گفتی خیلیا ازش رد میشن وی درصد خیلی زیادی هم منفی میرنن بنابرین تو خیلی راحت میتونی با انالیز مباحث راحت تر و درصد٥٠ی رتبه خیلی خخوب بیاری و اخرینشم این ک من فیلمای حل تست استاد کارزانیان هم بهت پیشنهاد میکنمموفق باشی دوست خوبم
honeyghandhastigh8190 Gh خیلی ممنون ازتون ولی دیر نیست برای فیزیک خوب زدن؟/
من زیست وشیمی تایم های روزانه امن فیزیکم بیاد خیلی سنگین میشه..! -
siavash farmanbordar اینچیزا رو خیلی امتحان میکنم موقع انجام که شد ذهنم میپره من با سه چهارتا تست اشتبا خسته نمیشم ولی وقتی میبینم ده تا زدم و بارای یازدهمین بار باز اشتباه شد کلافه میشم..!
خانومِ_دوست_داشتنی پیوستگی واستمرار ببین شعار نیست واقعا راس میگم من از فیزیک واس خودم ی غغغغغغغول ساخته بودم اول قرنطینه نشستم عین بچه ادم ساعت های طولانی برای فیزیک٣ ک همه ارش نق میرنن وقت گزاشتم وشد نقطه قوتم واک الان برکردم عفب همین روش سرتق بازی رو برای فیزیک پایه هم انجام میدم
-
خانومِ_دوست_داشتنی
درست میشه،نا امید نشی همش حل میشهsiavash farmanbordar امیدوارم واقعا...من درصد بالا میخوام ولی فیزیک رگمو زده..همه انرژیم باهاش تحلیل میره خیلی وقته دارم باهاش دستو پنجه نرم میکنم امیدورام بتونم از پسش بربیام
-
سلام بچه ها داشتم سوالای فیزیک٩٧رو بررسی میکردم ب ی نوع تیپ تست رسیدم تعجب کردم ب نظر شما برای کنکور نظام جدید وارد کردن خازن ها ب مدار و بستنشون ب صورت موازی و متوالی(دقیقا مث مقاومتا)و سوال کردن از پارمترای خاص یا کلی ١پتانسیل طرح توی کنکور٩٩رو داره یا حذف نظام جدیده مدلش اگ هست لطفا بگین ک منم بخونمش ادرس دقیق این سوال٢١٦کنکور تجربی ٩٧میتونین برید ببینینش
honeyghandhastigh8190 Gh
این تیپ تست مربوط میشه به نظام قدیم،تو کتابای اون دوره خازن معادل بود ولی الان حذف شده،خیالت راحت باشه تو کنکور نمیاد -
honeyghandhastigh8190 Gh خیلی ممنون ازتون ولی دیر نیست برای فیزیک خوب زدن؟/
من زیست وشیمی تایم های روزانه امن فیزیکم بیاد خیلی سنگین میشه..!خانومِ_دوست_داشتنی کنکوریه ١٤٠٠هستی؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی کنکوریه ١٤٠٠هستی؟
-
honeyghandhastigh8190 Gh
این تیپ تست مربوط میشه به نظام قدیم،تو کتابای اون دوره خازن معادل بود ولی الان حذف شده،خیالت راحت باشه تو کنکور نمیادsiavash farmanbordar ممنونم
-
siavash farmanbordar امیدوارم واقعا...من درصد بالا میخوام ولی فیزیک رگمو زده..همه انرژیم باهاش تحلیل میره خیلی وقته دارم باهاش دستو پنجه نرم میکنم امیدورام بتونم از پسش بربیام
خانومِ_دوست_داشتنی
ایشالا میشه
تلاشتو بیشتر کن سعی کن عمقی تر بخونی بیخیال ساعت مطالعه برا فیزیک شو بعد یه مدت ردیف میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی
ایشالا میشه
تلاشتو بیشتر کن سعی کن عمقی تر بخونی بیخیال ساعت مطالعه برا فیزیک شو بعد یه مدت ردیف میشهsiavash farmanbordar تا جایی که بتونم سعیم میکنم کم نیارم..!
-
honeyghandhastigh8190 Gh
خواهش میکنم -
خانومِ_دوست_داشتنی خوب گلم تو ک هنو خیلی وقت داری برنامتو ضرب دری کن ی روز فیزیکو خیلی سیر تا پیاز بخون ی روز شیمی رو تسلط کپیدا کردی تایمشو کمتر کن اینو یادت باشه ک با هر سطحی ک هستی حذف کردن اخرین ودر واقع بدترین روشه
-
خانومِ_دوست_داشتنی خوب گلم تو ک هنو خیلی وقت داری برنامتو ضرب دری کن ی روز فیزیکو خیلی سیر تا پیاز بخون ی روز شیمی رو تسلط کپیدا کردی تایمشو کمتر کن اینو یادت باشه ک با هر سطحی ک هستی حذف کردن اخرین ودر واقع بدترین روشه
honeyghandhastigh8190 Gh خیلی ممنونم ازتون...فقط میتونم بگم امیدوارم درست شه
-
siavash farmanbordar تا جایی که بتونم سعیم میکنم کم نیارم..!
خانومِ_دوست_داشتنی عزیزم تو کهنو اول راهی از این حرفا نزن ماها چی بگیم ک الان باید انتخاب رشته میکردیم توکل کن ب خدا وتا میتونی تلاش کن بزار شب وقتی میری تو تخت خوابت از مغزت دود بلند ش و همه جونت خستگی بچکه نمیدونی چقققققد اون خستگی لذت بخشه
-
honeyghandhastigh8190 Gh خیلی ممنونم ازتون...فقط میتونم بگم امیدوارم درست شه
خانومِ_دوست_داشتنی حتا میشه برشرطی ک خودت بخوای واقعا هیچکس بهتر از خودت نمیت.نه بت کمک کنه
-
خانومِ_دوست_داشتنی عزیزم تو کهنو اول راهی از این حرفا نزن ماها چی بگیم ک الان باید انتخاب رشته میکردیم توکل کن ب خدا وتا میتونی تلاش کن بزار شب وقتی میری تو تخت خوابت از مغزت دود بلند ش و همه جونت خستگی بچکه نمیدونی چقققققد اون خستگی لذت بخشه
honeyghandhastigh8190 Gh حتما..!
-
@Mr-Fantastic همیشه میگم از ازمون بعدی من نمیخوام اینطور باشم وقت زیادی ندارم..!
باید تصحیح کنم ضعف هامو ولی همیشه مانعی بزرگتر از مانع قبل هست...بخاطر این چیزای کوچیک سردرد شدید میگیرم تایمم حیف میشه همشخانومِ_دوست_داشتنی
تست
تست
تست -
خانومِ_دوست_داشتنی
تست
تست
تستnima H حتما سعی خودمو میکنم