Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
سلام این پست را فالو کنید تا استاد یاری یازدهم را هم ضبط کنن لطفا بکشینشش صدر ابن گفتگو ها
-
امیر حسین 3 سلام عزیز
این پست فالو نمیشه...احتمالا منظورتون لایک هستش
برای لایک هم باید منشن کنید تا بچه ها بیان و ببینن
درضمن توی عنوان تاپیک نوشتین زیست اقای یاری!!اقای یاری زیست ندارن!
درهرصورت
@دانش-آموزان-آلاء -
@Fatemeh_Baghaee در سلا میشه این پست از فالو کنید تا اقای یاری زیست یازدهم را هم صبط کنن گفته است:
Zaraa اگه منظورشون فيزيك استاد يارى باشه من از خدامه
@ریاضیا
@تجربیامنم همین طور
-
ی سوال
الان واقعا با وجود اقای موقاری بی نظیر ....منتظر ضبط اقای یاری هستین؟
من ابداا نمیخوام ب استاد یاری جسارتی کنم بالاخره ایشونم از دبیرای الا هستن و مام براشون احترام قائلیم ولی با صفر تاصد و کارگاه و تورقی که استاد موقاری عزیز برامون ضبط کردن ب نظرم نقطه ی ضعفی برای ضبط مجدد زیست یازدهم باقی نمیمونه
حتما هم در جریان هستین ک ضبط برای مسئولین الا تو هر پروژه ای ک باشه هزینه های خواسن خودشو داره ک با وجود ویدیو های استاد موقاری ب نظرم هزینه الکی ب هر حال اگ تا حالا ویدی. های استاد موقاری رو ندیدین من ب بهتون پیشنهاد میکنم ب صورت رندوم هم کشده ی ویدیو از هر پروژه زیست یازدهم ببینین -
honeyghandhastigh8190 Gh در سلا میشه این پست از فالو کنید تا اقای یاری زیست یازدهم را هم صبط کنن گفته است:
ی سوال
الان واقعا با وجود اقای موقاری بی نظیر ....منتظر ضبط اقای یاری هستین؟
من ابداا نمیخوام ب استاد یاری جسارتی کنم بالاخره ایشونم از دبیرای الا هستن و مام براشون احترام قائلیم ولی با صفر تاصد و کارگاه و تورقی که استاد موقاری عزیز برامون ضبط کردن ب نظرم نقطه ی ضعفی برای ضبط مجدد زیست یازدهم باقی نمیمونه
حتما هم در جریان هستین ک ضبط برای مسئولین الا تو هر پروژه ای ک باشه هزینه های خواسن خودشو داره ک با وجود ویدیو های استاد موقاری ب نظرم هزینه الکی ب هر حال اگ تا حالا ویدی. های استاد موقاری رو ندیدین من ب بهتون پیشنهاد میکنم ب صورت رندوم هم کشده ی ویدیو از هر پروژه زیست یازدهم ببینیندوست عزیز آقای یاری دبیر فیزیکن
آقای موقاری دبیر زیست -
zeinabmaghsoudi بله حق با شماس ایشونو با یکی دبیرای زیست اشتباه گرفتم
نگران فیزیکم نباشین استاد کارزانیان کارگاه و صفر تاصد قدری ضبط کردن ولی خب بازم سلیقه ها متفاوته