-
سلام این پست را فالو کنید تا استاد یاری یازدهم را هم ضبط کنن لطفا بکشینشش صدر ابن گفتگو ها
-
سلام این پست را فالو کنید تا استاد یاری یازدهم را هم ضبط کنن لطفا بکشینشش صدر ابن گفتگو ها
امیر حسین 3 سلام عزیز
این پست فالو نمیشه...احتمالا منظورتون لایک هستش
برای لایک هم باید منشن کنید تا بچه ها بیان و ببینن
درضمن توی عنوان تاپیک نوشتین زیست اقای یاری!!اقای یاری زیست ندارن!
درهرصورت
@دانش-آموزان-آلاء -
امیر حسین 3 سلام عزیز
این پست فالو نمیشه...احتمالا منظورتون لایک هستش
برای لایک هم باید منشن کنید تا بچه ها بیان و ببینن
درضمن توی عنوان تاپیک نوشتین زیست اقای یاری!!اقای یاری زیست ندارن!
درهرصورت
@دانش-آموزان-آلاء -
@Fatemeh_Baghaee در سلا میشه این پست از فالو کنید تا اقای یاری زیست یازدهم را هم صبط کنن گفته است:
Zaraa اگه منظورشون فيزيك استاد يارى باشه من از خدامه
@ریاضیا
@تجربیامنم همین طور
-
ی سوال
الان واقعا با وجود اقای موقاری بی نظیر ....منتظر ضبط اقای یاری هستین؟
من ابداا نمیخوام ب استاد یاری جسارتی کنم بالاخره ایشونم از دبیرای الا هستن و مام براشون احترام قائلیم ولی با صفر تاصد و کارگاه و تورقی که استاد موقاری عزیز برامون ضبط کردن ب نظرم نقطه ی ضعفی برای ضبط مجدد زیست یازدهم باقی نمیمونه
حتما هم در جریان هستین ک ضبط برای مسئولین الا تو هر پروژه ای ک باشه هزینه های خواسن خودشو داره ک با وجود ویدیو های استاد موقاری ب نظرم هزینه الکی ب هر حال اگ تا حالا ویدی. های استاد موقاری رو ندیدین من ب بهتون پیشنهاد میکنم ب صورت رندوم هم کشده ی ویدیو از هر پروژه زیست یازدهم ببینین -
ی سوال
من ابداا نمیخوام ب استاد یاری جسارتی کنم بالاخره ایشونم از دبیرای الا هستن و مام براشون احترام قائلیم ولی با صفر تاصد و کارگاه و تورقی که استاد موقاری عزیز برامون ضبط کردن ب نظرم نقطه ی ضعفی برای ضبط مجدد زیست یازدهم باقی نمیمونه
حتما هم در جریان هستین ک ضبط برای مسئولین الا تو هر پروژه ای ک باشه هزینه های خواسن خودشو داره ک با وجود ویدیو های استاد موقاری ب نظرم هزینه الکی ب هر حال اگ تا حالا ویدی. های استاد موقاری رو ندیدین من ب بهتون پیشنهاد میکنم ب صورت رندوم هم کشده ی ویدیو از هر پروژه زیست یازدهم ببینینhoneyghandhastigh8190 Gh در سلا میشه این پست از فالو کنید تا اقای یاری زیست یازدهم را هم صبط کنن گفته است:
ی سوال
حتما هم در جریان هستین ک ضبط برای مسئولین الا تو هر پروژه ای ک باشه هزینه های خواسن خودشو داره ک با وجود ویدیو های استاد موقاری ب نظرم هزینه الکی ب هر حال اگ تا حالا ویدی. های استاد موقاری رو ندیدین من ب بهتون پیشنهاد میکنم ب صورت رندوم هم کشده ی ویدیو از هر پروژه زیست یازدهم ببینیندوست عزیز آقای یاری دبیر فیزیکن
آقای موقاری دبیر زیست -
honeyghandhastigh8190 Gh در سلا میشه این پست از فالو کنید تا اقای یاری زیست یازدهم را هم صبط کنن گفته است:
ی سوال
حتما هم در جریان هستین ک ضبط برای مسئولین الا تو هر پروژه ای ک باشه هزینه های خواسن خودشو داره ک با وجود ویدیو های استاد موقاری ب نظرم هزینه الکی ب هر حال اگ تا حالا ویدی. های استاد موقاری رو ندیدین من ب بهتون پیشنهاد میکنم ب صورت رندوم هم کشده ی ویدیو از هر پروژه زیست یازدهم ببینیندوست عزیز آقای یاری دبیر فیزیکن
آقای موقاری دبیر زیستzeinabmaghsoudi
بله حق با شماس ایشونو با یکی دبیرای زیست اشتباه گرفتم
نگران فیزیکم نباشین استاد کارزانیان کارگاه و صفر تاصد قدری ضبط کردن ولی خب بازم سلیقه ها متفاوته
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.