نکات کمک درسی کتابایی ک خوندیم
-
سلام بچه ها شک داشتم تاپیک رو بزنم یا نه
ولی اگه کمک کنین احساس میکنم تاپیک خوبی میشه
خوب موضوع اینه ک من داشتم کتاب برایان تریسی میخوندم ک یسری جملات انگیزشی و کاربردی
وی سری راهکار ها داشت
ک بدرد ما کنکوری ها خیلی میخوره
مثلا راهکار برای ناامیدی (که مشکل بزرگ من بود)
یا اصن یسری چیزای خوب دیگه
من خودم اهل کتابم و کتابایی ک بخونم و اینجور چیزا توش باشه هایلایت میکنم وو میام اینجا میگم براتون تا شما هم استفاده کنین
فقط اینکه اسپم مجاز ... شما هم میخاین از اینجور چیزا بزارین مجاز فقط با ادرس و ذکر منبع باشه
خیلی خوشحال میشم کمک کنین
ممنون از همه
@انسانیا @تجربیا @ریاضیا @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @جهاد @m-hmt @دختر-بهار @رتبه-های-انجمن-آلاء به سان خورشید و همه و همه دعوتین -
سلام بچه ها شک داشتم تاپیک رو بزنم یا نه
ولی اگه کمک کنین احساس میکنم تاپیک خوبی میشه
خوب موضوع اینه ک من داشتم کتاب برایان تریسی میخوندم ک یسری جملات انگیزشی و کاربردی
وی سری راهکار ها داشت
ک بدرد ما کنکوری ها خیلی میخوره
مثلا راهکار برای ناامیدی (که مشکل بزرگ من بود)
یا اصن یسری چیزای خوب دیگه
من خودم اهل کتابم و کتابایی ک بخونم و اینجور چیزا توش باشه هایلایت میکنم وو میام اینجا میگم براتون تا شما هم استفاده کنین
فقط اینکه اسپم مجاز ... شما هم میخاین از اینجور چیزا بزارین مجاز فقط با ادرس و ذکر منبع باشه
خیلی خوشحال میشم کمک کنین
ممنون از همه
@انسانیا @تجربیا @ریاضیا @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @جهاد @m-hmt @دختر-بهار @رتبه-های-انجمن-آلاء به سان خورشید و همه و همه دعوتینHoorieh sh مهم که اینه این کتاب خواندن ها تاثیر داشته باشه! والا خیلی افراد هستند که تمامی کتاب های روان شناسی و موفقیت رو خواندند ولی....
#صرفا_فقط_یک_نظر -
-
این تیکه هم مال شکست و ناامیدی بود... -
و اینجاش ک دیالوگ همیشگیه #نیما تو #آقازاده اس:
-
سلام من تازه با انجمن آشنا شدم میشه لطفا به عنوان یک عضو فعال راهنمایی کنید چطور میشه از این سایت استفاده کرد؟
-
سلام من تازه با انجمن آشنا شدم میشه لطفا به عنوان یک عضو فعال راهنمایی کنید چطور میشه از این سایت استفاده کرد؟
Sorena Davoodi
چون مربوط به تاپیک نیست
کوتاه بگم
بالا ی نماد هست دوتا ادم کوچولو کنار هم روش بزنی نوشته راهنما
کامل توضح داده شده