تست 167 زیست داخل 98
-
Hesam Mohammadi همون ریز پرزه
-
دریا دریایی
خیر در انسان ضد ادراری روی مثانه گیرنده ندارهmehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
خیر در انسان ضد ادراری روی مثانه گیرنده ندارهخوب پس چرا الف رو درست میگیریم آخه؟
میگه حجم ادرار وارد شده به مثانه 😐
یعنی الان تو مثانه هست -
mehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
در حالت طبیعی از مثانه خارج و به میزراه وارد میشهنه منظورم اون نبود
منظورم اینه ضد ادراری رو مثانه هم میتونه اثر بزار و تو همون حالت حجم ادرار رو کم کنه
آخه مگه نمی گیم ترکیب شیمیایی ادرار وقتی وارد لگنچه شد دیگه تغییر نمیکنهدریا دریایی
اخه آبی که با ادرار قاطی شده ک بدرد نمیخوره 😶همون راهی رو که رفته باید ادامه بده -
@Dr-Rashidi
بله اگه تخلیه نشه امکانش هست
اگه اشتباه نکنم حتی میتونه به کلیه هم برگرده و به کلیه آسیب بزنه
mehranmirzaei
درست گفتم ؟ -
دریا دریایی
اخه آبی که با ادرار قاطی شده ک بدرد نمیخوره 😶همون راهی رو که رفته باید ادامه بده@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
اخه آبی که با ادرار قاطی شده ک بدرد نمیخوره 😶همون راهی رو که رفته باید ادامه بدهجدی نفهمیدم چی گفتی؟
اب از کجا اومد ؟ -
@Dr-Rashidi
بله اگه تخلیه نشه امکانش هست
اگه اشتباه نکنم حتی میتونه به کلیه هم برگرده و به کلیه آسیب بزنه
mehranmirzaei
درست گفتم ؟ -
دریا دریایی
خیر در انسان ضد ادراری روی مثانه گیرنده ندارهخوب پس چرا الف رو درست میگیریم آخه؟
میگه حجم ادرار وارد شده به مثانه 😐
یعنی الان تو مثانه هستدریا دریایی هورمون ضد ادراری روی بخشهایی از نفرون یا گردیزه دارد که باعث باز جذب بیشتر آب و درنتیجه غلیظ شدن ادرار و کم شدن ادرار ورودی به مثانه میشود
-
@Kosar-Kelyabi والا دقیق مطمئن نیستم اینو کجا دیدم یا شنیدم ولی فکر کنم تو مدرسه ی جلسه با دبیر داشتیم بحث میکردیم اینو گفت
-
@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
اخه آبی که با ادرار قاطی شده ک بدرد نمیخوره 😶همون راهی رو که رفته باید ادامه بدهجدی نفهمیدم چی گفتی؟
اب از کجا اومد ؟دریا دریایی
منظورم اینه ک ضد ادراری رو کلیه اثر میزاره تا باز جذب اب رو ببره بالا ولی دیگه چیزی که رفت تو لگنچه همونطور که خودت گفتی ترکیبش تغییر نمیکنه -
@Kosar-Kelyabi والا دقیق مطمئن نیستم اینو کجا دیدم یا شنیدم ولی فکر کنم تو مدرسه ی جلسه با دبیر داشتیم بحث میکردیم اینو گفت
81Sobhan در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
بزا ببینیم نظر اقا مهران چیه
mehranmirzaei -
دریا دریایی هورمون ضد ادراری روی بخشهایی از نفرون یا گردیزه دارد که باعث باز جذب بیشتر آب و درنتیجه غلیظ شدن ادرار و کم شدن ادرار ورودی به مثانه میشود
دریا دریایی هورمون ضد ادراری روی بخشهایی از نفرون یا گردیزه دارد که باعث باز جذب بیشتر آب و درنتیجه غلیظ شدن ادرار و کم شدن ادرار ورودی به مثانه میشود
آهان گرفتم مرسی 🌷
-
دریا دریایی
منظورم اینه ک ضد ادراری رو کلیه اثر میزاره تا باز جذب اب رو ببره بالا ولی دیگه چیزی که رفت تو لگنچه همونطور که خودت گفتی ترکیبش تغییر نمیکنه@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
منظورم اینه ک ضد ادراری رو کلیه اثر میزاره تا باز جذب اب رو ببره بالا ولی دیگه چیزی که رفت تو لگنچه همونطور که خودت گفتی ترکیبش تغییر نمیکنه👍👍👍