تست 167 زیست داخل 98
-
Hesam Mohammadi همون ریز پرزه
-
دریا دریایی
خیر در انسان ضد ادراری روی مثانه گیرنده ندارهmehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
خیر در انسان ضد ادراری روی مثانه گیرنده ندارهخوب پس چرا الف رو درست میگیریم آخه؟
میگه حجم ادرار وارد شده به مثانه
یعنی الان تو مثانه هست -
mehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
در حالت طبیعی از مثانه خارج و به میزراه وارد میشهنه منظورم اون نبود
منظورم اینه ضد ادراری رو مثانه هم میتونه اثر بزار و تو همون حالت حجم ادرار رو کم کنه
آخه مگه نمی گیم ترکیب شیمیایی ادرار وقتی وارد لگنچه شد دیگه تغییر نمیکنهدریا دریایی
اخه آبی که با ادرار قاطی شده ک بدرد نمیخورههمون راهی رو که رفته باید ادامه بده
-
@Dr-Rashidi
بله اگه تخلیه نشه امکانش هست
اگه اشتباه نکنم حتی میتونه به کلیه هم برگرده و به کلیه آسیب بزنه
mehranmirzaei
درست گفتم ؟ -
دریا دریایی
@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
جدی نفهمیدم چی گفتی؟
اب از کجا اومد ؟ -
@Dr-Rashidi
بله اگه تخلیه نشه امکانش هست
اگه اشتباه نکنم حتی میتونه به کلیه هم برگرده و به کلیه آسیب بزنه
mehranmirzaei
درست گفتم ؟ -
دریا دریایی
خیر در انسان ضد ادراری روی مثانه گیرنده ندارهخوب پس چرا الف رو درست میگیریم آخه؟
میگه حجم ادرار وارد شده به مثانه
یعنی الان تو مثانه هستدریا دریایی هورمون ضد ادراری روی بخشهایی از نفرون یا گردیزه دارد که باعث باز جذب بیشتر آب و درنتیجه غلیظ شدن ادرار و کم شدن ادرار ورودی به مثانه میشود
-
@Kosar-Kelyabi والا دقیق مطمئن نیستم اینو کجا دیدم یا شنیدم ولی فکر کنم تو مدرسه ی جلسه با دبیر داشتیم بحث میکردیم اینو گفت
-
@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
جدی نفهمیدم چی گفتی؟
اب از کجا اومد ؟دریا دریایی
منظورم اینه ک ضد ادراری رو کلیه اثر میزاره تا باز جذب اب رو ببره بالا ولی دیگه چیزی که رفت تو لگنچه همونطور که خودت گفتی ترکیبش تغییر نمیکنه -
@Kosar-Kelyabi والا دقیق مطمئن نیستم اینو کجا دیدم یا شنیدم ولی فکر کنم تو مدرسه ی جلسه با دبیر داشتیم بحث میکردیم اینو گفت
81Sobhan در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
بزا ببینیم نظر اقا مهران چیه
mehranmirzaei -
دریا دریایی هورمون ضد ادراری روی بخشهایی از نفرون یا گردیزه دارد که باعث باز جذب بیشتر آب و درنتیجه غلیظ شدن ادرار و کم شدن ادرار ورودی به مثانه میشود
دریا دریایی هورمون ضد ادراری روی بخشهایی از نفرون یا گردیزه دارد که باعث باز جذب بیشتر آب و درنتیجه غلیظ شدن ادرار و کم شدن ادرار ورودی به مثانه میشود
آهان گرفتم مرسی
-
دریا دریایی
منظورم اینه ک ضد ادراری رو کلیه اثر میزاره تا باز جذب اب رو ببره بالا ولی دیگه چیزی که رفت تو لگنچه همونطور که خودت گفتی ترکیبش تغییر نمیکنه@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
منظورم اینه ک ضد ادراری رو کلیه اثر میزاره تا باز جذب اب رو ببره بالا ولی دیگه چیزی که رفت تو لگنچه همونطور که خودت گفتی ترکیبش تغییر نمیکنه