زیست دونی
-
@Infinitie-A میشه فیلم جلسه ۸ صفرتا صد زیست دهم رو ببینین دقیقه ۲۹ آقا موقاری چی میگن ؟؟ بد میگیرم این تیکشو
ZDM اوخ اوخ ببخشید من اشتباه کردم فکر کردم نوشتید در زیر لایه زیر مخاطی فقط بافت پیوندی وجود دارد!
همون حرفتون درسته من اشتباه کردم معذرت میخوام -
fatemeh8181 در زیست دونی گفته است:
دیده میشه غلطه چون مویرگ جنسش پس چی میشه
دقیقا سوال منم همینجاست
روی تخته نوشتن منم تو جزوه نوشتم ولی وقتی میرسن به نکات میگن در لایه زیر مخاطی فقط بافت سست دیده میشهZDM منظورش همون بافت پیوندیه حالا احتمالا حواسش نبوده
منظور همون بافت پیوندیه -
ZDM اوخ اوخ ببخشید من اشتباه کردم فکر کردم نوشتید در زیر لایه زیر مخاطی فقط بافت پیوندی وجود دارد!
همون حرفتون درسته من اشتباه کردم معذرت میخوام -
نه ببینید در نوع بافت هاییی که دارن میگن یعنی کاری به جنس مویرگ ندارن ببینید مثلا در مخاطی که میگن هر سه بافت وجود داره سراغ مویگه نمیرن منظور مستقل هست وگرنه اگه باز کنید بحث رو مویرگ هم بافت داره
-
@Infinitie-A چرا درسته نمی فهمم
در لایه زیر مخاطی علاوه بر بافت پیوندی سست رگ هم دیده میشه (شبکه رشته ی عصبی هم هست ولی جزو بافت عصبی نمیگیریمش) پس نمیتونیم واسه بافت پیوندی قید قطعی بگیمZDM
جز بافت های لایه نیست
ولی دیده میشه
منظورم اینه نمیتونیم بگیم لایه زیرمخاط از بافت پوششی تک لایه تشکیل شده ولی میتونیم بگیم توش دیده میشه -
ZDM اشتباهه
-
ZDM
جز بافت های لایه نیست
ولی دیده میشه
منظورم اینه نمیتونیم بگیم لایه زیرمخاط از بافت پوششی تک لایه تشکیل شده ولی میتونیم بگیم توش دیده میشه@Infinitie-A دیده میشه ولی ساختارش نیس
-
@Infinitie-A
fatemeh8181
دوستان سپاس گزارم متوجه شدم -
-
مگر نمیگیم 7 درصد کربن دی اکسید توسط خوناب جا به جا میشه؟؟ پس چرا همه درستن به جز و ..؟ (طبق پاسخنامه 5 مورد صحیحه و غلط گزینه واو هستش
سوال: -
مگر نمیگیم 7 درصد کربن دی اکسید توسط خوناب جا به جا میشه؟؟ پس چرا همه درستن به جز و ..؟ (طبق پاسخنامه 5 مورد صحیحه و غلط گزینه واو هستش
سوال:خانومِ_دوست_داشتنی سلام ۷ درصد به صورت محلول در خوناب! نه توسط پروتئین های خوناب
-
سوال:خانومِ_دوست_داشتنی گفته پروتئین خوناب نه خودش
-
و دیگر اینکه :
دبیرمون گفته بود تو بازخوردی مثبت با کاهش یک هورمون کاهش دوباره نداریم چون باعث میشه اون هورمون از بین بره و حذف بشه اما آقای موقاری گفته بودن علاوه بر افزایش (توهمین بازخوردی مثبت) ما بهمراه کاهش هم کاهش داریم..!!
کدوم درسته؟؟ -
و دیگر اینکه :
دبیرمون گفته بود تو بازخوردی مثبت با کاهش یک هورمون کاهش دوباره نداریم چون باعث میشه اون هورمون از بین بره و حذف بشه اما آقای موقاری گفته بودن علاوه بر افزایش (توهمین بازخوردی مثبت) ما بهمراه کاهش هم کاهش داریم..!!
کدوم درسته؟؟خانومِ_دوست_داشتنی هنوز نرسیدم بهش
-
خانومِ_دوست_داشتنی هنوز نرسیدم بهش
@Infinitie-A با کدوم محدوده بندی پیش میرین؟
-
@Infinitie-A با کدوم محدوده بندی پیش میرین؟
خانومِ_دوست_داشتنی
اصلا محدوده بندی چی هست!؟
من انشالله تا اخر مرداد دهمم تمومه تا اخر شهریورم یازدهمم تمومه -
و دیگر اینکه :
کدوم درسته؟؟خانومِ_دوست_داشتنی مطمئنین همین جمله رو گفتن؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی مطمئنین همین جمله رو گفتن؟
Mono بله حتی با دست هم همزمان بالا بالا و پایین پایین رو نشون میدادن...و تاکید داشتن که بچها ممکنه کاهشه یادشون نیاد و اشتباه کنن..!
براهمین گمم.! -
این جمله درسته هم لنفوسیت Bهم لنفوسیت Tدر صورت الوده شدن به ویروس اینترفورون نوع یک و ترشح می کنن و لنفوسیت T اینترفورن نوع دو ترشح می کنه
-
این جمله درسته هم لنفوسیت Bهم لنفوسیت Tدر صورت الوده شدن به ویروس اینترفورون نوع یک و ترشح می کنن و لنفوسیت T اینترفورن نوع دو ترشح می کنه
@نگین-وهاب-مقدم
کلا هر سلول آلوده نوع 2 رو ترشح میکنه ...
لنفوسیت T هم که متن کتااب هست