بچه های کنکور تجربی99
-
81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دوستان
ترومبین همانند فیبرین پروتئینی نامحلول هست یا نه باید بگیم ترومبین شکل فعال پروترومبین هست ؟فیبرین نامحلول فیبرینوژن محلول
ترومبین نا محلول پروترومبین محلول
ترومبین فعالهبه سان خورشید
اوکی -
درود عزیزان
بی زحمت این تست رو توضیح بدید که چطور حل میشه؟؟ -
درود عزیزان
بی زحمت این تست رو توضیح بدید که چطور حل میشه؟؟zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
درود عزیزان
بی زحمت این تست رو توضیح بدید که چطور حل میشه؟؟ماجرا دارد ماجرا!
سه تا عبارت مینویسم بقیه ش رو برو -
zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
درود عزیزان
سه تا عبارت مینویسم بقیه ش رو بروبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
درود عزیزان
سه تا عبارت مینویسم بقیه ش رو برواین اولشو من گیج شدم
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
درود عزیزان
سه تا عبارت مینویسم بقیه ش رو برواین اولشو من گیج شدم
zeinabmaghsoudi
قشنگ نحوه تشخیصش رو برات نوشتم.
من از ۷ تاحالا داشتم فقط مینوشتم واقعا خسته ام -
zeinabmaghsoudi
من از ۷ تاحالا داشتم فقط مینوشتم واقعا خسته امبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi
من از ۷ تاحالا داشتم فقط مینوشتم واقعا خسته امدمت گرم خیر ببینی
-
Virus سلام علیکم استاد انگاری که انجمن به نور تون منور شد. رفتی و ندیدی چگونه پر شکسته ام
خوبی؟ -
فقط بلدی حرص بدی به جون ما و بقیه خدا بگم شمر رو چیکار نکنه
-
سلام بچه ها کسی پاسخنامه آزمون جامع های گزینه دو رو واسه نظام قدیم امسال رو داره؟؟؟@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
فقط بلدی حرص بدی به جون ما و بقیه خدا بگم شمر رو چیکار نکنه
به سان خورشید
سعادت
اون سوال 84 بود مال پک فیزیولوژی که سوال تو جزوه با سوال رو مانیتور فرق داشت جوابش میشد گزینه 3 ؟
دارم جزوه رو ورق میزنم دیدمش -
به سان خورشید
سعادت
اون سوال 84 بود مال پک فیزیولوژی که سوال تو جزوه با سوال رو مانیتور فرق داشت جوابش میشد گزینه 3 ؟
دارم جزوه رو ورق میزنم دیدمش81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
سعادت
دارم جزوه رو ورق میزنم دیدمشالان جایی ام جزوه جلوم نیست بفرست عکسشو چک کنم
-
به سان خورشید
سعادت
-
به سان خورشید
سعادت
به سان خورشید
rvf
قربون دستت تو که توشیح میدی اینم توضیح بده یادم نمیومد چرا گزینه 3 رو انتخاب نکرده فیلم هم مرور کردم بازم نفهمیدم استاد از رو گزینه 3 رد میشن
بنظرم این سوال دو جواب داره -
به سان خورشید
rvf
قربون دستت تو که توشیح میدی اینم توضیح بده یادم نمیومد چرا گزینه 3 رو انتخاب نکرده فیلم هم مرور کردم بازم نفهمیدم استاد از رو گزینه 3 رد میشن
بنظرم این سوال دو جواب داره81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
rvf
بنظرم این سوال دو جواب دارههر دو نیمکره هم زمان تمام اطلاعات رو پردازش میکنن
-
به نظرم هر چهار تاش درسته.
سیاهرگ ماهیچه زیادی نداره.
ضمن اینکه برگشت مواد تراوش شده به مویرگ برا کلافک نیست -
به نام یزدان همیشه توانا....
( آلایی عزیز اگر کنکوری ۹۹ هستی چند دقیقه وقت بزار بخون شاید به دردت خورد)
سلام و عرض ادب خدمت تک تک آلایی های عزیز.
امید وارم هر کجا هستید پر انگیزه باشید برای کسب بهترین ها در هر عرصه....
خب مجدد کنکور سراسری ۹۹ عقب افتاد.
انتظار هم میرفت. بعد از قربانی شدن جمعیتی نسبتا کثیر در کنکور دکترا و ارشد، همچنین به گوش میرسه که سوالات کنکور سراسری لو رفته، تعویق کنکور هم بی دلیل نیست.
جدای از این موارد، در این یک ماه چه باید کرد؟
قصد امید بخشی و حرف های قشنگ قشنگ زدن ندارم اما میشه با برنامه بهترین نتیجه رو گرفت.
اگر تا قبل از این سرعت مهم بود، الان استقامت مهمه. همه خسته شدن بلا استثنا. کنکور ۹۹ با ادم های مستهلک و بی انگیزه طرفه.
لذا تیر ترکش آرش، تتای آلا نیست بلکه استقامت، پایداری و نهایت تلاش و نیروی شماست در عرصه تیر اندازی و تحدید مرز موفقیتتون.
بریم سر اصل مطلب.
اگر دقیقا یک ماه عقب بیفته، کاری که باید کرد اینه که مجدد در مدت ۲ روز الا ۳ روز، سوالات بوک مارک، غلط زده، نزده همایش ها مجدد حل بشه و اشکالات مجدد رفع بشه.
بعد از اون، با الویت کنکور های سراسری، سپس آزمون های جامع سنجش تیپ تست یابی کنید.
۲ آزمون اخیر سنجش با چهار ازمون اولیه اون یه دنیا تفاوت داشت و این یک زنگ خطریست برای ما.
کنکور سراسری از ازمون سنجش سختر نخواهد شد لذا تیپ تست های سنجش را بشناسید که اگر عین آن را دیدید، مشکلی پیش نیاد.
پس خلاصه اینکه ۳ روز مرور مجدد با حل تست های غلط زده، نزده ، بوک مارک و رفع اشکال
مابقی بررسی کنکور های ۹۵ به آخر و تست های سازمان سنجش.
بچه ها یادتون نره، با عده ای کثیر از دانش آموزان خسته قراره رقابت کنیم لذا نهایت توان تون رو بخرج بدید تا پشیمون نباشید.
در پناه حق باشید
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم -
Virus سلام علیکم استاد انگاری که انجمن به نور تون منور شد. رفتی و ندیدی چگونه پر شکسته ام
خوبی؟به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
خوبی؟قربونت داداش استادم خودتی
-
به نظرم هر چهار تاش درسته.
سیاهرگ ماهیچه زیادی نداره.
ضمن اینکه برگشت مواد تراوش شده به مویرگ برا کلافک نیستبه سان خورشید شبکه مویرگی درو هنله رو هم حساب کردی ؟
-
به سان خورشید شبکه مویرگی درو هنله رو هم حساب کردی ؟
به سان خورشید شبکه مویرگی درو هنله رو هم حساب کردی ؟
ببین الف درسته چون شبکه مویرگی دوم بخشیش در قشر کلیه اس
ب هم درسته چون میگه همواره!
ج هم درسته چون شبکه دوم بین سرخرگ و سیاهرگه
د هم به نظرم درسته چون برگشت مواد برای شبکه اول نداریم( بحث فشار اسمزی و برگشت مواد مطرح نیست) -
%(#0033ff)[جمع بندی]
%(#ea00ff)[مرور نکات کلیدی دینی یازدهم]%(#ff0000)[یا ایها الذین امنو استجیبو لله و لرسول اذا دعاکم لما یحییکم]
استجیبو للهتوحید عملی
استیجبو للرسولولایت ظاهری یکی از سه قلمرو رسالت
لما یحییکمحیات معنوی
لازمه رسیدن به حیات معنوی استجابت از خدا و استجابت از رسول تا به حیات معنوی برسیمنکته: یکی از تستای ثابت کنکور بحث هدایت هاس یعنی تشخیص این که این آیه یا این مفهوم کدوم یک از هدایت های الهی
1- هدایت عامه یا عمومیشامل حال تمام مخلوقات می شود یعنی خداوند هر مخلوقی برای هدفی خلق کرده
2-هدایت خاصههدایت خاصه یعنی مخصوص هر مخلوقی. هر مخلوقی با توجه به ویژگیهایی که داره به یک هدفی میخواد برسه.
3-هدایت تشریعییعنی هدایت مخصوص و ویژه ی انسان
4-هدایت تکوینیهدایت باطنی ودرونی یه چیزی مثل تقریبا غریزی بودن یا فطرت انسان یا غریزه حیوان
%(#ff0000)[اهدنا الصراط المستقیم غیر المغضوب علیهم و لا الضالین]
پیام:درخواست هر انسان خردمند از خدا
اهدنایعنی هدایت گری هدایت گری هم توحید در ربوبیته
الصراط المستقیمتوحید عملی یا عبادی
%(#ff0000)[قال ربنا الذی اعطی کل شی خلقه و ثم هدی]
پیام: در این آیه حضرت موسی به سوال فرعون که پرسید پروردگار شما چه کسی است جواب میدهد. و حضرت موسی هم در جواب می گوید همان کسی که هر چیزی را خلق کرد و هدایتش کرد. یعنی هدایت عامه یا عمومی
ربنا الذیتوحید در ربوبیت
%(#ff0000)[سبح اسم ربک الاعلی الذی خلق فسوی و الذی قدر فهدی]
خلققضا، توحید در خالقیت
فسویسامان بخشی یه نوع ربوبیته
قدرتقدیره
هدیهدایت گری توحید در ربوبیت
کل آیههدایت خاصه. تناسب بین خلقت،هدف و هدایت گری
نکته: هر جا صحبت از رسول رسل پیامبر کتاب قرآن شد هدایت تشریعی جواب درسته. و هر آن چه مخصوص انسان بود هدایت تشریعی%(#ff0000)[رسلا مبشرین و منذرین لئلا یکون للناس علی الله حجه بعد الرسل و کان الله عزیزا حکیما]
پیام: هدایت تشریعی.پیامبران اول مبشرند بشارت میدهند بعد انذار (هشدار) می دهند
تقدم تبشیر بر انذار. اول امید میدهند بعدش بیم دهی و ترسه
نکته ی خاص: در قران کریم دو تا بحث داریم وعده و وعید تو عرف عامیانه وعده و وعید یه معنا میدهد.
ولی در قرآن متفاوته.
وعدهیعنی بشارت به خوبی و بهشت (مبشرین)
وعید(منذرین)یعنی انذار از عذاب و جهنم
نکته بعدی: هر جا آیه دیدی رسول داشت یکی از پیام های آیه اتمام حجته. چون خدا با رسولان اتمام حجت کرد بر مردم.
پیام: انسداد(مانع شدن) راه بهانه جویی برای مردم با ارسال رسولان.%(#ff0000)[انا انزلنا علیک الکتاب للناس بالحق فمن اهتدی فلنفسه و من ضل فانما یضل علیها و ما انت علیهم بوکیل]
پیام: کتاب تو آیه آمده پس یعنی هدایت تشریعی. این آیه به دریافت و ابلاغ وحی اشاره دارد
فمن اهتدی فلنفسه و من ضل فانما یضل علیهاقدرت اختیار در انسان
و ما انت علیهم بوکیلرسالت پیامبر فقط در حد تبلیغ است نه اجبار که این موضوع به علت مختار بودن انسانه
%(#ff0000)[قالو الحمد لله الذی هدانا لهذا و ما کنا لنهتدی لو لا ان اهدنا الله]
قالو الحمد للهتوحید عملی یا عبادی
پیام کل ایه: رستگار شدن فقط با هدایت گری خداوند مقدور و میسر است.%(#0033ff)[نکته ازدرس9 دین و زندگی یازدهم]
عمر طولانی امام زمان (عج) :
عادی نیست
غیر عقلی نیست
محال نیست
ناممکن نیست
غیر عادی است
ممکن است
مانند عمر طولانی حضرت نوح (ع) که ۹۵۰ سال به توحید دعوت نمود.
با قدرت الهی محقق می شود.
زیرا خداوند از شرایط زیستی و طبیعی طول عمر انسان آگاهی (علم) دارد و با قدرت و اراده، جسم حضرت را جوان نگه می دارد.