تعویق کنکور99
-
نه بخدا این فقط تلقین هست به خودت میکنی تو 1 هفته به خودت هی یچیزی رو تکرار کن اون اتفاق میوفته .
انقدر بد فکر نکنید به نظر من خوشحال باشید از تعویق چرا ؟
حداقلش اینه که تو این 30 روز یک روز در میون ازمون جامع میزنید سوادتون بیشتر میشه .
-
ولی من هنوز شک دارما:/
شما دیگه مطمعن شدین؟ -
نه بخدا این فقط تلقین هست به خودت میکنی تو 1 هفته به خودت هی یچیزی رو تکرار کن اون اتفاق میوفته .
انقدر بد فکر نکنید به نظر من خوشحال باشید از تعویق چرا ؟
حداقلش اینه که تو این 30 روز یک روز در میون ازمون جامع میزنید سوادتون بیشتر میشه .
MahdiNOVE اینهمه ازمون جامع جدید از کجا بیاریم؟
-
MahdiNOVE اینهمه ازمون جامع جدید از کجا بیاریم؟
این همه ازمون جامع قلمچی گاج سنجش گزینه 2 برا امسال سال پیش و .... یعنی واقعا شما همه اینارو کار کرده بودید ؟؟!...
-
این همه ازمون جامع قلمچی گاج سنجش گزینه 2 برا امسال سال پیش و .... یعنی واقعا شما همه اینارو کار کرده بودید ؟؟!...
MahdiNOVE
ازمایشیای پارسالو کامل زدم
الان مونده بود هفتا سراسری و دوتا قلم چی و یه سنجشگزینه دورو ندیدم
اوکیه
بالاخره هممون یه چاله داریم که با این تعویق پرش کنیم -
من خودم خوشحالم از تعویق و این باعث میشه خود به خود از اونایی که حالشون گرفتس و ناراحتن جلو بیوفتم و ...
پس دوست عزیز ناراحت نباش از فرصت استفاده کن که رقیبات حالشون خیلی بده و تو از همشون جلو میزنی
MahdiNOVE در تعویق کنکور99 گفته است:
من خودم خوشحالم از تعویق و این باعث میشه خود به خود از اونایی که حالشون گرفتس و ناراحتن جلو بیوفتم و ...
پس دوست عزیز ناراحت نباش از فرصت استفاده کن که رقیبات حالشون خیلی بده و تو از همشون جلو میزنی
-
MahdiNOVE
محرک خوبه بود مرسی...
اگه مهر برگزار بشه بنده حدود دو سال و دوماهو خوردی
کنکوری بودم....
علی برکت الله... -
MahdiNOVE
محرک خوبه بود مرسی...
اگه مهر برگزار بشه بنده حدود دو سال و دوماهو خوردی
کنکوری بودم....
علی برکت الله...انشالله امسال به ارزوت میرسی به نظر من کنکور امسال خیلی جالبه سوال ها از سال پیش سخت تر میشه ولی رقابت خییلی اسون تر میشه چون خیلیا خود به خود به خاطر این استرس و ... حذف میشن .
من از فردا خودم میترکونم این 1 ماه میخوام یه گزارش فوق العاده تو تاپیک بدم انشالله همگی موفق بشیم
-
انشالله امسال به ارزوت میرسی به نظر من کنکور امسال خیلی جالبه سوال ها از سال پیش سخت تر میشه ولی رقابت خییلی اسون تر میشه چون خیلیا خود به خود به خاطر این استرس و ... حذف میشن .
من از فردا خودم میترکونم این 1 ماه میخوام یه گزارش فوق العاده تو تاپیک بدم انشالله همگی موفق بشیم
MahdiNOVE
خیلیم خوب
حتما حتما منتظرتون تو تاپیک گزارش هستم -
انشالله امسال به ارزوت میرسی به نظر من کنکور امسال خیلی جالبه سوال ها از سال پیش سخت تر میشه ولی رقابت خییلی اسون تر میشه چون خیلیا خود به خود به خاطر این استرس و ... حذف میشن .
MahdiNOVE من هستم همین طور
-
MahdiNOVE دکتر علی ف خوشحالم ک هنوزم تو جمع گزارشمون هستید
-
هرکی از تعویق کنکور ناراحته میتونه جمع کنه از ایران بره اونجایی که سر موقع کنکور برگزار می کنن
-
هرکی از تعویق کنکور ناراحته میتونه جمع کنه از ایران بره اونجایی که سر موقع کنکور برگزار می کنن
Amin-Mehraji در تعویق کنکور99 گفته است:
والا خیلی دلمون میخاد دلار 20 تومنی و عوارض نمیزاره
-
واقعیه:|؟نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت:(:
-
@H-z در تعویق کنکور99 گفته است:
احتمالش زیاده ولی هنوز قطی قطعی نشده فکر کنم