تعویق کنکور99
-
نه بخدا این فقط تلقین هست به خودت میکنی تو 1 هفته به خودت هی یچیزی رو تکرار کن اون اتفاق میوفته .
انقدر بد فکر نکنید به نظر من خوشحال باشید از تعویق چرا ؟
حداقلش اینه که تو این 30 روز یک روز در میون ازمون جامع میزنید سوادتون بیشتر میشه .
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من هنوز شک دارما:/
شما دیگه مطمعن شدین؟ -
نه بخدا این فقط تلقین هست به خودت میکنی تو 1 هفته به خودت هی یچیزی رو تکرار کن اون اتفاق میوفته .
انقدر بد فکر نکنید به نظر من خوشحال باشید از تعویق چرا ؟
حداقلش اینه که تو این 30 روز یک روز در میون ازمون جامع میزنید سوادتون بیشتر میشه .
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE اینهمه ازمون جامع جدید از کجا بیاریم؟
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan در تعویق کنکور99 گفته است:
Brice مشکل اینجاست خیلی ها درگیر تعویق بودن ولی من سعی میکردم بخونم واقعا خیلی خسته شدم
به نظرم الان هرچی توی این تاپیک بمونی برات بدتره اعصابت داخون تر میشه
-
MahdiNOVE اینهمه ازمون جامع جدید از کجا بیاریم؟
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین همه ازمون جامع قلمچی گاج سنجش گزینه 2 برا امسال سال پیش و .... یعنی واقعا شما همه اینارو کار کرده بودید ؟؟!...
-
این همه ازمون جامع قلمچی گاج سنجش گزینه 2 برا امسال سال پیش و .... یعنی واقعا شما همه اینارو کار کرده بودید ؟؟!...
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE
ازمایشیای پارسالو کامل زدم
الان مونده بود هفتا سراسری و دوتا قلم چی و یه سنجشگزینه دورو ندیدم
اوکیه
بالاخره هممون یه چاله داریم که با این تعویق پرش کنیم -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خودم خوشحالم از تعویق و این باعث میشه خود به خود از اونایی که حالشون گرفتس و ناراحتن جلو بیوفتم و ...
پس دوست عزیز ناراحت نباش از فرصت استفاده کن که رقیبات حالشون خیلی بده و تو از همشون جلو میزنی
-
من خودم خوشحالم از تعویق و این باعث میشه خود به خود از اونایی که حالشون گرفتس و ناراحتن جلو بیوفتم و ...
پس دوست عزیز ناراحت نباش از فرصت استفاده کن که رقیبات حالشون خیلی بده و تو از همشون جلو میزنی
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE در تعویق کنکور99 گفته است:
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE
محرک خوبه بود مرسی...
اگه مهر برگزار بشه بنده حدود دو سال و دوماهو خوردی
کنکوری بودم....
علی برکت الله... -
MahdiNOVE
محرک خوبه بود مرسی...
اگه مهر برگزار بشه بنده حدود دو سال و دوماهو خوردی
کنکوری بودم....
علی برکت الله...نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهانشالله امسال به ارزوت میرسی به نظر من کنکور امسال خیلی جالبه سوال ها از سال پیش سخت تر میشه ولی رقابت خییلی اسون تر میشه چون خیلیا خود به خود به خاطر این استرس و ... حذف میشن .
من از فردا خودم میترکونم این 1 ماه میخوام یه گزارش فوق العاده تو تاپیک بدم انشالله همگی موفق بشیم
-
انشالله امسال به ارزوت میرسی به نظر من کنکور امسال خیلی جالبه سوال ها از سال پیش سخت تر میشه ولی رقابت خییلی اسون تر میشه چون خیلیا خود به خود به خاطر این استرس و ... حذف میشن .
من از فردا خودم میترکونم این 1 ماه میخوام یه گزارش فوق العاده تو تاپیک بدم انشالله همگی موفق بشیم
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE
خیلیم خوب
حتما حتما منتظرتون تو تاپیک گزارش هستم -
انشالله امسال به ارزوت میرسی به نظر من کنکور امسال خیلی جالبه سوال ها از سال پیش سخت تر میشه ولی رقابت خییلی اسون تر میشه چون خیلیا خود به خود به خاطر این استرس و ... حذف میشن .
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE من هستم همین طور
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MahdiNOVE دکتر علی ف خوشحالم ک هنوزم تو جمع گزارشمون هستید
-
MahdiNOVE دکتر علی ف خوشحالم ک هنوزم تو جمع گزارشمون هستید
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Aryan
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بد ب دل خودتون راه ندین همه چی درست میشه
️
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرکی از تعویق کنکور ناراحته میتونه جمع کنه از ایران بره اونجایی که سر موقع کنکور برگزار می کنن
-
هرکی از تعویق کنکور ناراحته میتونه جمع کنه از ایران بره اونجایی که سر موقع کنکور برگزار می کنن
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji در تعویق کنکور99 گفته است:
والا خیلی دلمون میخاد دلار 20 تومنی و عوارض نمیزاره
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعیه:|؟نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت:(:
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط Fa D انجام شده@H-z در تعویق کنکور99 گفته است:
احتمالش زیاده ولی هنوز قطی قطعی نشده فکر کنم