زیستو بخونم یا نخونم ؟ در مسیر دو راهی ایستادم🧐
-
سلام دوستان
من پایه دهم هستم ومیرم یازدهم من دارم درس های دهم رو مرور میکنم وتا الان زیستو دو فصلش خوندم بعد یه هفتس که نخوندم چون با خودم گفتم چرا زیستو بخونم چون حفظی هست وارزشی نداره چون از یاد میره
لطفا نظزات حرفه ایی بدید و منطقی نظر بدید وراهنمایی کنید لطفا چون الان نمیدونم واسه زیستم چه کنم@Student-s کی گفته زیست حفظیه ؟؟؟:confused_face: :confused_face:
-
سلام دوست عزیز
نه اصلا. باید حتما زیست 1 رو توی برنامهتون داشته باشین.
اولا که زیست یه درس حفظی نیست و اگه با این دید بهش نگاه کنین هیچوقت نمیتونین توی اون درصد بالایی رو کسب کنین.
دوما زیست دهم توی ازمونها و کنکور خیلی زیاد با زیست یازدهم ترکیب میشه(مخصوصا قسمت های جانوری و گیاهیش و اگه میخواین از پس سوالات ترکیبی که سال بعد یعنی یازدهم بهتون میدن بر بیاین، حتما باید الان زیست یک رو تموم کنین -
زیست اصلا حفظی نیست!اگه حفظی میخونین هیچ فایده ای نداره!صد بارم حفظ کنید چیزی یاد نمی گیرید!زیستو بخونید اما نه حفظی!یادش بگیرید!
-
Bio خواهشا نحوه خوندن ویاد گیری زیستو بهم بگید واقعا نمیدونم چجوری بخونم امسال که گذشت واسه یازدهم بهم بگید که قوی شزوع کنم وچجوری با فیلم های اقای موقاری پیش برم
-
سلام دوست عزیز
نه اصلا. باید حتما زیست 1 رو توی برنامهتون داشته باشین.
اولا که زیست یه درس حفظی نیست و اگه با این دید بهش نگاه کنین هیچوقت نمیتونین توی اون درصد بالایی رو کسب کنین.
دوما زیست دهم توی ازمونها و کنکور خیلی زیاد با زیست یازدهم ترکیب میشه(مخصوصا قسمت های جانوری و گیاهیش و اگه میخواین از پس سوالات ترکیبی که سال بعد یعنی یازدهم بهتون میدن بر بیاین، حتما باید الان زیست یک رو تموم کنین