زیستو بخونم یا نخونم ؟ در مسیر دو راهی ایستادم🧐
-
زیست اصلا حفظی نیست!اگه حفظی میخونین هیچ فایده ای نداره!صد بارم حفظ کنید چیزی یاد نمی گیرید!زیستو بخونید اما نه حفظی!یادش بگیرید!
-
Bio خواهشا نحوه خوندن ویاد گیری زیستو بهم بگید واقعا نمیدونم چجوری بخونم امسال که گذشت واسه یازدهم بهم بگید که قوی شزوع کنم وچجوری با فیلم های اقای موقاری پیش برم
-
سلام دوست عزیز
نه اصلا. باید حتما زیست 1 رو توی برنامهتون داشته باشین.
اولا که زیست یه درس حفظی نیست و اگه با این دید بهش نگاه کنین هیچوقت نمیتونین توی اون درصد بالایی رو کسب کنین.
دوما زیست دهم توی ازمونها و کنکور خیلی زیاد با زیست یازدهم ترکیب میشه(مخصوصا قسمت های جانوری و گیاهیش و اگه میخواین از پس سوالات ترکیبی که سال بعد یعنی یازدهم بهتون میدن بر بیاین، حتما باید الان زیست یک رو تموم کنین -
@Student-s خیر من دهم رو از روی جامع مهر و ماه و یازدهمو از روی خیلی سبز میخونم. ولی وقتی مثل شما دهم به یازدهم میرفتم از ویدیو های اقای موقاری استفاده میکردم. الان یه خورده برام وقت گیره
-
@Student-s خیر من دهم رو از روی جامع مهر و ماه و یازدهمو از روی خیلی سبز میخونم. ولی وقتی مثل شما دهم به یازدهم میرفتم از ویدیو های اقای موقاری استفاده میکردم. الان یه خورده برام وقت گیره
-
@Student-s الان یازدهمم میرم دوازدهم. ببین من اینجوری بود و هست روش درس خوندنم که اول درسنامه رو مبحث به مبحث موازی با کتاب میخونم. یعنی مثلا گفتار دو فصل دو زیست یک رو که میخوام بخونم، مثلا مبحث بخش های مختلف لوله گوارش رو اول از روی کتاب درسی میخونم بعد همون رو از روی درسنامه میخونم و نکات ترکیبی و مهم رو از توی درسنامه پیدا میکنم و توی کتاب با مداد(خیلی مهمه:/) مینویسم. بعد روز بعدش میام توی تایم های یک ساعت و نیمه، حدود 40 تا تست از اون مباحثی که خوندم به صورت ده تا ده تا میزنم و باز توی تستا هر نکته مهمی رو میبینم مینویسم توی کتاب. این نوشتن نکات خیلی مهمه چون باعث میشه برای مرور نخوای دوباره بری مثلا درسنامه بخونی.