زیستو بخونم یا نخونم ؟ در مسیر دو راهی ایستادم🧐
-
@Student-s خیر من دهم رو از روی جامع مهر و ماه و یازدهمو از روی خیلی سبز میخونم. ولی وقتی مثل شما دهم به یازدهم میرفتم از ویدیو های اقای موقاری استفاده میکردم. الان یه خورده برام وقت گیره
-
@Student-s خیر من دهم رو از روی جامع مهر و ماه و یازدهمو از روی خیلی سبز میخونم. ولی وقتی مثل شما دهم به یازدهم میرفتم از ویدیو های اقای موقاری استفاده میکردم. الان یه خورده برام وقت گیره
-
@Student-s الان یازدهمم میرم دوازدهم. ببین من اینجوری بود و هست روش درس خوندنم که اول درسنامه رو مبحث به مبحث موازی با کتاب میخونم. یعنی مثلا گفتار دو فصل دو زیست یک رو که میخوام بخونم، مثلا مبحث بخش های مختلف لوله گوارش رو اول از روی کتاب درسی میخونم بعد همون رو از روی درسنامه میخونم و نکات ترکیبی و مهم رو از توی درسنامه پیدا میکنم و توی کتاب با مداد(خیلی مهمه:/) مینویسم. بعد روز بعدش میام توی تایم های یک ساعت و نیمه، حدود 40 تا تست از اون مباحثی که خوندم به صورت ده تا ده تا میزنم و باز توی تستا هر نکته مهمی رو میبینم مینویسم توی کتاب. این نوشتن نکات خیلی مهمه چون باعث میشه برای مرور نخوای دوباره بری مثلا درسنامه بخونی.
-
سلام دوستان
من پایه دهم هستم ومیرم یازدهم من دارم درس های دهم رو مرور میکنم وتا الان زیستو دو فصلش خوندم بعد یه هفتس که نخوندم چون با خودم گفتم چرا زیستو بخونم چون حفظی هست وارزشی نداره چون از یاد میره
لطفا نظزات حرفه ایی بدید و منطقی نظر بدید وراهنمایی کنید لطفا چون الان نمیدونم واسه زیستم چه کنم@Student-s
هر کی بهت گفته زیست حفظیه بدون بزرگترین ظلم رو در حقت کرده
زیست اصلا حفظی نیست کاملا مفهومیه
شاید یه فصل هایی مثل هورمون ها و یا ایمنی یکم جنبه ی حفظی داشته باشن اما در اصل کل زیست مفهومیه و تا درکش نکنی هیچ سوالی رو نمی تونی پاسخ بدی -
سلام دوستان
من پایه دهم هستم ومیرم یازدهم من دارم درس های دهم رو مرور میکنم وتا الان زیستو دو فصلش خوندم بعد یه هفتس که نخوندم چون با خودم گفتم چرا زیستو بخونم چون حفظی هست وارزشی نداره چون از یاد میره
لطفا نظزات حرفه ایی بدید و منطقی نظر بدید وراهنمایی کنید لطفا چون الان نمیدونم واسه زیستم چه کنم