درخواست راهنمایی
-
ميدوني موقع خوندن زيست همش حس ميكنم يه چيز كمه
-
مطالبو درک میکنی یا فقط سعی داری زیستو حفظ کنی؟
-
همش فكر ميكنم الان كه مثلا دارم دفاع غير اختصاصي رو ميخونم بي فايده هس و بازم نكته هايي دور از ذهن وجود داره
-
از کلاس های زیست آقای پازوکی استفاده میکنی؟
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
زیست کلا پر از ابهام بخاطره همین هست سوالاتش سخته
-
آره مي بينم فيلماشو
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
يه جور وسواس بيش از حد دارم كه مختلم ميكنه فكر كنم خيلي ها در گيرش باشن
-
بازم برات ابهام میمونه وقتی فیلم هارو نگاه میکنی؟
-
نه ابهام نمي مونه
-
[QUOTE=farifari;16438]آره مي بينم فيلماشو
[COLOR=silver]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
يه جور وسواس بيش از حد دارم كه مختلم ميكنه فكر كنم خيلي ها در گيرش باشن[/QUOTE]
به نظرمنم وسواس پیدا کردی سوال های زیست کنکور اگه کامل کتاب هارو بخونی وتست های چند سال اخیرو بزنی وتحلیل کنی راحت میتونی از پس کنکور بربیای -
پس نظرت اينه دنبال جزوه و فاگو زيستو اينجور چيزا نباشم؟
-
[QUOTE=farifari;16441]نه ابهام نمي مونه[/QUOTE]
پس ابهامی نمیمونه. استرسم داری وقتی درس میخونی؟
[COLOR=silver]-پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[QUOTE=farifari;16443]پس نظرت اينه دنبال جزوه و فاگو زيستو اينجور چيزا نباشم؟[/QUOTE]
فاگو رو ندیدم ولی فکر نکنم انقدر کتاب خوبی باشه چون زیاد تو این جا محبوبیت نداره منم از هیچ کدوم از دوستام نشنیدم فاگو زیستوز داشته باشن
این چیزا پیش میاد تو درس خوندن به نظرمن یه آزمون ثبت نام کن پیشرفتتو ببینی این هارو فراموش میکنی
-
محبوب انچناني كه نه اونايي كه زياد اهل سرچ كردن تخيلات خودشون تو گوگل هستن مثلا كتاب زيست تركيبي و.......به اين كتاب هم بر خورد ميكنن
درست ميگي با برنامه يه موسسه كنكور ازمايشي پيش برم تمركزم بهتر ميشه و اينقد فكر ناخونك زدن به اين كتابو اون سي دي از سرم مي پره
-
آره منم تبلیغ هاشو دیدم تو سایت های دیگه دیدم اگه فکر میکنی واقعا خوبه بگیر ولی اصلش اینه که خودت به تسلط روی زیست برسی انقدر بخونی وتست بزنی که هرسوالی دادن ج بدی
-
ممنون.من برم ديگه.خدافظ
-
[QUOTE=farifari;16447]ممنون.من برم ديگه.خدافظ[/QUOTE]
به سلامت بای موفق باشی[COLOR=silver]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - [/COLOR]
-
[QUOTE=farifari;16436]همش فكر ميكنم الان كه مثلا دارم دفاع غير اختصاصي رو ميخونم بي فايده هس و بازم نكته هايي دور از ذهن وجود داره[/QUOTE]
راستی از بچه های دیگه ام بپرس شاید راه حل بهتری برای خوندن زیست داشته باشن موفق باشی
[QUOTE=farifari;16436]همش فكر ميكنم الان كه مثلا دارم دفاع غير اختصاصي رو ميخونم بي فايده هس و بازم نكته هايي دور از ذهن وجود داره[/QUOTE]
راستی از بچه های دیگه ام بپرس شاید راه حل بهتری برای خوندن زیست داشته باشن موفق باشی
-
اين افزايش سديم كه باعث خيز ميشه چه نكاتي داره؟
-
بچه تجربي هاي عزيز از منابع درسنامه اي و تستي كه براي زيست الان در حال كار كردن هستين بگيد تا منم اگاه باشم دارم چيكار ميكنم؟و توضيح هم بديد كه چه ويژگي داره اون منبع please
-
الدوسترون با افزايش فشار تراوشي باعث خيز ميشه يا با افزايش فشار اسمزي؟
-
سلام.واسه ادبیات پیشنهادم موضوعی گاجهدینی نقره ای گاج عربی کامل گاجزبان مبتکران
-
مهرناز.......................