هامون سبطی
-
بله خوبن
منتها حتما کتابای موضوعی ایشون رو بگیرین و با اونها جلو برین
و سه ماه به کنکورتون کتاب هزار تست رو کار کنین -
بله خوبن
منتها حتما کتابای موضوعی ایشون رو بگیرین و با اونها جلو برین
و سه ماه به کنکورتون کتاب هزار تست رو کار کنینzeinabmaghsoudi من کتابا هفت خانو گرفتم🙁
-
zeinabmaghsoudi من کتابا هفت خانو گرفتم🙁
@Sahar-tuo در هامون سبطی گفته است:
متاسفانه کتابای هفت خوان از نظر سوال بیشتر منطبق بر سبک نظام قدیم هست ولی از نظر درسنامه مناسبه به هر حال این پیشنهاد من بود دوست عزیز✨
-
متاسفانه کتابای هفت خوان از نظر سوال بیشتر منطبق بر سبک نظام قدیم هست ولی از نظر درسنامه مناسبه به هر حال این پیشنهاد من بود دوست عزیز✨
zeinabmaghsoudi مرسی
-
zeinabmaghsoudi دوست عزیز فقط یه سوال فیلم هایی که برا ارایه و دستور دارن جنبه ی جمع بندی داره یا ن؟
و اینکه برا ارایه یه جزوه خودشون گذاشتن برا دستور نزاشتن؟
و یه چیز دیگه نظام جدیدن یا نظام قدیم؟ -
بنده هم همایش ایشونو دیدم هم کلیپ های رایگانشونو.... یعنی تو یک فیلمی از ایشون نبود که اسمی از کتابش (کتاب من - روش من - فلان من و ...) نبره.... که اخرش بعد کلی همایش دیدن ایشون به یک اضطراب بد و ترسی از چه کنم چه کنم ها برسم..... از معلمای اموزشگاه مفید دنبال خیر رایگان و رضایت الهی نباشید....
دیگه از کسی که پزشک عمومی هست و داره تدریس ادبیات میکنه چه انتظاری باید داشته باشید ....
کار درست اینه که برید از متخصصش ادبیات رو اصولی و از پایه یاد بگیرید و به اشتباه من دچار نشید که ادبیاتم وقتی به 30 درصد میرسه ذوق مرگ میشم.....و پیشرفتای دوستام رو که ادبیات رو اصولی و از عِلمِش و عالِمِش یاد گرفتن و پیشرفت کردن ناراحت میشم از اینکه چرا منم با وجود تلاش های بسیار نتونستم پیشرفت کنم......
من قصد بی احترامی یا تخریب ندارم شاید برای من خوب نبود و من نتونستم باهاش کنار بیام ...هر چی خیره -
حالا شایدم واسه بعضیا که پایشون خوب بوده جواب بده و موثر باشه ولی خوب اگه از پایه مشکل دارین .... نه :/
-
@Sahar-tuo
من خودم همین نظام قدیمارو میبینم و راضیم واقعن
یکی از دوستان هم همینارو دیدن . درصد ادبیاتش بالاتیرن درصد کنکورش بود (80 و خورده ای بود)
خیلی خوبن واقعن
کتاباشونم خیلی خوبن -
@Sahar-tuo
من خودم همین نظام قدیمارو میبینم و راضیم واقعن
یکی از دوستان هم همینارو دیدن . درصد ادبیاتش بالاتیرن درصد کنکورش بود (80 و خورده ای بود)
خیلی خوبن واقعن
کتاباشونم خیلی خوبنsaaaionadms
شما هم نظام جدیدین؟ ارایه و دستور تغییری نکرده؟
ویه چیز دیگه به نظرتون همایش طلایی نظام قدیمشونم تهیه کنم؟ -
saaaionadms
شما هم نظام جدیدین؟ ارایه و دستور تغییری نکرده؟
ویه چیز دیگه به نظرتون همایش طلایی نظام قدیمشونم تهیه کنم؟@Sahar-tuo
بله من نظام جدیدم (البته اون دوستم که گفتم نظام قدیم بود)
ارایه که تغییر نکرده . دستور رو هنوز کامل ندیدم ولی تغییری رو احساس نکردم (بازم ی نگاه به لیست کتاب بکنین ببینین چیزی اضافه کم نشده باشه)
درمورد همایششون من اطلاعی ندارم نمیدونم متاسفانه که چجوریه -
بچها من فیلمای ارایه نظام قدیم حرف اخرو دارم
وقتی میبینم میفهمم و تستای خودشونو پیشاپیش میتونم جواب بدم ولی توی این ازمونم اثری نداشت بنظرتون ادامش بدم؟ -
@Sahar-tuo
بله من نظام جدیدم (البته اون دوستم که گفتم نظام قدیم بود)
ارایه که تغییر نکرده . دستور رو هنوز کامل ندیدم ولی تغییری رو احساس نکردم (بازم ی نگاه به لیست کتاب بکنین ببینین چیزی اضافه کم نشده باشه)
درمورد همایششون من اطلاعی ندارم نمیدونم متاسفانه که چجوریهsaaaionadms اهان مرسی...
-
بچها من فیلمای ارایه نظام قدیم حرف اخرو دارم
وقتی میبینم میفهمم و تستای خودشونو پیشاپیش میتونم جواب بدم ولی توی این ازمونم اثری نداشت بنظرتون ادامش بدم؟