b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
قسمت 103 و105 و107 پارسال برای من چرا فیزیکه باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه لینکش تغییر کرده میشه یکی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام
بچه های یه سوال
فصل 1 و2 سال دوم دبیرستان
چه قسمت هایی هس؟؟؟؟؟؟
و با دیدنشون میشه مسلط شد بش؟ -
amir zz داداش سه فصل اولش هست.اگه تازه میخوای بخونی سه فصل اولو برای فصل یک پیشنهاد میکنم ارایش الکترونی رو حفظ کنی و اصل افبا رو کارت راحت تره اینجوری خیلی راحت با سرعت 2X فیلم هارو بدون نوتن جزوه میتونی خیلی راحت نگاه کنی فصل دوم و سوم ک ب ترتیب جدول تناوبی و ترکیبات یونی هستن با فیلم و جزوه نویسی راحت مسلط میشی خیالت راحت
-
شما فوق العاده اید ولی کاش کاش و کاش روند تدریس سریعتر میشد تا درسا تا اواسط اردیبهشت تموم شه!
-
sh.engineer داداش میشه یه باره دیگه اینایی که گفتی رو تایپ کنی ؟ خوب توضیح دادی ولی خیلی جاهاش معلوم نیس دقیقا منظورت چیه یا بار کلی بگو
-
didar.ph خخ چشم..گفته بودم که سه فصل اول شیمی دوم فیلم هاش اینجاست...و گفته بودم که کسایی که بار اول هست که میخونن سه فصل اول شیمی دوم رو .پیشنهادم این هست که اول ارایش الکترونی و اصل افبا که همون ترتیب پر شدن لایه هاست رو حفظ کنن و آشنا باشن چون اینجوری خیلی مسلط تر هستن و اینجوری میتونن فیلم رو در نرم افزار پات پلیر با سرعت 2X تماشا کنند که اینجوری زمان هر فیلم که سی دقیقه هست نصف بشه. و زودتر تموم کنند...و فصل دوم و سوم شیمی دو هم به مراتب براشون راحت میشه و میتونن کامل مسلط بشن ب مباحث این سه فصل...
-
سلام
استاد به نظرات پاسخ میدن؟
اگه بشه ازمون امروز سنجش رو انالیز کنیین -
راستی همایش پایه قرار نیس رو سایت قرار بگیره
من ثبت نام کردم ولی فکر نمی کردم کلاس ها حضوریه و دیگه... -
sh.engineer چطوری زمانش نصف میشه ؟!
-
پیش 2 هم خیلی مهمها
-
اسید و باز و الکتروشیمی رو تو اولویت بزارین
-
اول پیش 2 رو تو اولویت بزارین بعدش شیمی 2 و 3
-
sohrab1999
قبلا استاد گفته بودند که ابتدا پایه رو تموم میکنن بعدا پیش 2 روتدریس میشه
من برنامه خود استاد بیشتر دوست دارم -
اوه چی شده دارن فیلم میزارن مرسی مرسی مرسسسسسسسسسییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
forough اگر با برنامه پات پلیر کار کرده باشین یا داشته باشید دکمه ی C رو بزنید سرعت زیاد میشه و دکمه ی X رو بزنید سرعت کم میشه و دکمه ی Z رو بزنید به حالت اول برمیگرده ...و توجه کنید سرعتش 0/1 0/1 اضافه میشه مثلا برای رسیدن به 2X باید ده بار دکمه ی C رو بزنید
-
پیش دو چی میشه استاااااد
-
سلام دوستان.ببخشید میشه قسمتی که استاد کلوییدها رو درس میدن لینکشو بدید؟؟مرسی
-
قسمت 103 و105 و107 پارسال برای من چرا فیزیکه باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه لینکش تغییر کرده میشه یکی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
دوستان استاد پارسال صابون هارو درس دادن ؟؟اگه دادن میشه لینکشو بدید
-
sh.engineer برنامشو تو کامپیوتر دارم اما تا حالا دقت نکردم !