b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
اسید و باز و الکتروشیمی رو تو اولویت بزارین
-
اول پیش 2 رو تو اولویت بزارین بعدش شیمی 2 و 3
-
sohrab1999
قبلا استاد گفته بودند که ابتدا پایه رو تموم میکنن بعدا پیش 2 روتدریس میشه
من برنامه خود استاد بیشتر دوست دارم -
اوه چی شده دارن فیلم میزارن مرسی مرسی مرسسسسسسسسسییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
forough اگر با برنامه پات پلیر کار کرده باشین یا داشته باشید دکمه ی C رو بزنید سرعت زیاد میشه و دکمه ی X رو بزنید سرعت کم میشه و دکمه ی Z رو بزنید به حالت اول برمیگرده ...و توجه کنید سرعتش 0/1 0/1 اضافه میشه مثلا برای رسیدن به 2X باید ده بار دکمه ی C رو بزنید
-
پیش دو چی میشه استاااااد
-
سلام دوستان.ببخشید میشه قسمتی که استاد کلوییدها رو درس میدن لینکشو بدید؟؟مرسی
-
قسمت 103 و105 و107 پارسال برای من چرا فیزیکه باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه لینکش تغییر کرده میشه یکی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
دوستان استاد پارسال صابون هارو درس دادن ؟؟اگه دادن میشه لینکشو بدید
-
sh.engineer برنامشو تو کامپیوتر دارم اما تا حالا دقت نکردم !
-
ahan,mmnooonm aziz
-
forough خب از حالا میتونید امتحان کنید و فیلم هارو باسرعت زیاد دوره یا تماشا کنید...
-
شیمی پیش 2 کی میاد ممنون میشم اگه جواب بدین
-
استاد آقا جانی عزیز سلام خسته نباشید خواهشا سال دوم رو هم تموم کنید در فیلم شماره ی 32 شما درباره ی انرژی نخستین یونش اشاره ای به عدد اکسایش شده اما فیلمی از آن نیست خواهشا فیلم مربوط به این رو بزارید مربود به بخش پیوند کوالانسی اصلا بلد نیستم !!!
-
@ms96 sad96
سلام منم از شیمی هیچی بلد نبودم از بهمن تا اواسط فروردین ۳تا فصل شیمی ۲ خوندم دیدم فیلم ها دیر می آید رفتم دارم فیلم پارسال میبینم فقط می خوام شیمی ۲و شیمی ۳ روببینم بقیه وقت بذارم واسه مسلط شدن روی همینا شیمی ۴ وقت ندارم توصیه می کنم برو از فیلم های پارسال ببین فیلم پارسال 100قسمت است اگه روزی ۲تا ببینی تا حدود20 خرداد کل شیمی تمام می کنی اگه تازه بخوای از 0شروع کنی
فیلم امسال فکر نکنم تا آخر خرداد تموم بشه آلاء تمام زحمتش می کشه حالا انتخاب با خودتان
:-|
:-"
:-q
;>
;-D
:-> -
اساتید الا خواهشا فیلم هارو تموم کنید !!!
من یزره شیمی پایم بهتر شده بخاطر این فیلم ها بود جون هر که دو ست دارید تموم کنید !!