حذفیات
-
envelope:
سلام من امسال به خاطر علاقم کنکور تجربی ثبت نام کردم ولی بخاطر رشته ام که ریاضی بود و شرایط کرونا میخوام سال دیگه کنکور بدم میخواستم بدونم شرایط حذفیات برای سال دیگه هم هست یا خیر واینکه با توجه به تغییرات کتابها مطالعه کنم ؟ -
envelope:
سلام من امسال به خاطر علاقم کنکور تجربی ثبت نام کردم ولی بخاطر رشته ام که ریاضی بود و شرایط کرونا میخوام سال دیگه کنکور بدم میخواستم بدونم شرایط حذفیات برای سال دیگه هم هست یا خیر واینکه با توجه به تغییرات کتابها مطالعه کنم ؟ -
چرا سوالتو موضوع نوشتی اخه
-
envelope:
سلام من امسال به خاطر علاقم کنکور تجربی ثبت نام کردم ولی بخاطر رشته ام که ریاضی بود و شرایط کرونا میخوام سال دیگه کنکور بدم میخواستم بدونم شرایط حذفیات برای سال دیگه هم هست یا خیر واینکه با توجه به تغییرات کتابها مطالعه کنم ؟yasaman farokhi
سلام
دوست عزیز
منظورت از شرایط حذفیات چیه؟!
اگه همون حذفیات منظورته،که معمولا حذفیات باقی میمونن و کم نمیشن،ولی ممکنه بهشون اضافه بشه
یعنی تعداد حذفیات بیشتر میشه
و دوم هم اینکه کنکور هر سال بر اساس کتاب های همون گروه دانش آموزاییه که کتاباشون تو سال تحصیلی خودشون تالیف شده!
یعنی برای ۱۴۰۰ که میخوای کنکور بدی
باید کتاب های
دهم چاپ ۹۷_۹۸
یازدهم چاپ ۹۸_۹۹
و دوازدهم چاپ ۹۹_۱۴۰۰
رو بگیری
پ.ن:متنتو توی موضوع نوشتی -
yasaman farokhi
سلام
دوست عزیز
اگه همون حذفیات منظورته،که معمولا حذفیات باقی میمونن و کم نمیشن،ولی ممکنه بهشون اضافه بشه
و دوم هم اینکه کنکور هر سال بر اساس کتاب های همون گروه دانش آموزاییه که کتاباشون تو سال تحصیلی خودشون تالیف شده!
باید کتاب های
دهم چاپ ۹۷_۹۸
یازدهم چاپ ۹۸_۹۹
و دوازدهم چاپ ۹۹_۱۴۰۰
رو بگیری
پ.ن:متنتو توی موضوع نوشتی@Infinitie-A فک کنم منظورشون از حذفیات اون 20 درصد باشه؟ یا اشتباه میکنم؟
-
چه جالب منم رشتم ریاضی بودولی کنکور تجربی شرکت میکنم
️
️
-
زیستتون باید قوی باشه ها
-
@Infinitie-A فک کنم منظورشون از حذفیات اون 20 درصد باشه؟ یا اشتباه میکنم؟
@nazi-salehi
I dont know
-
@nazi-salehi
I dont know
why
یعنی ما انگلیسی بلدیم
-
yasaman farokhi
سلام
دوست عزیز
باید کتاب های
دهم چاپ ۹۷_۹۸
یازدهم چاپ ۹۸_۹۹
و دوازدهم چاپ ۹۹_۱۴۰۰
رو بگیری
پ.ن:متنتو توی موضوع نوشتی@Infinitie-A ممنون از راهنماییتون
متنو موضوع نوشتم
خوب علتش اینه من تازه وارد سایت شدم خیلی درست ننوشتم انگار
-
@Infinitie-A ممنون از راهنماییتون
متنو موضوع نوشتم
خوب علتش اینه من تازه وارد سایت شدم خیلی درست ننوشتم انگار
yasaman farokhi ما همه اولش همین طور بودیم عیبی نداره
-
yasaman farokhi ما همه اولش همین طور بودیم عیبی نداره
@نگین-وهاب-مقدم جای امیدواری داره پس
-
@نگین-وهاب-مقدم جای امیدواری داره پس
yasaman farokhi اره
-
@Infinitie-A فک کنم منظورشون از حذفیات اون 20 درصد باشه؟ یا اشتباه میکنم؟
@nazi-salehi بله اون ۲۰ درصد چون فک میکنم سال دیگه سه سری سوال طرح شه البته احتمال منه یکی کنکوریای نظام قدیم یکی ۱۴۰۰ یکی هم داوطلبی مثل من چون دوازدهمیای دوره جدید تو سال تحصیلی جدید به هر نحوی بهشون تدریس داده میشه ولی من که درسم تموم شده دیگه این شرایطو ندارم حالا اینا فرضه تا چی پیش بیاد
-
@nazi-salehi بله اون ۲۰ درصد چون فک میکنم سال دیگه سه سری سوال طرح شه البته احتمال منه یکی کنکوریای نظام قدیم یکی ۱۴۰۰ یکی هم داوطلبی مثل من چون دوازدهمیای دوره جدید تو سال تحصیلی جدید به هر نحوی بهشون تدریس داده میشه ولی من که درسم تموم شده دیگه این شرایطو ندارم حالا اینا فرضه تا چی پیش بیاد
yasaman farokhi در حذفیات گفته است:
فک نکنم واسه سال بعد هم اون ۲۰ درصد حذف بشه
-
yasaman farokhi
سلام
دوست عزیز
باید کتاب های
دهم چاپ ۹۷_۹۸
یازدهم چاپ ۹۸_۹۹
و دوازدهم چاپ ۹۹_۱۴۰۰
رو بگیری
پ.ن:متنتو توی موضوع نوشتی -
@infinitie-a سلام یعنی 1401 باید براساس کتابای سال 1401 کنکور بدی حتی اگه از سال های قبلی مونده باشی و مثلا کتابات برای کنکور سال 99
-
@infinitie-a سلام یعنی 1401 باید براساس کتابای سال 1401 کنکور بدی حتی اگه از سال های قبلی مونده باشی و مثلا کتابات برای کنکور سال 99
Alx Alx سلام
متوجه صحبتتون نشدم