دبیرای حرف اخر
-
سلام دوستان کسی میدونه توی فزیک حرف اخری کامیار بهتره یا مسعودی و شیمی ربیعیان یا شیروانی؟
برا دوازدهم
دوازدهم تجربیا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا@Dr-Aryan والا منک از اقای مسعودی خوشم نمیاد
کامیار و هم دیدم چنگی به دلم نزد تدریسش
از شیمی خبر ندارم
دینیش خوبه ولی
زیستشم تا حدودی خوبه ولی قیمتاش :| -
تاملند یا کلاسینو بهترن
-
هیچ کدومش خوب نیستن
-
تاملند یا کلاسینو بهترن
Alireza Gsm هزینه این موسسه ها خیلی بالاست..!
لطفا تبلیغ هم نکنید چندباری دارم میبینم سوسکی تبلیغ میزنید یبار گزارش دادم دفعه بعدی به ادمین ارجاع میدم -
لطفا تبلیغ هم نکنید چندباری دارم میبینم سوسکی تبلیغ میزنید یبار گزارش دادم دفعه بعدی به ادمین ارجاع میدمخانومِ_دوست_داشتنی در دبیرای حرف اخر گفته است:
لطفا تبلیغ هم نکنید چندباری دارم میبینم سوسکی تبلیغ میزنید یبار گزارش دادم دفعه بعدی به ادمین ارجاع میدممن دارم نظر شخصیمو میگم حالا بقیه برن بخرن پول به من میدن؟
-
قابل توجه ضد حرف اخری ها
کسایی که تو کار وب مستر باشن میفهمن من چی میگم:::
شما برید تو گوگل سرچ کنید حرف آخر کلاهبرداری
شما اصلا با سایت ها عُرف و خبرگذاری ها و سایت های مردمی مواجه نخواهید شد بلکه:

بعله!!!!
تا صفحه 2 گوگل تمامی دامین ها مربوط میشن به حرف آخر (و اکثرا هم ماشالله دات کام هستش و دامین ارزونی هم نیست) !!!! میدونید این یعنی چی؟؟؟(صرف نظر از اینکه تو این سایتا چه خُز عبل ها و جفنگیجاتی نوشته میشه تو این دامین های خریداری شده)
اول از همه باید بدونید که فقط 2.56% ادمایی که جستجو میکنن ممکنه (تازه ممکنه) بزن صفحه دوم گوگل رو ببیننن......
حالا ببینید فقط صفحه اول و دوم گوگل پر باشه از خودِ حرف اخر
یعنی چی؟
یعنی هیچ سایتی یا خبرگذاریی نمیتونه حرف حقی بزنه..... و اگر یک پدر و مادری بخواد در مورد کلاهبرداری های این عوضیا بگرده ... با خود سایت حرف آخر و شر و وریجاتشون مواجه میشه....
پ.ن: کافیه برید سرچ کنید در مورد رنک اول شدن وب سایت و با هزینه های هنگفتش مواجه بشید.......
عوضیای دورو:pile_of_poo:
ریاضیا تجربیا -
قابل توجه ضد حرف اخری ها
کسایی که تو کار وب مستر باشن میفهمن من چی میگم:::
شما برید تو گوگل سرچ کنید حرف آخر کلاهبرداری
شما اصلا با سایت ها عُرف و خبرگذاری ها و سایت های مردمی مواجه نخواهید شد بلکه:

بعله!!!!
تا صفحه 2 گوگل تمامی دامین ها مربوط میشن به حرف آخر (و اکثرا هم ماشالله دات کام هستش و دامین ارزونی هم نیست) !!!! میدونید این یعنی چی؟؟؟(صرف نظر از اینکه تو این سایتا چه خُز عبل ها و جفنگیجاتی نوشته میشه تو این دامین های خریداری شده)
اول از همه باید بدونید که فقط 2.56% ادمایی که جستجو میکنن ممکنه (تازه ممکنه) بزن صفحه دوم گوگل رو ببیننن......
حالا ببینید فقط صفحه اول و دوم گوگل پر باشه از خودِ حرف اخر
یعنی چی؟
یعنی هیچ سایتی یا خبرگذاریی نمیتونه حرف حقی بزنه..... و اگر یک پدر و مادری بخواد در مورد کلاهبرداری های این عوضیا بگرده ... با خود سایت حرف آخر و شر و وریجاتشون مواجه میشه....
پ.ن: کافیه برید سرچ کنید در مورد رنک اول شدن وب سایت و با هزینه های هنگفتش مواجه بشید.......
عوضیای دورو:pile_of_poo:
ریاضیا تجربیا -
@Z-H-Z ببین تو مثلا از یه کس غربیبی بدی شنیدی.... اون یاروهه هم تو یه شهریه که فقط ماموراش هستن و واسش کار میکنن و تو اینو نمیدونی....
حالا تو میری تو اون شهر و میپرسی فلان آدم چی کار کرده که ادم بدیه؟ یا فلان ادم چه بدیی کرده؟؟؟
تو انتظار داری مامورای طرف که تو نمیدونی مامورن , بهت بگن چه بدی هایی کرده ؟!؟!؟
اینم داستان اینیه که بهت گفتم....
ماموراش پر شدن تو اینترنت و اگر پدر و مادری بخواد حقیقتو بفهمه با ماموراش مواجه میشه .....
و
میره سمت خرید محصول !!!! -
@Z-H-Z ببین تو مثلا از یه کس غربیبی بدی شنیدی.... اون یاروهه هم تو یه شهریه که فقط ماموراش هستن و واسش کار میکنن و تو اینو نمیدونی....
حالا تو میری تو اون شهر و میپرسی فلان آدم چی کار کرده که ادم بدیه؟ یا فلان ادم چه بدیی کرده؟؟؟
تو انتظار داری مامورای طرف که تو نمیدونی مامورن , بهت بگن چه بدی هایی کرده ؟!؟!؟
اینم داستان اینیه که بهت گفتم....
ماموراش پر شدن تو اینترنت و اگر پدر و مادری بخواد حقیقتو بفهمه با ماموراش مواجه میشه .....
و
میره سمت خرید محصول !!!! -
سلام دوستان کسی میدونه توی فزیک حرف اخری کامیار بهتره یا مسعودی و شیمی ربیعیان یا شیروانی؟
برا دوازدهم
دوازدهم تجربیا دانش-آموزان-آلاء ریاضیاتا آلاء هست حرف آخر معنی نداره
-
mrma
من یه مشاور داشتم از همین موسسه حرف اخر (البته من شخصی باهاش اشنا شده بودم ) پول سه ماهو ازم گرفت و اندازه یه هفته باهام کار نکرد..!
از اون به بعد خودم برنامه ریختم و جلو رفتم هیچ سایتی هم بجز الا برای تدریس نمیرم با اون هزینه هایی که میگیرن و..!!! -
mrma نزنی بهتره حاشیه سازیه
-
H_R نه حرف اخر نه هیییییچ موسسه دیگه ای..!
-
H_R نه حرف اخر نه هیییییچ موسسه دیگه ای..!
خانومِ_دوست_داشتنی کاملا موافقم ...
این موسسات هزار تا فرمول جور وا جور به آدم میگن که برای هر سوالی جواب نمیده ... هزینه ها هم که دیگه بر همه آشکاره .... سر کنکور هم آدم دستش تو حنا میمونه