دبیرای حرف اخر
-
گفتم هزار بار دیگه هم باشه میگم درس بخونین درس بخونین کاری با این چیزا نداشته باشین جواب این بنده خدا رو هم ندین فیلمای الا رو ببینید تست بزنید از هر چیزی بهتره
-
Alireza Gsm هزینه این موسسه ها خیلی بالاست..!
لطفا تبلیغ هم نکنید چندباری دارم میبینم سوسکی تبلیغ میزنید یبار گزارش دادم دفعه بعدی به ادمین ارجاع میدمخانومِ_دوست_داشتنی فازتون چیه شما مگ چیه سوال کردم چیشده مگ؟؟؟؟؟
-
سلام شیمی استاد شیروانی
فیزیکم استاد کامیار -
دوستان الایی ادم کمی با ادب تر هم میتونه صحبت بکنه هرکسی نظر شخصیشو میده اگه قرار باشه افکارمونو چه درست چه غلط راهش این نیست که ادمارو به فحش ببندیم بنده قصد حمایت ندارم وشخصا الارو بهترین میدونم ولی از نظر من بی احترامی نکنیم و همه افراد حامعه به یک چشم نبینیم
-
دوست عزیزدرباره خرید محصولاتم بگم اگه شما تمام فیلم های الا صفر تاصد روببینید برای تست زنی میتونید استفاده کنید از حرف اخر که سرعتتون بالابره ودر غیر این صورت فیلم های الا بهترین و کامل ترین منبع هست مخصوصا زیست استاد موقاری:ok_hand_light_skin_tone:
-
@Dr-Aryan من با شما نبودم ....اون اقا چندتا تاپیک اعلام میکردن که الا دبیر های خوبی نداره بیایین کلاسینو و تاملند ...
شما لابد برای اطلاعات خودتون پرسیدین که بقیه هم براتون شفافا سازی کردن در ضمن من تنها نبودم که نظر دادم که الان بخواد فاز و نول من قاطی باشه..! -
حاجی ببین منو! دزد سر گردنه از حرف آخر منصف تره! تامام
-
حاجی ببین منو! دزد سر گردنه از حرف آخر منصف تره! تامام
Amin-Mehraji والسلام
-
شمایی ک اینقد ادعا دارید کمی با ادب تر باشید بهتره نمیخای جواب نده شما کار بیجایی میکنی میاین تویی این تاپیک از الفاظ زشت استفاده میکنین هرکسی نظر خودشو داره منم اگ از الا استفاده نمیکردم ک الان اینجا نبودم در ضمن فک نمیکنم ب کسی ربطی داشته من از چ موسسه یا موسسه هایی بخام استفاده کنم دوتا سوال پرسیدم یا جواب همونو بده یا نده یکم شعورم خوبع والا
-
شمایی ک اینقد ادعا دارید کمی با ادب تر باشید بهتره نمیخای جواب نده شما کار بیجایی میکنی میاین تویی این تاپیک از الفاظ زشت استفاده میکنین هرکسی نظر خودشو داره منم اگ از الا استفاده نمیکردم ک الان اینجا نبودم در ضمن فک نمیکنم ب کسی ربطی داشته من از چ موسسه یا موسسه هایی بخام استفاده کنم دوتا سوال پرسیدم یا جواب همونو بده یا نده یکم شعورم خوبع والا
@Dr-Aryan در دبیرای حرف اخر گفته است:
کمی ارامتر...
به درخواست استارتر تاپیک قفل شد