نمودار ضربان قلب دهم
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط Parimah Aghajani انجام شده
میشه اینو به صورت کامل توضیح بدین
ککااممللل
@راهنما-زیست
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
گزینه 1.منظور رنین هست
با اثر بپروتین های خوناب و انجام یک سری واکنش ها موجب اثر بر غدهفوق کلیه وترشح هورمون الدسترون و اثر بر برکلیه درنتیجه افزایش جذب سدیم سدیم خوناب افزایش می یابد
2 هم راجبه اکسایش پیرواته که ترکیب سه کرنه به ترکیب دو کربنه یا اسم دیگش استیلکوانزیم آ میشه اینم از یه جهت درست از یه جهت نادرس با کاهش جریان گلوکز کمتر دسترس یاخته قرار میگیره پس این کارا اکسایش پیروات و کربکس کاهش میابه
3هم مربوطه به یازده به فصل7 مثلاسرخرگ خون تیره داره و سیاهرگ خون روشن توی اون رگای اتصالی به جنین و مادر اما سوال میگه کاهش فک کنم نباید کاهش پیدا کنه -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میشه پاسخ نامه بفرستید
-
اگه میشه پاسخ نامه بفرستید
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 متاسفانه پاسخنامه ی تشریحی ندارم ولی از دبیرمون پرسیدم شاید تا روز قبل کنکور جواب دادن
ولی در کلید ش زده گزینه ۴ -
fatemeh8181 متاسفانه پاسخنامه ی تشریحی ندارم ولی از دبیرمون پرسیدم شاید تا روز قبل کنکور جواب دادن
ولی در کلید ش زده گزینه ۴نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParimah Aghajani این میشه ولی اگه میخوای من از دبیرمون بپرسم برات اگه خیلی مهمه
-
Parimah Aghajani این میشه ولی اگه میخوای من از دبیرمون بپرسم برات اگه خیلی مهمه
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 وای ممنون عزیزم میشه بپرسی؟
-
fatemeh8181 وای ممنون عزیزم میشه بپرسی؟
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParimah Aghajani اره عزیزم تا شب سر بزن به تایپک سعی میکنم تا شب برات بزارم
-
Parimah Aghajani اره عزیزم تا شب سر بزن به تایپک سعی میکنم تا شب برات بزارم
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181
چشم شب سر میزنم -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیز دیگه روی سوال کاهش ضربان اینا باعث میشه جریان دررگها کاهش پیدا کنه
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام شرمنده الان جواب دادن
سوال گفته کاهش ارتفاع و دفعات موج یعنی فشارخون کم میشه در نتیجه اکسیزن کم میشه یک نمیشه چون گفته انیم های که باعث تحریک ترشحات غده فوق کلیه کم میشه پس یعنی ترشحات کم میشه
دونمیشه چون اکسیزن کمو کربس کاهش
سه نمیشه چون فشارخون کم میشه پس تبادلات غذایی دربند ناف که کمک خون کم میشه
جواب 4 گاز تنفسی با کمک تحریک تولید فراوان ترین سلول های خونی گلبول قرمز میشه که کمک به افزایش اکسیزن خون شود که تحریک تولید گلبول قرمز توسط هورمون اریتروپویتین که از کبد و کلیه ترشح میشه
موفق باشی عزیزم -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام شرمنده الان جواب دادن
سوال گفته کاهش ارتفاع و دفعات موج یعنی فشارخون کم میشه در نتیجه اکسیزن کم میشه یک نمیشه چون گفته انیم های که باعث تحریک ترشحات غده فوق کلیه کم میشه پس یعنی ترشحات کم میشه
دونمیشه چون اکسیزن کمو کربس کاهش
سه نمیشه چون فشارخون کم میشه پس تبادلات غذایی دربند ناف که کمک خون کم میشه
جواب 4 گاز تنفسی با کمک تحریک تولید فراوان ترین سلول های خونی گلبول قرمز میشه که کمک به افزایش اکسیزن خون شود که تحریک تولید گلبول قرمز توسط هورمون اریتروپویتین که از کبد و کلیه ترشح میشه
موفق باشی عزیزمنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ممنون
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جواب این سوال شد گزینه
️۴