IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
نمودار ضربان قلب دهم
-
میشه اینو به صورت کامل توضیح بدین
ککااممللل
@راهنما-زیست
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
گزینه 1.منظور رنین هست
با اثر بپروتین های خوناب و انجام یک سری واکنش ها موجب اثر بر غدهفوق کلیه وترشح هورمون الدسترون و اثر بر برکلیه درنتیجه افزایش جذب سدیم سدیم خوناب افزایش می یابد
2 هم راجبه اکسایش پیرواته که ترکیب سه کرنه به ترکیب دو کربنه یا اسم دیگش استیلکوانزیم آ میشه اینم از یه جهت درست از یه جهت نادرس با کاهش جریان گلوکز کمتر دسترس یاخته قرار میگیره پس این کارا اکسایش پیروات و کربکس کاهش میابه
3هم مربوطه به یازده به فصل7 مثلاسرخرگ خون تیره داره و سیاهرگ خون روشن توی اون رگای اتصالی به جنین و مادر اما سوال میگه کاهش فک کنم نباید کاهش پیدا کنه -
اگه میشه پاسخ نامه بفرستید
-
fatemeh8181 متاسفانه پاسخنامه ی تشریحی ندارم ولی از دبیرمون پرسیدم شاید تا روز قبل کنکور جواب دادن
ولی در کلید ش زده گزینه ۴ -
Parimah Aghajani این میشه ولی اگه میخوای من از دبیرمون بپرسم برات اگه خیلی مهمه
-
fatemeh8181 وای ممنون عزیزم میشه بپرسی؟
-
Parimah Aghajani اره عزیزم تا شب سر بزن به تایپک سعی میکنم تا شب برات بزارم
-
fatemeh8181
چشم شب سر میزنم -
یه چیز دیگه روی سوال کاهش ضربان اینا باعث میشه جریان دررگها کاهش پیدا کنه
-
سلام شرمنده الان جواب دادن
سوال گفته کاهش ارتفاع و دفعات موج یعنی فشارخون کم میشه در نتیجه اکسیزن کم میشه یک نمیشه چون گفته انیم های که باعث تحریک ترشحات غده فوق کلیه کم میشه پس یعنی ترشحات کم میشه
دونمیشه چون اکسیزن کمو کربس کاهش
سه نمیشه چون فشارخون کم میشه پس تبادلات غذایی دربند ناف که کمک خون کم میشه
جواب 4 گاز تنفسی با کمک تحریک تولید فراوان ترین سلول های خونی گلبول قرمز میشه که کمک به افزایش اکسیزن خون شود که تحریک تولید گلبول قرمز توسط هورمون اریتروپویتین که از کبد و کلیه ترشح میشه
موفق باشی عزیزم -
-
fatemeh8181 ممنون
-
جواب این سوال شد گزینه️۴