وسایلتو آماده کردی؟
-
سلام به آلایی های تلاش گر
آلایی هایی که برای هدف هایی که داشتن تلاش کردن و انرژی گذاشتن و این مسیر پر پیچ و خم کنکور رو پشت سر گذاشتن و دیگه دارن به روز کنکور نزدیک میشن
که ان شاء الله سرجلسه آزمون نتیجه زحمت هایی که کشیدن رو بگیرن
باتوجه به شرایط خاص کنکور امسال، امیدواریم که پیش، حین و پس از برگزاری آزمون، کوچکترین مسئلهای برای هیچ داوطلبی پیش نیاد و بهترین هارو براتون آرزومندیم
خواهشاً و حتماً ماسک به همراه داشته باشید و تا جاییکه ممکن است؛ علاوه بر تلاش مسئولین برگزاری آزمون سراسری برای حفظ سلامت داوطلبین، شما هم با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی، این عزیزان رو همراهی کنید
12 مورد بالا رو حتما و حتما برای تمام دوستان و رفقایی که در این چند روز آزمون دارند ارسال کنید تا خدایی نکرده موردی رو جا نیندازند .
انشاالله عالیترین نتایج رو کسب و با توکل بر خدا، درجه یک ترین عملکرد بین تمام آزمون هاتون رو تجربه کنید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام به آلایی های تلاش گر
آلایی هایی که برای هدف هایی که داشتن تلاش کردن و انرژی گذاشتن و این مسیر پر پیچ و خم کنکور رو پشت سر گذاشتن و دیگه دارن به روز کنکور نزدیک میشن
که ان شاء الله سرجلسه آزمون نتیجه زحمت هایی که کشیدن رو بگیرن
باتوجه به شرایط خاص کنکور امسال، امیدواریم که پیش، حین و پس از برگزاری آزمون، کوچکترین مسئلهای برای هیچ داوطلبی پیش نیاد و بهترین هارو براتون آرزومندیم
خواهشاً و حتماً ماسک به همراه داشته باشید و تا جاییکه ممکن است؛ علاوه بر تلاش مسئولین برگزاری آزمون سراسری برای حفظ سلامت داوطلبین، شما هم با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی، این عزیزان رو همراهی کنید
12 مورد بالا رو حتما و حتما برای تمام دوستان و رفقایی که در این چند روز آزمون دارند ارسال کنید تا خدایی نکرده موردی رو جا نیندازند .
انشاالله عالیترین نتایج رو کسب و با توکل بر خدا، درجه یک ترین عملکرد بین تمام آزمون هاتون رو تجربه کنید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
ژل شستشوی دست ببر که حاوی الکل نیست
-
@M-an سلام اگه الکل نبریم رامون نمیدن؟ چون توی یکی ز شهرها یه خانمی صورتش سوخته بود به خاطر الکلش
-
پرینت فرم خوداظهاری باید همراهمون باشه؟؟
@M-an -
فقط کارتتون یادتون نره من پارسال همه چی برده بودم جز کارت :|
-
پرینت فرم خوداظهاری باید همراهمون باشه؟؟
@M-an -
-
-
-
-
دیگه همینا بود
-
-
بچه ها یادتون باشه اسپری الکل نبرین اگرم بردین دور از پاسخ نامه استفاده کنین چون چکه میکنه من خودم سر نهایی ریخت رو پاسخبرگ زبانم(واای یادم اومد دوباره
)بعد قشنگ اون تیکش پخش شد ی تیکشو نابود کرد خلاصه ک کنکور رو ک دستگاه تصحیح میکنه خیلی حواستون بدین
-
@sh-kh یکی از دلایل کنکور رفتن ابمیوه بود اب معدنی گذاشتن بجاش اینم ندن دیگه چه فایده
-
سلام...
اقا من بلد نيستم کارتمو چیجوری دانلود کنم:/ -
سلام...
اقا من بلد نيستم کارتمو چیجوری دانلود کنم:/zahra alaei سلام اگه میخواین کارت امتحان رو بعدا پرینت بگیرید وقتی صفحه پرینت که بالا میاد گزینه Destination رو روی Save as PDF تنظیم کنید بقیه تنظیمات رو هم میتونید چک کنید برای ابعاد برگه و افقی و عمودی بودنش
در آخر هم save رو بزنید و مکان ذخیره سازی فایل رو مشخص کنید. در آخر فایل سیو میشه.