شیمی دان
-
https://alaatv.com/set/208
اینم لینکش -
من هیج گونه ادعایی تو شیمی ندارم و پشیزی هم نیستم ولی من به لطف خدا و تدریس های استاد صنیعی و تلاش های بنده حقیر ... شیمی هم واسم شیرین شد (واقعا علاقه پیدا کردم بهش) و هم ترسم ریخت و خداروشکر خداروشکر یه نقطه قوتی واسم شد... جدی میگم ایشون واقعا عالی تدریس کردند Hoorieh sh
-
من هیج گونه ادعایی تو شیمی ندارم و پشیزی هم نیستم ولی من به لطف خدا و تدریس های استاد صنیعی و تلاش های بنده حقیر ... شیمی هم واسم شیرین شد (واقعا علاقه پیدا کردم بهش) و هم ترسم ریخت و خداروشکر خداروشکر یه نقطه قوتی واسم شد... جدی میگم ایشون واقعا عالی تدریس کردند Hoorieh sh
mrma
چیشده؟؟من چرا منشن شدم؟🙄😶 -
mrma
چیشده؟؟من چرا منشن شدم؟🙄😶Hoorieh sh عه راس میگی :/ حواسم نبود خواستم پایینی رو منشن کنم ... شرمنده :grinning_squinting_face:
-
Hoorieh sh عه راس میگی :/ حواسم نبود خواستم پایینی رو منشن کنم ... شرمنده :grinning_squinting_face:
mrma
ن خاهش میکنم اختیار دارین.. -
-
-
بچها بخش سینتیک شیمیایی صنیعی رو میشه لینک بدین لطفا..!
پیدا نمیکنم..!
کردوم دبیر دارن و خوب تدریس میکنن..!
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا -
بچها بخش سینتیک شیمیایی صنیعی رو میشه لینک بدین لطفا..!
پیدا نمیکنم..!
کردوم دبیر دارن و خوب تدریس میکنن..!
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیاخانومِ_دوست_داشتنی اقای صنیعی ندارن...
اقای پویان نظر دارن -
خانومِ_دوست_داشتنی اقای صنیعی ندارن...
اقای پویان نظر دارنH_R بله...
ممنونم..منم جز ایشون دیگه سینتیک رو دبیر دیگه ندیدم گفتم شاید داشته باشن
شما امروز کنکور داشتین؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی نه بابا زوده هنوز:beaming_face_with_smiling_eyes:
انشالله 1400 -
خانومِ_دوست_داشتنی نه بابا زوده هنوز:beaming_face_with_smiling_eyes:
انشالله 1400H_R اها بله..
اخه دیشب تاپیک نبض دیدم صحبت میکردین حس کردم یه لحظه گفتین کنکور دارین -
H_R اها بله..
اخه دیشب تاپیک نبض دیدم صحبت میکردین حس کردم یه لحظه گفتین کنکور دارینخانومِ_دوست_داشتنی نه بابا😂
-
H_R اها بله..
اخه دیشب تاپیک نبض دیدم صحبت میکردین حس کردم یه لحظه گفتین کنکور دارینخانومِ_دوست_داشتنی میتونی از نظام قدیم آقای آقاجانی استفاده کنی!
مبحث به مبحث جلو رفته فکر کنم برای سینتیک ده بیست تا فیلم ضبط کرده