دورهمی شب کنکور
- 
@M-an در دورهمی شب کنکور گفته است: sandiiii در دورهمی شب کنکور گفته است: کارت ورود ب جلسه باید رنگی باشه  نه وای خداروشکر 
 مرسی 
- 
@M-an در دورهمی شب کنکور گفته است: sandiiii در دورهمی شب کنکور گفته است: کارت ورود ب جلسه باید رنگی باشه  نه وای خداروشکر 
 مرسی sandiiii در دورهمی شب کنکور گفته است: @M-an در دورهمی شب کنکور گفته است: sandiiii در دورهمی شب کنکور گفته است: کارت ورود ب جلسه باید رنگی باشه  نه وای خداروشکر 
 مرسی خواهش  
- 
@M-ba78 در دورهمی شب کنکور گفته است: sandiiii در دورهمی شب کنکور گفته است: کارت ورود ب جلسه باید رنگی باشه  نه بابا دوستام جو دادن  
- 
@M-an 
 میگم یه سوال این فرم خود اظهاریه چیه باید بگیریمش؟
- 
sandiiii در دورهمی شب کنکور گفته است: @M-an در دورهمی شب کنکور گفته است: sandiiii در دورهمی شب کنکور گفته است: کارت ورود ب جلسه باید رنگی باشه  نه وای خداروشکر 
 مرسی خواهش  @M-an یه سوال اسپم دار بپرسم؟؟؟؟  
- 
@M-an 
 میگم یه سوال این فرم خود اظهاریه چیه باید بگیریمش؟دریا دریایی در دورهمی شب کنکور گفته است: @M-an 
 میگم یه سوال این فرم خود اظهاریه چیه باید بگیریمش؟سایت عصر بسته بود   
- 
@M-an 
 میگم یه سوال این فرم خود اظهاریه چیه باید بگیریمش؟دریا دریایی   آره فک کنم آره فک کنم
- 
@M-an 
 میگم یه سوال این فرم خود اظهاریه چیه باید بگیریمش؟دریا دریایی در دورهمی شب کنکور گفته است: @M-an 
 میگم یه سوال این فرم خود اظهاریه چیه باید بگیریمش؟مراجعه کن به سایت سنجش چون دقیق اطلاع ندارم 
- 
@M-an واقعا اون رو اعصابه   
- 
@Dr-agon در دورهمی شب کنکور گفته است: امکانش هست صندلی پیدا نشه؟ 
 رو زمین بشینم مثلا؟
 :|نههه اصلا 
 حتما صندلی هست
- 
@Dr-agon یه گلیم با خودت ببیر 
- 
@M-an در دورهمی شب کنکور گفته است: سر جلسه با بلندگو ها یه شماره هایی رو اعلام می کنن 
 حواستون باشه
 یهو باز می کنن صداش ...چ شماره هایی؟ 
 مهمن؟
 یا صداش می ترسونه ادمو؟
- 
دریا دریایی   آره فک کنم آره فک کنم@MM-zahed گرفتنی نبود که فقط گفت کرونا داری یا نه 
 چی رو باید میگرفتم دقیقا
- 
@Dr-agon 
 کنکوره ها
- 
@Dr-agon یه گلیم با خودت ببیر 
- 
راستی یه خبر برای چپ دست ها به احتمال زیاد دو تا صندلی براتون میزارن 
 جفتش راسته ....یکیش برای نشستن یکی هم رو برو برای نوشتن
- 
@MM-zahed گرفتنی نبود که فقط گفت کرونا داری یا نه 
 چی رو باید میگرفتم دقیقادریا دریایی نمیدونم برو سایت سازمان سنجش حتما هست