دورهمی شب کنکور
-
بچه ها سوال های عمومی امروز رو از کجا میتونیم گیر بیاریم ؟
من تو گوگل که میزنم همه ی سایت ها میزنه به زودی ...دریا دریایی ساعت 2 یا 3 خود سنجش میزارشون
-
دریا دریایی ساعت 2 یا 3 خود سنجش میزارشون
81Sobhan اوکی ممنون
-
@nazi-salehi
امواج یاب رو ما نمیبینیم
وسط جلسه یکی میاد از بین صندلی ها رد میشه و به کسی هم کاری نداره اون امواج یاب همراهشه اگهه بوق بزنه معلوم میشه یکی وسیله الکترونیکی اورده و اون بنده خدا رو مورد عتاب قرار میدهند -
81Sobhan سر امتحان نهایی من اومدم وارد شم این صدا میداد
بعد اخرم مراقب گفت بیا برو داخل میدونم که چیزی نداری@ftm-dh
-
سلام یه استرس جدید پیدا کردم برا داشتن:/
راسته که سوالای هنر لو رفته بوده؟
-
سلام یه استرس جدید پیدا کردم برا داشتن:/
راسته که سوالای هنر لو رفته بوده؟
zahra alaei چرا خبرای الکی رو دنبال میکنی؟؟؟
میزنمتاااا -
@nazi-salehi در دورهمی شب کنکور گفته است:
honeyghandhastigh8190 Gh در دورهمی شب کنکور گفته است:
میگم تحلیل عمومی ها کی هستش بی زحمت بگین جا نمونم
آره خانوم مدیر ساعتشو بگین ما جفت و جور کنیم اونموقع بیاییم @M-an
ساعت ۱۷ در روبیکا
@M-an سپاس
-
یادداشتی از خانم دکتر #مرضیه_مدنیفر ؛ روانشناس، مشاور و مدرس دانشگاه
سال سختی را پشت سر گذاشتهای. هرچه اتفاق ریز و درشت و تلخ و شیرین بود امسال افتاد. میدانم این بالا و پایینهای روزگار کمی کلافه و نگرانت کرده. میفهمم چقدر چیزهای زیادی ذهنت را ممکن است آشفته کند. اما این را هم میدانم که این روزها و ساعتهای آخر برای تو، روزهای طلایی برداشت محصول است. زمانی که باید ذهنت را از آشفتگیها نجات بدهی، استرسها را مدیریت کنی و از زمان باقیمانده به بهترین نحو استفاده کنی و در آخر سعی کنی سر جلسه امتحان بالاترین بازدهی را داشته باشی. میپرسی چه طوری؟!
1️⃣ این چند روز هرچه قدر میتوانی از دنبال کردن اخبار و پرسهزدن در فضای مجازی دوری کن... اطلاعات مورد نیازت را در سایت سازمان سنجش چک کن و اجازه نده حرف و حدیثها، آرامش این روزهایت را برهم بزند.
2️⃣ چرا این جزوه را نخواندم و چرا فلان تست را نزدم و چرا از وقتم بهتر استفاده نکردم و کاش فلان اتفاق نیفتاده بود و کاش سوالها از این مبحث نباشد و کاش فلان رشته را قبول بشوم و خلاصه همه ای کاشهای گذشته و آیندهنگر را رها کن و فقط همین حالا را دریاب. همین لحظه طلایی اکنون.
3️⃣ این چند روز اصلا سراغ خواندن مطالب جدید یا سختی که قبلا متوجه نشدهای نرو، فقط مطالب قبلی را با آرامش مرور کن.
4️⃣ روز آزمون هم سعی کن احساسات خودت را مدیریت کنی، این را بدان که تو مدیر این عملیات مهم هستی تا اینجا وظیفه اصلیات خوب درس خواندن بوده و از اینجا به بعد مدیریت احساساتت خیلی مهمه. پس اجازه نده چیزی یا کسی ذهنت را آشفته کند. خودت هم درگیر فکر و خیالها نشو، اجازه بده فکر و خیالها عبور کنند. لازم نیست جلوی حرکتشان را بگیری ولی دنبالشان هم نکن. هر وقت مضطرب شدی چند تا نفس عمیییییق بکش و دلت را به خدا بسپار.
5️⃣ اینکه تو امسال در حد توان تلاشت را کردهای از همه چیز مهمتر و با ارزشتر است و در واقع نتیجه اصلی آزمون همین تجربهها و تغییرها و رشدی است که در تو ایجاد شده است. پس خوشحال باش چون بر اساس این ملاک قبولِ قبولی.
-
zahra alaei چرا خبرای الکی رو دنبال میکنی؟؟؟
میزنمتاااا@nazi-salehi نه خدایی لو رفته منم عکساشو الان دیدم
خدا بهمون رحم کنه -
سلام بچه ها
یه سوال
من امسال خودم کنکوری نیستم ولی یکی از اقوام این فرم خوداظهاری رو پر کرد بعد از سیستم خارج شد حالا دیگه نمیتونه برگرده بره چاپش کنه .
ایا لازمه که پرینتش حتما سر جلسه همراهش باشه ؟؟
ینی اگه نباشه چی میشه ؟؟
پیاپیش ممنون از جوابتون -
81Sobhan توصیم فقط اینه که تا روز ازمون اون قسمت دینی که در مورد عدل الهی میگرو هزار بار بخونیم...
-
81Sobhan توصیم فقط اینه که تا روز ازمون اون قسمت دینی که در مورد عدل الهی میگرو هزار بار بخونیم...
-
zahra alaei خب ببین
به این میگن حق الناس
هررررچی ام باشه
خدا حق والناس و گفته که نمیبخشه
اونم حق این همه داوطلب تو این شرایطو
توکل کن به خودش
اگرم لو رفته باشه سر ازمون لو میره قبلش فک نکنم لو بره
من مطمئنم تو موفق میشی -
zahra alaei خب ببین
به این میگن حق الناس
هررررچی ام باشه
خدا حق والناس و گفته که نمیبخشه