نبض زنده
- 
@ohammad_reza_ _Mتو که آزمون نداری برو بخواب دیگه / دکتر علی ف نه اصلا خیلی استرس دارم  
- 
دکتر علی ف نه اصلا خیلی استرس دارم  _Mohammad_reza_ من هر وقت استرس اینا میگرم یاد حرفای خنده دار امین راد میوفتم   
- 
@M-an در نبض زنده گفته است: امیدوارم فردا بهترین آزمونتون رو تجربه کنید من شب به جای ملت خابم نمیبره  
- 
سلام امروز هم مثل دیروز که گفتین ساعت ۱۷ بعد گفتین ساعت ۱۸ وبعد ساعت ۱۸و۳۰ شروع شد هست؟؟ 
   @M-an @M-an
- 
سلام امروز هم مثل دیروز که گفتین ساعت ۱۷ بعد گفتین ساعت ۱۸ وبعد ساعت ۱۸و۳۰ شروع شد هست؟؟ 
   @M-an @M-an
- 
لایو امروز تمام شد ان شاءالله موفق باشید و به آرزوهاتون برسید  ️ ️فردا حدود ساعت ۱۷ هم مجدد لایو کنکور ریاضی و نکات مشاوره ای رو داریم برای بچه های تجربی که جمعه کنکور دارند  
 آلاء
 محل پخش: کانال روبیکای آلاء
 با آیدی @alaa_sanatisharif
 @M-an این توی تلگرام آلا بود
 شوخیه دیگه؟ توی روبیکا فقط؟  
- 
سلام دیروز یه تغییر برنامه از سمت روبیکا پیش اومد 
 ان شاء الله امروز طبق برنامه پیش بریم
- 
لایو امروز تمام شد ان شاءالله موفق باشید و به آرزوهاتون برسید  ️ ️فردا حدود ساعت ۱۷ هم مجدد لایو کنکور ریاضی و نکات مشاوره ای رو داریم برای بچه های تجربی که جمعه کنکور دارند  
 آلاء
 شوخیه دیگه؟ توی روبیکا فقط؟  @Z-H-Z انجا هم هست دیگه 
- 
@نگین-وهاب-مقدم اینجا منظورمه 
- 
 آلاء
 شوخیه دیگه؟ توی روبیکا فقط؟  
- 
- 
سلام دیروز یه تغییر برنامه از سمت روبیکا پیش اومد 
 ان شاء الله امروز طبق برنامه پیش بریم@M-an مرسی واقعا منم دیگه نمی خواد سال      دیگه تحلیل کنم واقعا مرسی دیگه تحلیل کنم واقعا مرسی
- 
@M-an سلام خسته نباشید 
 لایو دیروز سیو شده ؟
 میخواستم بخش دینی رو که نبودم دوباره نگاه کنم
- 
@M-an سلام خسته نباشید 
 لایو دیروز سیو شده ؟
 میخواستم بخش دینی رو که نبودم دوباره نگاه کنم
- 
@M-an سلام خسته نباشید 
 لایو دیروز سیو شده ؟
 میخواستم بخش دینی رو که نبودم دوباره نگاه کنم81Sobhan 
 سبحان ببینم میتونی یه رتبه زیر بیست هزار بیاری یا نه!؟

جلسات رفع اشکال
جلسات رفع اشکال