پشت کنکوری ۱۴۰۰
-
سلام ببخشید من پارسال محروم شدم و امسال دوباره می خوام بخونم بنظرتون چجوری شروع کنم پایه ب پایه یا ترکیبی
-
-
بستگی داره به شرایطتون و اینکه چه قدر درسا رو خوندین اگر توضیح بدین بیشتر میتونم کمکتون کنم
ولی در حالت معمول پیشروی با برنامه یک آزمون معتبر مثل کانون یا گزینه 2 و... و حتی کمی جلو افتادن از مباحث آزمون خیلی عالیه
شما که قبلا یه دور خوندین و الان مدرسه هم نباید برین تایم خیلی خوبی دارین با توکل به خدا و یه برنامه مدون شروع به درس کنید -
بستگی داره به شرایطتون و اینکه چه قدر درسا رو خوندین اگر توضیح بدین بیشتر میتونم کمکتون کنم
ولی در حالت معمول پیشروی با برنامه یک آزمون معتبر مثل کانون یا گزینه 2 و... و حتی کمی جلو افتادن از مباحث آزمون خیلی عالیه
شما که قبلا یه دور خوندین و الان مدرسه هم نباید برین تایم خیلی خوبی دارین با توکل به خدا و یه برنامه مدون شروع به درس کنید@M-N-2 من سال ۹۸ تقریبا کامل خوندم به غیر از فیزیک که ضعیفم بعد فک نکنم بتونم ازمونی ثبت نام کنم که با اون پیش برم نمیشه فقط از رو بودجه بندیش چلو برم ؟
-
@M-N-2 من سال ۹۸ تقریبا کامل خوندم به غیر از فیزیک که ضعیفم بعد فک نکنم بتونم ازمونی ثبت نام کنم که با اون پیش برم نمیشه فقط از رو بودجه بندیش چلو برم ؟
-
ngin zamani
خوب وضعیت شما خوبه واقعا
ولی توصیه می کنم حتما در یه آزمونی شرکت کنین
اگر خدای ناکرده مسئله مالی است به نظرم بورسیه کانون میتونه پیشنهاد خوبی باشه
ولی با این وجود هم اگر نشد مسئله ای نیست سعی کنین با برنامه و بودجه بندی یکی از آزمونا پیش برین و سعی کنین کمی جلو تر از اونا باشین چون وقت بیشتری دارین
بعضی از آزمونا و موسسات بعد از برگزاری آزمون سوالات خودشون رو یا رایگان یا با هزینه خیلی کم میفروشن که میتونین بگیرین و خودتون حل کنین سوالات سنجش هم اگر اشتباه نکنم بعد از آزمونش با مراجعه به آموزش و پرورش بتونین بگیرین(یعنی موقع ما این طوری بود الان دقیق نمیدونم)
روی کمک آلایی ها هم حساب ویژه ای کنین دیگه -
سلام توالا برنامهریزی واسه کنکوربعدی هس؟؟؟1400
-
ngin zamani
خوب وضعیت شما خوبه واقعا
ولی با این وجود هم اگر نشد مسئله ای نیست سعی کنین با برنامه و بودجه بندی یکی از آزمونا پیش برین و سعی کنین کمی جلو تر از اونا باشین چون وقت بیشتری دارین
بعضی از آزمونا و موسسات بعد از برگزاری آزمون سوالات خودشون رو یا رایگان یا با هزینه خیلی کم میفروشن که میتونین بگیرین و خودتون حل کنین سوالات سنجش هم اگر اشتباه نکنم بعد از آزمونش با مراجعه به آموزش و پرورش بتونین بگیرین(یعنی موقع ما این طوری بود الان دقیق نمیدونم)
روی کمک آلایی ها هم حساب ویژه ای کنین دیگه@M-N-2 مرسی ممنونم تو آلا برای برنامه ریزی باید چجوری کمک بگیرم
-
ngin zamani
خوب وضعیت شما خوبه واقعا
روی کمک آلایی ها هم حساب ویژه ای کنین دیگه -
@haniehno در پشت کنکوری ۱۴۰۰ گفته است:
@M-N-2 کانون چطور بورسیه میکنه ؟
به یکی از نمایندگی ها مراجعه کنید تا دقیق راهنماییتون کنن
اگر معدل خوبی هم داشته باشین مسئله ای فکر نکنم داشته باشه -
@M-N-2 کانون چطور بورسیه میکنه ؟
به یکی از نمایندگی ها مراجعه کنید تا دقیق راهنماییتون کنن
اگر معدل خوبی هم داشته باشین مسئله ای فکر نکنم داشته باشه -
@M-N-2 مرسی ممنونم تو آلا برای برنامه ریزی باید چجوری کمک بگیرم
ngin zamani در پشت کنکوری ۱۴۰۰ گفته است:
@M-N-2 مرسی ممنونم تو آلا برای برنامه ریزی باید چجوری کمک بگیرم
هم میشه تو آلا سرچ کنین که از تاپیک های قبلی کمک بگیرین و هم یه تاپیک بزنین اگر قبلیا مناسب شما نبودن
توی نت هم سرچ میشه کرد و اصول برنامه ریزی رو یاد گرفت
ولی اینو فراموش نکنین که برنامه ریزی یه چیز کاملا شخصیه و شما باید با یادگیری اصول اون و با تمرین یکی دوهفته ای اونو رو یاد بگیرین -
@M-N-2 دهم مراجعه کردم معدلمم ۲۰ بود قبول نکردن گفتن اقشار عضو کمیته یا بهزیستی رو بورسیه میکنیم ، از اون به بعدم پیگری نکردم
@M-N-2 دهم مراجعه کردم معدلمم ۲۰ بود قبول نکردن گفتن اقشار عضو کمیته یا بهزیستی رو بورسیه میکنیم ، از اون به بعدم پیگری نکردم
به نظرم در مراجعه تون با مسئول بورسیه حرف بزنین و شرایطتون رو توضیح بدین حتی اگر تونستین از مدرسه هم نامه ای بگیرین
ان شاالله که قبول کنن -
به نظرم در مراجعه تون با مسئول بورسیه حرف بزنین و شرایطتون رو توضیح بدین حتی اگر تونستین از مدرسه هم نامه ای بگیرین
ان شاالله که قبول کنن -
ان شاالله که قبول کنن@M-N-2 در پشت کنکوری ۱۴۰۰ گفته است:
ان شاالله که قبول کننبه نظرم در مراجعه تون با مسئول بورسیه حرف بزنین و شرایطتون رو توضیح بدین حتی اگر تونستین از مدرسه هم نامه ای بگیرین
ان شاالله که قبول کنن