نبض زنده
-
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشته -
بچه ها میدونن ما هستیم هنوز
-
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشتهHoorieh sh در نبض زنده گفته است:
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشتهآره اکثر سوالاش محاسبه بود
-
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشتهHoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنی -
81Sobhan کد که نه
یادتون باشه که فقط caso4 کم محلوله -
چرا قطع شد ؟؟؟؟/
-
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنی81Sobhan اینجا اگه یه نفر بالای 50 میزد /ایول داشت
-
رسما کم اوردم
-
ارشیا ج خدا خیرشون بده //
-
اها اوکی
-
اره و با توجه ب اینکه وقت استاندارد شیمی برای هر سوا 1 مین هست
ولی این تایم برای سوالاتیه ک هم محاسباتی و مسئله باشه و قاطیش تستای حفظی و خوندنی هم باشن ولی تا اینجا ک اگه اشتباه نکنم فقط دهم بوده همشون بجز یکی یا دوتا کلا محاسبه ای و مسئله ای بود و خیلی ناجوانمردانه اس
البته میگم من اصن جسارت نمیکنم نظر بدم ما کوچیک همه -
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنی81Sobhan در نبض زنده گفته است:
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنیمن سوالای محاسباتی شیمی رو بجز فصل دو یازدهم بقیشو دوست دارم
-
81Sobhan در نبض زنده گفته است:
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنیمن سوالای محاسباتی شیمی رو بجز فصل دو یازدهم بقیشو دوست دارم
-
81Sobhan در نبض زنده گفته است:
Hoorieh sh
@f-noori7979 کیا فردا کنکور دارن /