نبض زنده
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشته -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها میدونن ما هستیم هنوز
-
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشتهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoorieh sh در نبض زنده گفته است:
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشتهآره اکثر سوالاش محاسبه بود
-
بچه ها من کوچیک همه
ولی ب نظر من خیلی سوالاشون وقتگیر بودن باتوجه ب اینکه هر سوال ی دقیقه وقت داشتهHoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنی -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan کد که نه
یادتون باشه که فقط caso4 کم محلوله -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an ن خوبه
-
چرا قطع شد ؟؟؟؟/
-
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan اینجا اگه یه نفر بالای 50 میزد /ایول داشت
-
H_R تا هشت و ربع استراحت هست
-
رسما کم اوردم
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ارشیا ج خدا خیرشون بده //
-
اها اوکی
-
اگه شیمی فردام این باشه که ....
-
اره و با توجه ب اینکه وقت استاندارد شیمی برای هر سوا 1 مین هست
ولی این تایم برای سوالاتیه ک هم محاسباتی و مسئله باشه و قاطیش تستای حفظی و خوندنی هم باشن ولی تا اینجا ک اگه اشتباه نکنم فقط دهم بوده همشون بجز یکی یا دوتا کلا محاسبه ای و مسئله ای بود و خیلی ناجوانمردانه اس
البته میگم من اصن جسارت نمیکنم نظر بدم ما کوچیک همه -
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan در نبض زنده گفته است:
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنیمن سوالای محاسباتی شیمی رو بجز فصل دو یازدهم بقیشو دوست دارم
-
81Sobhan در نبض زنده گفته است:
Hoorieh sh
دقیقا بنظرم زیاد سخت نیستن تعداد محاسباتی ها زیاده نمیرسی اون درصد مورد نظر رو بزنیمن سوالای محاسباتی شیمی رو بجز فصل دو یازدهم بقیشو دوست دارم
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 اون انحلال پذیریو اینارو میگی؟
-
81Sobhan در نبض زنده گفته است:
Hoorieh sh
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 کیا فردا کنکور دارن /