گزارش ساعت مطالعه کنکوری های 1401
-
Zahra Ansaryfard خیلی خوبه...
فقط سعی کن دهمت رو خیلی خوووب ببندی که قطعا میتونی باهاش رتبه یک بشی..!
اغراق نیست واقعا جدی جدی میگم تایم خوبی شروع کردین نه تو همه 1401 الان تایم خیلی خوبی برای استارت کنکوره..!خانومِ_دوست_داشتنی ممنون از راهنماییت
-
خانومِ_دوست_داشتنی همین تایپیک و من دیشب زدم
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه موسوی 0 عزیزم من توی سرچ زدم نیومد اگه اشتباه باشه ادمین خودش حذف میکنه
-
خانومِ_دوست_داشتنی سلام من میرم پایه یازده تجربی الانم تو تابستون دارم دهم رو میبندم و روزی ۴ تا ۵ ساعت میخونم ولی تا قبل ۱۵ شهریور مثلا یه فصل آخر ریاضی وشاید فصل آخر زیست و نیمی از فصل اخر فیزیک تجربی بمونه مشکلی نیست باقی مانده ها رو تو یازدهم تموم کنم؟؟ درضمن مدرسه ما شده یه روز در میان
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Student-s خیلی خوبه...به نظرم همه رو بخون ولی عمومی ها رو جزیی تخصصی ها رو به شدت اگه میدونی ضعف داری رو تخصصی ها اصلا عمومی ها رو نخون چهارتا تخصصی رو بخون فول فول شو..!
عمومی روهم تو روزایی که مدرسه نمیری میتونی بخونی و تخصصی ها مرور میشن برات...درکنار خوندن یازدهم با کلی تست و مرور البته قطعا رتبه عالی خواهی داشت -
شبتون بخیر باشه
از اونجایی که تاپیک گزارش کار 99 و 1400 هست ولی بچهای 1401 نداشتن تصمیم گرفتم یه تاپیک برای اونا بزاریم که به طور منظم بتونن اینجا گزارش بدن تاکید میکنم %(#ff0000)[ بطور منظم]
خب اینجا میتونین حس رقابتتون رو افزایش بدید و باعث پیشرفت خودتون و بقیه بشین و با دیدن تایم مطالعه بقیه انگیزه خودتون برای خوندن هم بیشتر میشه
بعد از اتمام بازه مطالعه میتونین تایم نهایی اون روز رو گزارش بدید
پرقدرت منتظرتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیاخانومِ_دوست_داشتنی در گزارش ساعت مطالعه کنکوری های 1401 گفته است:
شبتون بخیر باشه
از اونجایی که تاپیک گزارش کار 99 و 1400 هست ولی بچهای 1401 نداشتن تصمیم گرفتم یه تاپیک برای اونا بزاریم که به طور منظم بتونن اینجا گزارش بدن تاکید میکنم %(#ff0000)[ بطور منظم]
خب اینجا میتونین حس رقابتتون رو افزایش بدید و باعث پیشرفت خودتون و بقیه بشین و با دیدن تایم مطالعه بقیه انگیزه خودتون برای خوندن هم بیشتر میشه
پرقدرت منتظرتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیامنم ۱۴۰۱ ای ام و دیروز ۷ ساعت زیست و یک ساعت زبان و یک ساعت دینی خوندم.خیلی از تاپیکتون ممنون
-
بچه ها از من به شما نصیحت ریاضی رو خیلی خوب بخونید منظورم از ریاضی حسابان هندسه و گسسته هست چون هرتست آن برابر ۸ تست فارسیه
-
شبتون بخیر باشه
پرقدرت منتظرتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیانوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی سلام من الان تایپک و دیدم
منم هستم -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خانومِ_دوست_داشتنی سلام من الان تایپک و دیدم
منم هستمنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMasoumeh Sadat بله...امیدوارم که شاهد افزایش ساعت مطالعتون باشم
-
416دیقهنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Fantastic افرین
16 مین بیشتر از قبل -
416دیقه -
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
FaMi در گزارش ساعت مطالعه کنکوری های 1401 گفته است:
@Mr-Fantastic سلام.این یک برنامه هست که ساعت مطالعه رو حساب میکنه?میشه اسمش رو بگید?
نمیشع بگم ساعت مطالعه رو محاسبه میکنع
ولی رو تمرکز من روی درس ها تاثیر مثبت داشته
وقتی روشنش میکنی دیگه نمیتونی از برنامش خارج بشی و همین باعث میشع سراغ موبایل و انجمن و ... نیای و بیشتر مطالعه کنی
گرافیک زیبایی دارع
اسمش (Forest)
خواستی نصب کنی اول تنظیماتش رو یاد بگیر -
@Mr-Fantastic سلام.این یک برنامه هست که ساعت مطالعه رو حساب میکنه?میشه اسمش رو بگید?
نمیشع بگم ساعت مطالعه رو محاسبه میکنع
ولی رو تمرکز من روی درس ها تاثیر مثبت داشته
وقتی روشنش میکنی دیگه نمیتونی از برنامش خارج بشی و همین باعث میشع سراغ موبایل و انجمن و ... نیای و بیشتر مطالعه کنی
گرافیک زیبایی دارع
اسمش (Forest)
خواستی نصب کنی اول تنظیماتش رو یاد بگیر -
@Mr-Fantastic google play برنامه رو داره?یعنی شما 416مین پشت سر هم درس خوندید?نمیشه وسطش استراحت کرد?
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شدهFaMi در گزارش ساعت مطالعه کنکوری های 1401 گفته است:
@Mr-Fantastic google play برنامه رو داره?یعنی شما 416مین پشت سر هم درس خوندید?نمیشه وسطش استراحت کرد?
مگه من تراکتورم
416دیقه پشت هم
نصب کنی متوجه میشی
یه تایم بهش میدی(مثلا90دیقه)
حالا اگه تنظیماتش رو درست کنی دیگه تا 90دیقه داخل هیچ برنامه ای نمیتونی بری
اگه بری به ازای هر 30 دیقه که از تایم باقی مونده یه درخت خشک شده داخل باغچه اپ ایجاد میشع
مثلا اگه90 دیقه گذاشتی و دیقه 65 از برنامه خارج بشی دوتا درخت خشک شده داخل باغچه ایجاد میشع
بازم میگم.خودت نصب کن یکم باهاش ور برو همه چی دستت میاد -
مگه من تراکتورم
416دیقه پشت هم
نصب کنی متوجه میشی
یه تایم بهش میدی(مثلا90دیقه)
حالا اگه تنظیماتش رو درست کنی دیگه تا 90دیقه داخل هیچ برنامه ای نمیتونی بری
اگه بری به ازای هر 30 دیقه که از تایم باقی مونده یه درخت خشک شده داخل باغچه اپ ایجاد میشع
مثلا اگه90 دیقه گذاشتی و دیقه 65 از برنامه خارج بشی دوتا درخت خشک شده داخل باغچه ایجاد میشع
بازم میگم.خودت نصب کن یکم باهاش ور برو همه چی دستت میاد -
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
FaMi تاپیک تو دلی plz
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تاپیک مشابه وجود داره!
استارت مطالعه کنکور1401
@ناظم -
FaMi تاپیک تو دلی plz
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی عالی
دنبال ی چنین چیزی بودم
منم ازین به بعد هستم
امروز 31 مرداده گزارش کارو اخر امشب میفرستم
از امروز میخوام درسو شروع کنم -
خیلی عالی
دنبال ی چنین چیزی بودم
منم ازین به بعد هستم
امروز 31 مرداده گزارش کارو اخر امشب میفرستم
از امروز میخوام درسو شروع کنمنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIm Ho3ein خیلیم خوب...منتظرتون هستیم
-
تاپیک مشابه وجود داره!
استارت مطالعه کنکور1401
@ناظم