گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
سلام بچه ها امیدوارم همتون عالی باشین و کلی انرژی جمع کرده باشین برا شروع ی هفته عالی و توپ
خوب منم امروز روز استراحتم بود کلی خوب جبرانی هم داشتم
ی سری کارا مونده بود جبران کردم حدودا۴/۳۵+۲۵T
و هنوزم یکمشون موندنمیخواستم بخونم ولی دیگه دیر شده و چشام باز نمیشن
گفتم بخوابم فردا بتونم زود پاشم
خوب مسلما چون فردا مدرسه دارم باید ساعت ۷ پاشم
ولی اینکه مدرسه کِی تموم بشه و کِی بتونم شروع کنم خدا میدونه(خدا میدونه این معلمای مدرسه کی دست از سر ما بر میدارن)
بهرحال بچه ها تو این شبای مقدس برامون خیلی دعا کنین
دعا کنین حتی برا چیزای کوچیک مثلا اینکه خواب همه رو روال باشه
یا اینکه روزی هرروز ی کنکوری براش برسه
یا اینکه همه ب هدفی ک دارن براش میجنگن برسن
مطمئن باشید اینهمه دعای قشنگ
میشه ی عالمه انرژی خوب برا خودتون و همه
ببخشید طولانی هم شد
ب امید فردای بهتر...با سلام منم امروز زیاد نتونستم بخونم 4 ساعت عقب افتاده با 30 تست به امید فردایی خوب ساعت شروع فردا 8
-
سلام رفقا
شرمنده یه دو روزی گزارش ندادم چون حس و حالشو نداشتم خدایی
امروزم خیلی دست و پر نیومدم واسه ۹ ساعت برنامه ریخته بودم ولی واقعا جون نداشتم و به ۵ ساعت رضایت دادم بعدشم رفتم بیرونو یه دلی از عذا دراوردم
بازم فردا و یه شنبه ی دیگه و یه روز فوق العاده منتظره که من برسم و تکلیفشو روشن کنم
به قول استادمون هر روز یه روز تازس و این روز تازه رو فقط تو میتونی مشخص کنی چطور بگذرهLife is short
Smile while u still have teeth -
سلام بچه ها امیدوارم همتون عالی باشین و کلی انرژی جمع کرده باشین برا شروع ی هفته عالی و توپ
خوب منم امروز روز استراحتم بود کلی خوب جبرانی هم داشتم
ی سری کارا مونده بود جبران کردم حدودا۴/۳۵+۲۵T
و هنوزم یکمشون موندنمیخواستم بخونم ولی دیگه دیر شده و چشام باز نمیشن
گفتم بخوابم فردا بتونم زود پاشم
خوب مسلما چون فردا مدرسه دارم باید ساعت ۷ پاشم
ولی اینکه مدرسه کِی تموم بشه و کِی بتونم شروع کنم خدا میدونه(خدا میدونه این معلمای مدرسه کی دست از سر ما بر میدارن)
بهرحال بچه ها تو این شبای مقدس برامون خیلی دعا کنین
دعا کنین حتی برا چیزای کوچیک مثلا اینکه خواب همه رو روال باشه
یا اینکه روزی هرروز ی کنکوری براش برسه
یا اینکه همه ب هدفی ک دارن براش میجنگن برسن
مطمئن باشید اینهمه دعای قشنگ
میشه ی عالمه انرژی خوب برا خودتون و همه
ببخشید طولانی هم شد
ب امید فردای بهتر...Hoorieh sh چه مدرسه ای می خونین تیزهوشان هست میرین کلاس جمع می شین امسال مدرسه ما به خاطر کرونا کلا تو تابستون نبود
-
سلااااام خوابین یا بیدار
بیدار دستا بالا -
@YGN-SH
خوابن وخی تو هم برو بخواب دگه عع -
شب خوش
️
-
دوستانی که میخواد کنکور 1400 بدن مثل خودم، توجه تون رو به یه نکته مهم و تغییرات اساسی در درس هندسه جلب میکنم. از نظر سازمان سنجش شکل موجود در سوال زیر متوازی الاضلاع هست:
ریاضی دان ها یک عمر به اشتباه این شکل رو ذوزنقه می گفتن. :)))))))))))))))))))))
-
سلام دوستان
امروز بد بیدار شدم:ساعت ۱۱ صبح!
از ۱۱:۴۵ فکر کنم شروع کردم
و ادبیات ۱ ساعت
دینی ۱ ساعت
زبان ۱ ساعت
زیست ۳ ساعت
و فیزیک ۱:۳۰ خوندم
چون دیروز گند زده بودم،نتونستم امروز به خودم استراحت بدم،مخصوصا بعد از اینکه امروز دیر بیدار شدم!
انشالله فردا درست میشه و فردا ساعت ۷ اینجا بیداری میزنم -
دوستانی که میخواد کنکور 1400 بدن مثل خودم، توجه تون رو به یه نکته مهم و تغییرات اساسی در درس هندسه جلب میکنم. از نظر سازمان سنجش شکل موجود در سوال زیر متوازی الاضلاع هست:
ریاضی دان ها یک عمر به اشتباه این شکل رو ذوزنقه می گفتن. :)))))))))))))))))))))
Amin-Mehraji عزیزم دوزنقه خودش یه نوع متوازی الاضلاعه
-
Amin-Mehraji عزیزم دوزنقه خودش یه نوع متوازی الاضلاعه
منم میدونم . ولی شما فکر میکنی سازمان سنجش که توی سوالاش فقط دنبال آتو گرفتن از بچه است تا بیفته تو دام طراحی شده توی تست ، انقدر با مرام و معرفت شده که میگه بچه جون دقت کن من دارم گولت میزنم هاااااا ، درسته توی شکل یه چیزی هست ولی من بهت اسم واقعیش رو میگم؟
تازه شما تو این 47 سالی که کنکور برگزار شده فقط 1 مورد پیدا کن که کنکور توی صورت سوال یه اسمی بگه و مثل امسال شکلش یه چی دیگه باشه
-
منم میدونم . ولی شما فکر میکنی سازمان سنجش که توی سوالاش فقط دنبال آتو گرفتن از بچه است تا بیفته تو دام طراحی شده توی تست ، انقدر با مرام و معرفت شده که میگه بچه جون دقت کن من دارم گولت میزنم هاااااا ، درسته توی شکل یه چیزی هست ولی من بهت اسم واقعیش رو میگم؟
تازه شما تو این 47 سالی که کنکور برگزار شده فقط 1 مورد پیدا کن که کنکور توی صورت سوال یه اسمی بگه و مثل امسال شکلش یه چی دیگه باشه
Amin-Mehraji سلام این مبحث هیچ ربطی ب این تاپیک نداره
@Z-H-Z @YGN-SH لطفا %(#ff0000)[اسپم] ندید -
سلام دوستان
امروز بد بیدار شدم:ساعت ۱۱ صبح!
از ۱۱:۴۵ فکر کنم شروع کردم
و ادبیات ۱ ساعت
دینی ۱ ساعت
زبان ۱ ساعت
زیست ۳ ساعت
و فیزیک ۱:۳۰ خوندم
چون دیروز گند زده بودم،نتونستم امروز به خودم استراحت بدم،مخصوصا بعد از اینکه امروز دیر بیدار شدم!
انشالله فردا درست میشه و فردا ساعت ۷ اینجا بیداری میزنم@Infinitie-A
باز هم دیر بیدار شدم
-
سلام
خواستم درباره بیداری و اینا یه چیزی بگم و برم
لطفا بهم نخندین
به بالشتون بگین که بیدارتون کنه!
قربون صدقش برین کلی ازش تعریف کنین و بهش بگین ساعت چند بیدارتون کنه بعدم ازش تشکر کنین یکم این ماجرا رو کشش بدین
میدونم دیوونگیه ولی معمولا جواب میده خودم به طور معمول یه خواب میبینم و بیدار میشم یه خواب کوچولو که اگه با بالشم خوب حرف زده باشم بهترین خواب ها رو میبینم و اگه بد حرف زده باشم کابوس میبینم
نخندین جدی میگم
حالا من به بالش میگم شما شاید با یکی دیگه از وسایلی که موقع خواب نزدیکتونه راحتتر حرف بزنین
نخندین اه!