گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
@YGN-SH
خوابن وخی تو هم برو بخواب دگه عع😒 -
شب خوش❤️
-
دوستانی که میخواد کنکور 1400 بدن مثل خودم، توجه تون رو به یه نکته مهم و تغییرات اساسی در درس هندسه جلب میکنم. از نظر سازمان سنجش شکل موجود در سوال زیر متوازی الاضلاع هست:
ریاضی دان ها یک عمر به اشتباه این شکل رو ذوزنقه می گفتن. :)))))))))))))))))))))
-
سلام دوستان🤚🤚
امروز بد بیدار شدم😬:ساعت ۱۱ صبح!
از ۱۱:۴۵ فکر کنم شروع کردم
و ادبیات ۱ ساعت
دینی ۱ ساعت
زبان ۱ ساعت
زیست ۳ ساعت
و فیزیک ۱:۳۰ خوندم
چون دیروز گند زده بودم،نتونستم امروز به خودم استراحت بدم،مخصوصا بعد از اینکه امروز دیر بیدار شدم!😖😖
انشالله فردا درست میشه و فردا ساعت ۷ اینجا بیداری میزنم😉 -
دوستانی که میخواد کنکور 1400 بدن مثل خودم، توجه تون رو به یه نکته مهم و تغییرات اساسی در درس هندسه جلب میکنم. از نظر سازمان سنجش شکل موجود در سوال زیر متوازی الاضلاع هست:
ریاضی دان ها یک عمر به اشتباه این شکل رو ذوزنقه می گفتن. :)))))))))))))))))))))
Amin-Mehraji عزیزم دوزنقه خودش یه نوع متوازی الاضلاعه
-
Amin-Mehraji عزیزم دوزنقه خودش یه نوع متوازی الاضلاعه
منم میدونم . ولی شما فکر میکنی سازمان سنجش که توی سوالاش فقط دنبال آتو گرفتن از بچه است تا بیفته تو دام طراحی شده توی تست ، انقدر با مرام و معرفت شده که میگه بچه جون دقت کن من دارم گولت میزنم هاااااا ، درسته توی شکل یه چیزی هست ولی من بهت اسم واقعیش رو میگم؟
تازه شما تو این 47 سالی که کنکور برگزار شده فقط 1 مورد پیدا کن که کنکور توی صورت سوال یه اسمی بگه و مثل امسال شکلش یه چی دیگه باشه
-
منم میدونم . ولی شما فکر میکنی سازمان سنجش که توی سوالاش فقط دنبال آتو گرفتن از بچه است تا بیفته تو دام طراحی شده توی تست ، انقدر با مرام و معرفت شده که میگه بچه جون دقت کن من دارم گولت میزنم هاااااا ، درسته توی شکل یه چیزی هست ولی من بهت اسم واقعیش رو میگم؟
تازه شما تو این 47 سالی که کنکور برگزار شده فقط 1 مورد پیدا کن که کنکور توی صورت سوال یه اسمی بگه و مثل امسال شکلش یه چی دیگه باشه
Amin-Mehraji سلام این مبحث هیچ ربطی ب این تاپیک نداره
@Z-H-Z @YGN-SH لطفا %(#ff0000)[اسپم] ندید -
سلام دوستان🤚🤚
امروز بد بیدار شدم😬:ساعت ۱۱ صبح!
از ۱۱:۴۵ فکر کنم شروع کردم
و ادبیات ۱ ساعت
دینی ۱ ساعت
زبان ۱ ساعت
زیست ۳ ساعت
و فیزیک ۱:۳۰ خوندم
چون دیروز گند زده بودم،نتونستم امروز به خودم استراحت بدم،مخصوصا بعد از اینکه امروز دیر بیدار شدم!😖😖
انشالله فردا درست میشه و فردا ساعت ۷ اینجا بیداری میزنم😉@Infinitie-A 😑😑😑😑باز هم دیر بیدار شدم
-
سلام
خواستم درباره بیداری و اینا یه چیزی بگم و برم
لطفا بهم نخندین😁
به بالشتون بگین که بیدارتون کنه!
قربون صدقش برین کلی ازش تعریف کنین و بهش بگین ساعت چند بیدارتون کنه بعدم ازش تشکر کنین یکم این ماجرا رو کشش بدین😅
میدونم دیوونگیه ولی معمولا جواب میده خودم به طور معمول یه خواب میبینم و بیدار میشم یه خواب کوچولو که اگه با بالشم خوب حرف زده باشم بهترین خواب ها رو میبینم و اگه بد حرف زده باشم کابوس میبینم
نخندین جدی میگم😂
حالا من به بالش میگم شما شاید با یکی دیگه از وسایلی که موقع خواب نزدیکتونه راحتتر حرف بزنین
نخندین اه!😅 -
سلام
لطفا بهم نخندین😁
قربون صدقش برین کلی ازش تعریف کنین و بهش بگین ساعت چند بیدارتون کنه بعدم ازش تشکر کنین یکم این ماجرا رو کشش بدین😅
میدونم دیوونگیه ولی معمولا جواب میده خودم به طور معمول یه خواب میبینم و بیدار میشم یه خواب کوچولو که اگه با بالشم خوب حرف زده باشم بهترین خواب ها رو میبینم و اگه بد حرف زده باشم کابوس میبینم
نخندین جدی میگم😂
حالا من به بالش میگم شما شاید با یکی دیگه از وسایلی که موقع خواب نزدیکتونه راحتتر حرف بزنین
نخندین اه!😅 -
سلام
لطفا بهم نخندین😁
نخندین جدی میگم😂
نخندین اه!😅@Z-H-Z امشب باهاش حرف میزنم ببینم میتونه هفت صبح بیدارم کنه..!
اروم بخوابم و کسل بیدار نشم... -
سلام
لطفا بهم نخندین😁
نخندین جدی میگم😂
نخندین اه!😅@Z-H-Z در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
سلام
لطفا بهم نخندین😁
نخندین جدی میگم😂
نخندین اه!😅این واقعا ثابت شده ها=)
اینکه هی به خودت و دوروبریات تلقین کنی که زود بیدار شی ، نتیجه میده 😋
با ایمانِ کامل بهش بگین بیدارتون کنه ، میکنه 😍 -
@Z-H-Z امشب باهاش حرف میزنم ببینم میتونه هفت صبح بیدارم کنه..!
اروم بخوابم و کسل بیدار نشم...خانومِ_دوست_داشتنی
از برنامه آلارم من استفاده کنید.خیلی خوبه.چالش هایی داره که تا انجامش ندین صداش قطع نمیشه.و میتونید از آسون تا سخت تنظیمش کنید. -
خانومِ_دوست_داشتنی
از برنامه آلارم من استفاده کنید.خیلی خوبه.چالش هایی داره که تا انجامش ندین صداش قطع نمیشه.و میتونید از آسون تا سخت تنظیمش کنید.Hhh Hh از گوگل استور؟
-
Hhh Hh از گوگل استور؟
خانومِ_دوست_داشتنی
بله.اونجا هم هست.
من از این برنامه استفاده کردم.