اللهم عجل لولیک الفرج
-
Bitsy در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
zzz r
مهناز عافرین فرزندم بهت امیدوار شدم بوسه ام بر پیشانی لطیفتای راحیل فرزندم زود تر از اینا منتظر امیدواریت بودم
تیکه کلام منم میدونی اومدی ادبیش کردی بوس ب کلت فرزندم
نمیخام اسپویل بشه
الهم عجل ولیک الفرج
هرکیم با چالش موافقه بگع -
Bad Fighter @jahad-20 zzz r اینکه یهویی میرین و آدمو تو بلاتکلیفی میزارید یکم منو آزار میدهع
-
ZDM
سلام.
بنظرتون بهتر نیست که هردوش باشه.
چون وقتی ما زیارت عاشورا میخونیم و به یاد امام حسین هستیم بهتره چله ترک گناه هم باشه و ی قدم بیشتر برداریم برای خودسازیمون در این ماه ها.Hhh Hh چرا سختش ميكنى من زيارت عاشورا رو هستم البت با صد تا سلام و لعن نه
و ترك گناه هم ترجيح ميدم قول ندم كه هستم و بعد وسط كار بيخيالش شم ولى اينو قول ميدم كه به احترام دهه اول محرم آهنگ شاد گوش ندهم پارسال هم گوش ندادم خيلى سخته -
Hhh Hh چرا سختش ميكنى من زيارت عاشورا رو هستم البت با صد تا سلام و لعن نه
و ترك گناه هم ترجيح ميدم قول ندم كه هستم و بعد وسط كار بيخيالش شم ولى اينو قول ميدم كه به احترام دهه اول محرم آهنگ شاد گوش ندهم پارسال هم گوش ندادم خيلى سخته -
@Fatemeh_Baghaee
سختش نکردم. من گفتم که وقتی زیارت عاشورا میخونیم ، حداقل ی گناه (شخصی یا جمعی)رو ترک کنیم. که بازم این اجباری نیست و دلبخواهیه.
همونکه آهنگ شاد در این دهه گوش داده نشه هم خیلی خوبه. -
و ترك گناه هم ترجيح ميدم قول ندم كه هستم و بعد وسط كار بيخيالش شم ولى اينو قول ميدم كه به احترام دهه اول محرم آهنگ شاد گوش ندهم پارسال هم گوش ندادم خيلى سخته@Fatemeh_Baghaee در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
و ترك گناه هم ترجيح ميدم قول ندم كه هستم و بعد وسط كار بيخيالش شم ولى اينو قول ميدم كه به احترام دهه اول محرم آهنگ شاد گوش ندهم پارسال هم گوش ندادم خيلى سختهببین منم با تو موافقم چون چن نفری میتونن لعن و ترک گناه و اینارو همه رو باهم انجام بدن ولی بعضیا نه بعدش خسته میشن ما نمیخایم خودمونو از محرم از چیزای خوب خسته کنیم ک زده بشیم ب هیچ وجه
ما میخایم جوری جلو بریم ک بعدش بگیم چقد خوب بود چقد فایده داشت چقد حال خودمون بهتر شد و..
پس اگه موافقید حالا بازم با جمع بندیه خودتون بچه ها بگید ولی همون چله از عاشورا ب بعد هر شب زیارت عاشورا بخونیم یه نیت سلامتی و فرج امام زمانمون
بعد اگه استقبال شد و دیدید همه میتونن و گوافق و زده نمیشن وسطاش خب کارایی مثل ترک گناه و یا چیزای دیگم اضافه میکنیم
تاکید میکنم ما نمیخایم کاری کنیم ک خودمو یا بعضیا زده بشن ازین کار چ بهتر ک اسون باشه افراد بیشتری حال دلشون بهتر بشه و به ما بپیوندن
Bio Hhh Hh @jahad-20 YARA A
Bitsy ZDM Bad Fighter و بقیه ک یادم رفته تگ کنم
بگید -
@Fatemeh_Baghaee در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
و ترك گناه هم ترجيح ميدم قول ندم كه هستم و بعد وسط كار بيخيالش شم ولى اينو قول ميدم كه به احترام دهه اول محرم آهنگ شاد گوش ندهم پارسال هم گوش ندادم خيلى سختهببین منم با تو موافقم چون چن نفری میتونن لعن و ترک گناه و اینارو همه رو باهم انجام بدن ولی بعضیا نه بعدش خسته میشن ما نمیخایم خودمونو از محرم از چیزای خوب خسته کنیم ک زده بشیم ب هیچ وجه
ما میخایم جوری جلو بریم ک بعدش بگیم چقد خوب بود چقد فایده داشت چقد حال خودمون بهتر شد و..
پس اگه موافقید حالا بازم با جمع بندیه خودتون بچه ها بگید ولی همون چله از عاشورا ب بعد هر شب زیارت عاشورا بخونیم یه نیت سلامتی و فرج امام زمانمون
بعد اگه استقبال شد و دیدید همه میتونن و گوافق و زده نمیشن وسطاش خب کارایی مثل ترک گناه و یا چیزای دیگم اضافه میکنیم
تاکید میکنم ما نمیخایم کاری کنیم ک خودمو یا بعضیا زده بشن ازین کار چ بهتر ک اسون باشه افراد بیشتری حال دلشون بهتر بشه و به ما بپیوندن
Bio Hhh Hh @jahad-20 YARA A
Bitsy ZDM Bad Fighter و بقیه ک یادم رفته تگ کنم
بگید -
-
-
Bad Fighter در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
شرمنده تو طراحیش خیلی وقت نذاشتم
zzz r
@Fatemeh_Baghaee
Hhh Hh
Bitsy
YARA A
ZDM
Bio
@jahad-20
Briceدوستاتون رو تگ کنین
خوب شدههه ممنون زحمت کشیدی
من هر روز مسولیت اینو میپزیرم ک دعای عهد و بزارم تو تایپک مگر اینکه نتونم انلاین شم -
zzz r
@Fatemeh_Baghaee
Hhh Hh
Bitsy
YARA A
ZDM
Bio
@jahad-20
Briceبسیار عالی
@m-hmt -
@YGN-SH در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@gomname81
میگم من چیکار کنم امام زمان خوش حال شه؟
امام زمان و خدا، زمانی خوشحال میشن که ما راه سعادت و رستگاری رو انتخاب کنیم، حالا شروع این راه میتونه برای هر کس متفاوت باشه..
مثلا یکی توی روزمره خیلیارو سرکار میذاره، پس شروع سعادتش میتونه ترک این عمل زشت باشه..
یا یکی میتونه نگاه طلبکارانه نسبت به والدینش رو بذاره برای ترک..ببین چه کاری رو میتونی برای ''متفاوت'' شدن ترک کنی، مهم این نیست که کارت چه مقدار بزرگ باشه، مهم اراده و تصمیم و یا در واقع حسن عملت هست. نیت که کردی بعد برو سراغ فعل عمل..
مثلا مامان من بهم میگه بیا سالن رو جارو کن، من خیلی بی حوصله و تنبل هستم و میخوام بگم حوصله ندارم..
ولی یه لحظه مکث میکنم میگم خدایا تو صاحب کار منی، خودت دستور دادی دیگه؟.. شکرت که این توفیق و نصيب من کردی، نذر ظهور حضرت مهدی.. -
Mono
@جهاد
@nafas-m
Dr.Rashidi
sheyda.fkh
Hoorieh sh
2245Zahra
Miss.Joker
Zaraa
Doyle
Mbf
AMH
خب بچه ها خوشحال میشیم شما هم ب جمعمون بپیوندید -
-
Bitsy در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
zzz r
مهناز عافرین فرزندم بهت امیدوار شدم بوسه ام بر پیشانی لطیفتمن معذرت میخوام کاری پیش اومد
-
zzz r
@Fatemeh_Baghaee
Hhh Hh
Bitsy
YARA A
ZDM
Bio
@jahad-20
Briceبسیار عالی