Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍)
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
16 دیدگاه‌ها 6 کاربران 255 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sandiiiiS آفلاین
    sandiiiiS آفلاین
    sandiiii
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sandiiii انجام شده

مهندسی کامپیوتر

IMG_20200823_122326_504.jpg
    مفاهیم

کامپیوتر شامل دو بخش سخت افزار و نرم افزار است. اجزاء فیزیکی آن مانند مدارها و بردهای الکترونیکی را سخت افزار میگویند. نرم افزار جزء غیرقابل لمس رایانه است. نرم افزار برنامه ها و داده هایی است که به رایانه فرمان می دهند که چه عملی را انجام دهد. یک مهندس نرم افزار یاد می گیرد که چگونه نرم افزارهای بزرگ و عظیم را طراحی و برنامه ریزی کند، تست و ارزیابی نهایی نماید و در نهایت مستند سازد.

نرم افزارها شامل نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای کاربردی هستند. نرم افزراهای سیستمی برنامه هایی هستند که رایانه برای فعال شدن یا سرویس دادن به آن نیاز دارد و این دلیل از سوی سازندگان سیستم کامپیوتری عرضه می شوند و مهمترین آنها سیستم عامل، برنامه های سودمند و مترجم های زبان می باشند و نرم افزارهای کاربردی نیز برنامه هایی هستند که کاربر یا خودش آن ها را می نویسد یا شرکت های نرم افزاری آنها را تهیه کرده و برای فروش عرضه می کنند. این گونه برنامه ها معمولاً عمومیت برنامه های سیستم را نداشته و برای زمینه های مختلف مهندسی، علمی، تجاری، آموزشی، تفریحی و یا طراحی نوشته می شوند.

مهندسی سخت افزار در مقطع لیسانس به مطالعه و بررسی طراحی سخت افزاری، کنترل سخت افزاری و شبکه های کامپیوتری می پردازد. برای مثال یک مهندس سخت افزار می تواند طراحی سخت افزاری کند که با IC ها کار کند، با رایانه کار کند و یا از دروازه های رایانه استفاده نماید و در نهایت می تواند به طراحی مدارهای مجتمع دیجیتالی بپردازد. که البته به این بخش از سخت افزار بیشتر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پرداخته می شود.
    توانایی های فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان این مقطع توانایی های زیادی دارند که می توانند مشکلات زیادی را حل کنند. از جمله ی این توانایی ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

1- بررسی و شناخت نرم افزارها و سخت افزارهای جدید و به کارگیری آن ها

2- بررسی کمبودها و نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری بخش های صنعت و خدمات و تدوین نیازهای آنها، امکان سنجی و تعیین ابزار و نیروی انسانی لازم برای رفع کمبودها

3- تجزیه و تحلیل سیستم های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و ارائه راه حل مناسب برای اجرای آن ها

4- طراحی مجموعه های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و تولید طرح های اجرایی برای آن ها

5- اجرای طرح های کامپیوتری، نصب، آزمایش و آموزش آن ها

6- پشتیبانی و نگه داری سیستم های نرم افزاری شامل شناسایی خطاها، رفع خطاها و افزودن امکانات جدید به سیستم ها

7- عیب یابی کامپیوترها و سیستم های کامپیوتری و رفع عیب ها

8- شناسایی فنون جدید طراحی و ساخت رایانه و ارزیابی و به کارگیری آن ها

IMG_20200823_122416_846.jpg
    IMG_20200823_122401_722.jpg
    IMG_20200823_122344_498.jpg

@دانش-آموزان-آلاء
    @ریاضیا
    mariia

MOHAMMAD80M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    9
    • moeinM آفلاین
      moeinM آفلاین
      moein
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

محصلان این رشته تقریبا هیچگونه توانایی عملی در سطح صنعتی را با اتکا به دروس تدریس شده بدست نمی آورند. ویژگی اصلی دانشجویان مهندسی کامپیوتر آنست که میبایست روحیه بالایی در پیگیری موضوعات جانبی و جزئی داشته باشند. با توجه به بازار کار، به راحتی میتوان جذب شد تا در کنار مباحث تئوری، الفبای واقعی مهندسی کامپیوتر را در اینگونه محیط ها آموخت

sandiiiiS M.anM 2 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • moeinM moein

محصلان این رشته تقریبا هیچگونه توانایی عملی در سطح صنعتی را با اتکا به دروس تدریس شده بدست نمی آورند. ویژگی اصلی دانشجویان مهندسی کامپیوتر آنست که میبایست روحیه بالایی در پیگیری موضوعات جانبی و جزئی داشته باشند. با توجه به بازار کار، به راحتی میتوان جذب شد تا در کنار مباحث تئوری، الفبای واقعی مهندسی کامپیوتر را در اینگونه محیط ها آموخت

sandiiiiS آفلاین
        sandiiiiS آفلاین
        sandiiii

moein
        مرسی👍

1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • moeinM moein

M.anM آفلاین
          M.anM آفلاین
          M.an
          مدیر

moein
          از ویژگی های دانشجویان این رشته می توان به همیشه خسته بودن اشاره کرد😂😂

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

moeinM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • sandiiiiS آفلاین
            sandiiiiS آفلاین
            sandiiii

_Mohammad_reza_
            @DedSec
            Mahsa Ss
            مهندسای کامپیوتر😇
            نظرات و تجربه هاتون درباره‌ی این رشته خیلی به دردمون میخوره😁🌻
            @M-an
            شما دیگ مهمان افتخاری😋
            از تجربه هاتون برامون بگید😁🌹

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • M.anM M.an

moein

moeinM آفلاین
              moeinM آفلاین
              moein

@M-an در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:

moein

نخیر اصنشم اینطور نیس😂
              مارو جبر جغرافیایی پشت سیستمامون نشونده برا همین مردم این برداشت اشتباهو میکنن😑😂

sandiiiiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • moeinM moein

@M-an در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:

moein

نخیر اصنشم اینطور نیس😂
                مارو جبر جغرافیایی پشت سیستمامون نشونده برا همین مردم این برداشت اشتباهو میکنن😑😂

sandiiiiS آفلاین
                sandiiiiS آفلاین
                sandiiii

moein
                مهندس راضی هستین از رشتتون؟!🙄 😁

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • SharllotS آفلاین
                  SharllotS آفلاین
                  Sharllot

من این تاپیکُ میبینم همش دلم میخواد کنکور ریاضی بدم :|
                  لامصب جاذبه ای که کامپیوتر داره ، هیچی برام نداره :|
                  لاو یو کامپ ❤

1.gif

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • SharllotS Sharllot

لاو یو کامپ ❤

M آفلاین
                    M آفلاین
                    Mo B

Sharllot در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:

لاو یو کامپ ❤

.هنوزم میشه رفت از طریق دانشگاه ازاد و پیام نور

SharllotS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • sandiiiiS sandiiii

مهندسی کامپیوتر

IMG_20200823_122326_504.jpg
                      مفاهیم

کامپیوتر شامل دو بخش سخت افزار و نرم افزار است. اجزاء فیزیکی آن مانند مدارها و بردهای الکترونیکی را سخت افزار میگویند. نرم افزار جزء غیرقابل لمس رایانه است. نرم افزار برنامه ها و داده هایی است که به رایانه فرمان می دهند که چه عملی را انجام دهد. یک مهندس نرم افزار یاد می گیرد که چگونه نرم افزارهای بزرگ و عظیم را طراحی و برنامه ریزی کند، تست و ارزیابی نهایی نماید و در نهایت مستند سازد.

نرم افزارها شامل نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای کاربردی هستند. نرم افزراهای سیستمی برنامه هایی هستند که رایانه برای فعال شدن یا سرویس دادن به آن نیاز دارد و این دلیل از سوی سازندگان سیستم کامپیوتری عرضه می شوند و مهمترین آنها سیستم عامل، برنامه های سودمند و مترجم های زبان می باشند و نرم افزارهای کاربردی نیز برنامه هایی هستند که کاربر یا خودش آن ها را می نویسد یا شرکت های نرم افزاری آنها را تهیه کرده و برای فروش عرضه می کنند. این گونه برنامه ها معمولاً عمومیت برنامه های سیستم را نداشته و برای زمینه های مختلف مهندسی، علمی، تجاری، آموزشی، تفریحی و یا طراحی نوشته می شوند.

مهندسی سخت افزار در مقطع لیسانس به مطالعه و بررسی طراحی سخت افزاری، کنترل سخت افزاری و شبکه های کامپیوتری می پردازد. برای مثال یک مهندس سخت افزار می تواند طراحی سخت افزاری کند که با IC ها کار کند، با رایانه کار کند و یا از دروازه های رایانه استفاده نماید و در نهایت می تواند به طراحی مدارهای مجتمع دیجیتالی بپردازد. که البته به این بخش از سخت افزار بیشتر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پرداخته می شود.
                      توانایی های فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان این مقطع توانایی های زیادی دارند که می توانند مشکلات زیادی را حل کنند. از جمله ی این توانایی ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

1- بررسی و شناخت نرم افزارها و سخت افزارهای جدید و به کارگیری آن ها

2- بررسی کمبودها و نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری بخش های صنعت و خدمات و تدوین نیازهای آنها، امکان سنجی و تعیین ابزار و نیروی انسانی لازم برای رفع کمبودها

3- تجزیه و تحلیل سیستم های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و ارائه راه حل مناسب برای اجرای آن ها

4- طراحی مجموعه های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و تولید طرح های اجرایی برای آن ها

5- اجرای طرح های کامپیوتری، نصب، آزمایش و آموزش آن ها

6- پشتیبانی و نگه داری سیستم های نرم افزاری شامل شناسایی خطاها، رفع خطاها و افزودن امکانات جدید به سیستم ها

7- عیب یابی کامپیوترها و سیستم های کامپیوتری و رفع عیب ها

8- شناسایی فنون جدید طراحی و ساخت رایانه و ارزیابی و به کارگیری آن ها

IMG_20200823_122416_846.jpg
                      IMG_20200823_122401_722.jpg
                      IMG_20200823_122344_498.jpg

@دانش-آموزان-آلاء
                      @ریاضیا
                      mariia

MOHAMMAD80M آفلاین
                      MOHAMMAD80M آفلاین
                      MOHAMMAD80

sandiiii اگه منتظرین تو دانشگاه چیزی ازین رشته یاد بگیرید که بدرد اینده شغلیتون بخوره سخت در اشتباهید:|

و اگه فکر می کنید رشته آسونیه بیشتر سخت در اشتباهید!:|

جنبشی نیست در این خاموشی

3
                      • MOHAMMAD80M MOHAMMAD80

sandiiii اگه منتظرین تو دانشگاه چیزی ازین رشته یاد بگیرید که بدرد اینده شغلیتون بخوره سخت در اشتباهید:|

و اگه فکر می کنید رشته آسونیه بیشتر سخت در اشتباهید!:|

sandiiiiS آفلاین
                        sandiiiiS آفلاین
                        sandiiii

MOHAMMAD80
                        ممنون از شِیرِ تجربه😁👍

MOHAMMAD80M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • M Mo B

لاو یو کامپ ❤

SharllotS آفلاین
                          SharllotS آفلاین
                          Sharllot

Mo B در من و رشتم💜(مهندسی کامپیوتر😍) گفته است:

لاو یو کامپ ❤

نه آخه هدفم کنکور تجربیِ ؛)

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • sandiiiiS sandiiii

MOHAMMAD80
                            ممنون از شِیرِ تجربه😁👍

MOHAMMAD80M آفلاین
                            MOHAMMAD80M آفلاین
                            MOHAMMAD80

sandiiii خواهش میکنم انشالله باچشم باز رشتتون رو انتخاب کنید و درکنارش برنامه نویسی و یاد بگیرید اگه علاقه دارید

جنبشی نیست در این خاموشی

2
                            • MOHAMMAD80M MOHAMMAD80

sandiiii خواهش میکنم انشالله باچشم باز رشتتون رو انتخاب کنید و درکنارش برنامه نویسی و یاد بگیرید اگه علاقه دارید

sandiiiiS آفلاین
                              sandiiiiS آفلاین
                              sandiiii

MOHAMMAD80
                              حتما خیلی ممنون از شما🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • sandiiiiS sandiiii

_Mohammad_reza_
                                @DedSec
                                Mahsa Ss
                                مهندسای کامپیوتر😇
                                نظرات و تجربه هاتون درباره‌ی این رشته خیلی به دردمون میخوره😁🌻
                                @M-an
                                شما دیگ مهمان افتخاری😋
                                از تجربه هاتون برامون بگید😁🌹

M.anM آفلاین
                                M.anM آفلاین
                                M.an
                                مدیر

sandiiii
                                منم حرفای moein رو تایید و تاکید می کنم

و همچنین کسی که می خواد در این رشته تحصیل کنه باید با انتزاع دوست باشه
                                و درک کنه

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

2
                                • M.anM M.an

sandiiii
                                  منم حرفای moein رو تایید و تاکید می کنم

و همچنین کسی که می خواد در این رشته تحصیل کنه باید با انتزاع دوست باشه
                                  و درک کنه

sandiiiiS آفلاین
                                  sandiiiiS آفلاین
                                  sandiiii

@M-an
                                  خیلی ممنون 🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  پاسخ
                                  • پاسخ به عنوان موضوع
                                  وارد شوید تا پست بفرستید