ادبیات کنکور 99
-
Arshia Yazdian سلام
استاد من دستور کنکورا ۹۹ رو دیدم،ساده بودن نسبتا!
البته سختم داشت
ولی یه چیزی!
انشالله کی برامون تحلیلش میکنید؟😍😍@Infinitie-A واسه تو ساده بودا !:beaming_face_with_smiling_eyes:
به زودی اعلام میکنیم برنامه امسال رو
چه تحلیل چه تدریس:smiling_face_with_sunglasses: -
@Infinitie-A واسه تو ساده بودا !:beaming_face_with_smiling_eyes:
چه تحلیل چه تدریس:smiling_face_with_sunglasses:Arshia Yazdian خوش ب حال کنکوریای امسال ک با الا از الان اشنا شدن
-
چه تحلیل چه تدریس:smiling_face_with_sunglasses:Arshia Yazdian در ادبیات کنکور 99 گفته است:
چه تحلیل چه تدریس:smiling_face_with_sunglasses:اقای یزدیان یک سوال من تحلیل سوال تک به تک تستام خوبه ولی وقتی یکجا میدن یا مدیریت تایم مشکل میخوره یا اینکه یک سوال خیلی ذهنمو درگیر میکنه و به شک میفتم توی 2 گزینه از نظر شما دلیلش چیه؟!
-
Arshia Yazdian
در برنامه آلا قابلیتی وجود داره که تاپیک هایی که میخوایم گم نشه رو ی جا داشته باشیم؟ -
راستی اونایی که سال های آینده میخوان کنکور بدن از تاپیک های "نکته" که قبل از کنکور زدم یادتون نره استفاده کنید و واسه خودتون یه گوشه بنویسید
برید سراغش تا نرفته پایین:beaming_face_with_smiling_eyes:Arshia Yazdian در ادبیات کنکور 99 گفته است:
راستی اونایی که سال های آینده میخوان کنکور بدن از تاپیک های "نکته" که قبل از کنکور زدم یادتون نره استفاده کنید و واسه خودتون یه گوشه بنویسید
برید سراغش تا نرفته پایین:beaming_face_with_smiling_eyes:منم یکی از همونام😶😢
-
Arshia Yazdian در ادبیات کنکور 99 گفته است:
دریا دریایی در ادبیات کنکور 99 گفته است:
وا چرا غزاله خانوم😐
-
Arshia Yazdian
در برنامه آلا قابلیتی وجود داره که تاپیک هایی که میخوایم گم نشه رو ی جا داشته باشیم؟ -
وا چرا غزاله خانوم😐
Hesam Mohammadi
نمی دونم 😐
ولی گویا ۱۴۰۰ هستم 😭😭😭 -
Hesam Mohammadi
نمی دونم 😐
ولی گویا ۱۴۰۰ هستم 😭😭😭دریا دریایی در ادبیات کنکور 99 گفته است:
Hesam Mohammadi
نمی دونم 😐
ولی گویا ۱۴۰۰ هستم 😭😭😭هر چی که هست موفق باشید ولی دلسرد نشید😊
-
Hesam Mohammadi
نمی دونم 😐
Hesam Mohammadi در ادبیات کنکور 99 گفته است:
Hesam Mohammadi
نمی دونم 😐
ممنونم 🌷
فعلا تنها کاری که میشه کرد توکل کردن به خداست -
@haniehno با ما باش امسال
میبریم بالا تا آسمون ادبیاتتو :beaming_face_with_smiling_eyes:
تحلیلای 98 هم یه نگاه بندازArshia Yazdian وای خدا ینی میشه ...
یعنی روزی که من بتونم ادبیات رو بالا ۹۰ بزنم اون روز عیدمه -
چه تحلیل چه تدریس:smiling_face_with_sunglasses:اقای یزدیان یک سوال من تحلیل سوال تک به تک تستام خوبه ولی وقتی یکجا میدن یا مدیریت تایم مشکل میخوره یا اینکه یک سوال خیلی ذهنمو درگیر میکنه و به شک میفتم توی 2 گزینه از نظر شما دلیلش چیه؟!
Hesam Mohammadi تو الان به سطح مناسبی از نظر دانش رسیدی و فقط باید با تست زدن زیاد لم کار دستت بیاد
همیشه یادت باشه اول سوال گلابیا رو بگرد پیدا کن و بزن بعد برو سراغ چالش داراش -
Arshia Yazdian وای خدا ینی میشه ...
یعنی روزی که من بتونم ادبیات رو بالا ۹۰ بزنم اون روز عیدمه@haniehno 90 ؟؟؟؟؟؟
کمه ها :beaming_face_with_smiling_eyes:
ما میریم واسه 100 -
بچه ها سلام ، خسته نباشید
ادبیات امسال چطور بودش؟
تحلیلا به کارتون اومد؟
راستی تاریخ ادبیاتشم نامردی بودا :angry_face: من خودم قبول دارم:crying_face:
بچه های 1400 نگاه انداخیتد به سوالا؟:face_with_raised_eyebrow: امسال میخوایم بترکونیما
دوازدهم یازدهم دهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءArshia Yazdian ادبیات در کل خوب بود ولی من تاریخ ادبیاتشون رو که دیدم کپ کردم:face_screaming_in_fear: :face_with_open_mouth:
-
استاد امسال آقای حسین خانی برای ادبیات برنامه ای ندارند؟؟؟
-
Hesam Mohammadi تو الان به سطح مناسبی از نظر دانش رسیدی و فقط باید با تست زدن زیاد لم کار دستت بیاد
همیشه یادت باشه اول سوال گلابیا رو بگرد پیدا کن و بزن بعد برو سراغ چالش داراشArshia Yazdian در ادبیات کنکور 99 گفته است:
همیشه یادت باشه اول سوال گلابیا رو بگرد پیدا کن و بزن بعد برو سراغ چالش داراشبله مرسی ممنون کاملا متوجه شدم
-
بچه ها سلام ، خسته نباشید
ادبیات امسال چطور بودش؟
تحلیلا به کارتون اومد؟
راستی تاریخ ادبیاتشم نامردی بودا :angry_face: من خودم قبول دارم:crying_face:
بچه های 1400 نگاه انداخیتد به سوالا؟:face_with_raised_eyebrow: امسال میخوایم بترکونیما
دوازدهم یازدهم دهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءArshia Yazdian سلام بنده به سوالات فارسی نتونستم نگاه بندازم! میشه لینکشو بدید؟
-
Arshia Yazdian ادبیات در کل خوب بود ولی من تاریخ ادبیاتشون رو که دیدم کپ کردم:face_screaming_in_fear: :face_with_open_mouth:
H_R من خودمم کپ کردم:anxious_face_with_sweat:
-
همیشه یادت باشه اول سوال گلابیا رو بگرد پیدا کن و بزن بعد برو سراغ چالش داراشبله مرسی ممنون کاملا متوجه شدم
-
H_R من خودمم کپ کردم:anxious_face_with_sweat: