مسندش کو الان
...
-
@Miss-Joker اینجا فعل اسنادی داریم پس باید مسندم داشته باشیم دیگه
@f-noori7979 خب چرا نمیشه اشنا شدند یه فعل باهم بگیریم اصن
-
@Infinitie-A در مسندش کو الان
... گفته است:
@Miss-Joker
متمم داره
با نمونه هایی از...
منتهی متممش فعلی نیست که بگی جز اجزای جمله یا گذرا به فعل حسابش کرداهااا حرف منم همینه ... ولی من میگم حذفش کنیم خب معنی جمله کامل نمیشه پس چرا نمیشه گذرا حسابش کرد؟
@Miss-Joker
خب کسیم نگفته متمم قابل حذفه!
درسته جز اجزای اصلی نیست ولی قابل حذف هم نیست!
البته الان خودمم یه کم شک کردم -
@Miss-Joker
خب کسیم نگفته متمم قابل حذفه!
درسته جز اجزای اصلی نیست ولی قابل حذف هم نیست!
البته الان خودمم یه کم شک کردم@Infinitie-A خب وقتی قابل حذف نیس یعنی قیدی نیس پس میتونه فعلی باشه نمیتونه؟
اره من گیج شدم خودمم -
@Miss-Joker منظورتون اینه که متممشو حذف کنیم؟
-
@Miss-Joker
خب این بر میگرده به اینکه ببینی فعلت مرکبه یا نه!؟
یعنی فعل از دو قسمت تشکیل شده یا نه!
که من هرچی گشتم خیلی اطلاعات زیادی از فعل های مرکب تو دبیرستان نیست
ولی تا الان به هر چی برخورد کردم من معمولا فعل مرکب نبوده
تو اینترنتم گشتم،و یه ذره تشخیص فعل مرکب سخته -
@Miss-Joker منظورتون اینه که متممشو حذف کنیم؟
@f-noori7979 وقتی میگیم فقد گذرا ب مسند یعنی جمله با مسند کامله میشه بقیه اجزاشون حذف کرد دیگ... اینطور نیس؟
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشده -
الان ینی چطور شده؟
آشنا؟!!
آشنا میشه مسند؟ -
در مورد متمم هم الان پیاماتونو خوندم خودم گیج شدم
در خواست کمک @راهنما-ادبیات need help here -
@f-noori7979 وقتی میگیم فقد گذرا ب مسند یعنی جمله با مسند کامله میشه بقیه اجزاشون حذف کرد دیگ... اینطور نیس؟
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشده@Miss-Joker الان یاده یه جزوه از دبیرم افتادم
خوبه یه نگاه بهش بندازیم،برا خودمم سوال شد!
-
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشده@Miss-Joker فکر کنم همیشه متمم ها قابل حذف نیستن و گاهی اوقات اینطورن
-
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشده@Miss-Joker در مسندش کو الان
... گفته است:
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشدهآره
گرفتم منظورتونو
الان منم شک کردم -
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشده@Miss-Joker فعل های اسنادی است، بود، شد، گشت، گردید و فعلهایی که این معنی هارو بدن فقط به مسند نیاز دارن
حالا اگه تو این جمله فعلو شدن بگیریم مسند داریم و جمله گذرا به مسنده
اگه فعلو آشنا شدن بگیریم متمم داریم و جمله گذرا به متممه
این نظر منه
نمیدونم درسته یا غلط -
@Miss-Joker فکر کنم همیشه متمم ها قابل حذف نیستن و گاهی اوقات اینطورن
@Infinitie-A در مسندش کو الان
... گفته است:
@Miss-Joker فکر کنم همیشه متمم ها قابل حذف نیستن و گاهی اوقات اینطورن
اره حرفتون کاملا درسته
بعضی از حرفای اضافه همیشه با فعل میان مثلا پرسید که همیشه با از میاد
ولی نمیدونم اینجا الان برای اشنا شدن هم همینطوره یا نه متاسفانه -
@Miss-Joker فعل های اسنادی است، بود، شد، گشت، گردید و فعلهایی که این معنی هارو بدن فقط به مسند نیاز دارن
حالا اگه تو این جمله فعلو شدن بگیریم مسند داریم و جمله گذرا به مسنده
اگه فعلو آشنا شدن بگیریم متمم داریم و جمله گذرا به متممه
این نظر منه
نمیدونم درسته یا غلط@f-noori7979 عاره احتمالا اینجوریه ... حالا باید دید اینجا اسنادی گرفته یا مرکب
-
@f-noori7979 عاره احتمالا اینجوریه ... حالا باید دید اینجا اسنادی گرفته یا مرکب
@Miss-Joker مشکلش فک کنم با اون چندتا جمله بعدی حل میشه
-
@Miss-Joker مشکلش فک کنم با اون چندتا جمله بعدی حل میشه
@f-noori7979 نمیدونم والا فک نکنم :|
-
@f-noori7979 نمیدونم والا فک نکنم :|
@Miss-Joker چرا
من الان نگا کردم بقیه جمله هاشو با اونا مشخص میشه جواب تست -
@Miss-Joker چرا
من الان نگا کردم بقیه جمله هاشو با اونا مشخص میشه جواب تست@f-noori7979 در مسندش کو الان
... گفته است:
@Miss-Joker چرا
من الان نگا کردم بقیه جمله هاشو با اونا مشخص میشه جواب تستعاهاااا جواب تستو میگین
اره با بقیش میشه زد -
Hoorieh sh آشنا نمیتونه مسند باشه عایا؟
-
@Sahar-tuo خود کتاب که جدا گرفته والا