کتاب تست دهم زیست چی خوبه؟؟
-
سلام بچه ها خوبیدد؟؟؟؟؟
کسی میدونه کتاب تست زیست دهم چه کتابی خوبه؟؟؟؟
@راهنما-زیست
@دهم
@تجربیاAsal Arabgari زیست درسی ک باید حداقل دو تا منبع داشته باشی به قوا آقای منقاری حتی شده از بقیه دوستا قرض بگیری بخونی یا یه گروهی بشی با بقیه و هر کدوم از یه انتشارت بخرید و استفاده کنید
من خودم خیلی سبز استفاده میکنم و راضیم -
اگر از پایه میخوای شروع کنی خیلی سبز مناسبه
اگرم بالای 70-80 میزنی نشر الگوsaba zarei در کتاب تست دهم زیست چی خوبه؟؟ گفته است:
اگرم بالای 70-80 میزنی نشر الگوسلام
خوبین؟
یه سوال
سطح تستای نشر الگو از خیلی سبز بالاتره؟
مطمئنین؟ -
خیلی سبز برای متوسط و متوسط به پایین آیکیو گاج برا متوسط به بالا
-
سلام بچه ها خوبیدد؟؟؟؟؟
@راهنما-زیست
@دهم
@تجربیاAsal Arabgari تست زیست دهم نشرالگو ، اولش میتونه گنگ باشه ولی انقد کتاب خوبیه ، تست ترکیبی داره ، سوالای قلمچی و گزینه دو و کنکورم داره
من با نشرالگو بیشتر از خیلی سبز راحتم ، حالا بازم نظر دوستان محترمه و هرکس سلیقه خودشو داره
-
saba zarei در کتاب تست دهم زیست چی خوبه؟؟ گفته است:
خوبین؟
یه سوال
مطمئنین؟Drfariborz خیلیبالاترنیستولیواسهیه
دهمیبهنظرمخیلیسبزخوبهچونهمونطورکه
دوستانگفتنتستایخطبهخطشبراشروعخوبه -
saba zarei در کتاب تست دهم زیست چی خوبه؟؟ گفته است:
خوبین؟
یه سوال
مطمئنین؟Drfariborz سلام تشکر
این گفته آقای امینی راده
و طبق چیزی که من دیدم و تجربه کردم خیلی سبز خیلی کامل و جامع توضیح داده و سطح ایه مقدار پایین تری نسبت به نشر داره
من پایه نشر زدم و دوازدهم خیلی سبز راضی بودم
بازم بستگی به خودتون داره -
Asal Arabgari تست زیست دهم نشرالگو ، اولش میتونه گنگ باشه ولی انقد کتاب خوبیه ، تست ترکیبی داره ، سوالای قلمچی و گزینه دو و کنکورم داره
من با نشرالگو بیشتر از خیلی سبز راحتم ، حالا بازم نظر دوستان محترمه و هرکس سلیقه خودشو داره
@haniehno دقیقا همینه
اولاش یه خورده گنگه ولی بعدش راه میوفتی درست میشه
منم با نشر راحت ترم :))) -
ببینید دوست عزیز شما میتوانید از خیلی سبز ابتدا بیاید جلو باتوجه به تستای خط به خطش و بعد که دستتون راه افتاد ، از بهمن ماه میتوانید از کتاب قوی مثل نشرالگو استفاده کنید یا اینکه خود خیلی سبز اینبار تستای مفهومی اون رو پاسخ بدید که ترکیبی هستش و هم سطحش بالاتره . حالا خودتون حتما هردورو مقایسه کنید ببینید شما با کدوم راحت ترید
-
ببینید دوست عزیز شما میتوانید از خیلی سبز ابتدا بیاید جلو باتوجه به تستای خط به خطش و بعد که دستتون راه افتاد ، از بهمن ماه میتوانید از کتاب قوی مثل نشرالگو استفاده کنید یا اینکه خود خیلی سبز اینبار تستای مفهومی اون رو پاسخ بدید که ترکیبی هستش و هم سطحش بالاتره . حالا خودتون حتما هردورو مقایسه کنید ببینید شما با کدوم راحت ترید
Narges MZ1680
مرسییی -
مبتکران مال دکتر پدرام فرهادیان
-
Amin-Mehraji در کتاب تست دهم زیست چی خوبه؟؟ گفته است:
سلام مهندس
فرهادیان درهم بر هم درس میده و مینویسه
سلیقه من متفاوته یا استاد خوبی هستن؟ -
سلام مهندس
فرهادیان درهم بر هم درس میده و مینویسه
سلیقه من متفاوته یا استاد خوبی هستن؟Drfariborz
ببخشید درهم برهم رو منم متوجه نشدم. یعنی مثلا وسط فصل تنفس ، گیاهی درس میده؟ -
Drfariborz
ببخشید درهم برهم رو منم متوجه نشدم. یعنی مثلا وسط فصل تنفس ، گیاهی درس میده؟Amin-Mehraji در کتاب تست دهم زیست چی خوبه؟؟ گفته است:
Drfariborz
ببخشید درهم برهم رو منم متوجه نشدم. یعنی مثلا وسط فصل تنفس ، گیاهی درس میده؟من یه کتاب از فرهادیان داشتم مال انتشارات رمزینه،خیلی مطالب خارج کتاب رو اورده بود وپر از اشتباهات چاپی بود
این موضوع حس بدی بهم میداد
فرهادیان همونه که تلویزیون هم میاد درسته؟ -
Drfariborz
ببخشید درهم برهم رو منم متوجه نشدم. یعنی مثلا وسط فصل تنفس ، گیاهی درس میده؟من یه کتاب از فرهادیان داشتم مال انتشارات رمزینه،خیلی مطالب خارج کتاب رو اورده بود وپر از اشتباهات چاپی بود
این موضوع حس بدی بهم میداد
فرهادیان همونه که تلویزیون هم میاد درسته؟Drfariborz
رمزینه مال حداقل 5-6 سال پیشه.والا من هم دهمش رو دارم ( آبی رنگه ) هم یازدهمش ( نارنجی رنگه ) خیلی خوبن.
-
Amin-Mehraji یدونه من سال یازدهم کتاب مبتکران گرفتم اسمش هفت خان بود خیلی نکات اضافی داشت
-
Amin-Mehraji یدونه من سال یازدهم کتاب مبتکران گرفتم اسمش هفت خان بود خیلی نکات اضافی داشت
دکتر علی ف
اکثر کتاب های مبتکران این سبکی هستن. شیمیش هم همین جوریه. -
سلام بچه ها خوبیدد؟؟؟؟؟
@راهنما-زیست
@دهم
@تجربیاAsal Arabgari خیلی سبز مسلما