مسندش کو الان
...
-
Arshia Yazdian میشه جواب این سوال و بحث های مارو بدین؟ من قانع نشدم واقعا
@Miss-Joker من خودم متوجه نشدم بحث سر چبه؟ پیدا کردن متمم یا مسند؟
-
Arshia Yazdian یعنی توضیح بدم؟
هیچ وقت از ی شیرازی این موقع شب اینقدر سختیو نخواین
-
-
ببینید من میگم اگ گذرا ب مسنده فقد
پس چرا نمیشه متمم حذف کرد
یعنی اگ بگیم من اشنا شدم جمله مفهوم کاملش رو نمیرسونه
ی شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشده
ما میگیم اگ اشنا شدن باهم بگیریم فعل دیگ جوابش گذرا ب مسند نیست -
Arshia Yazdian اینکه چرا اشنا رو مسند گرفته؟مگه اشنا شدند فعل مرکب نیس؟
-
ببینید من میگم اگ گذرا ب مسنده فقد
پس چرا نمیشه متمم حذف کرد
یعنی اگ بگیم من اشنا شدم جمله مفهوم کاملش رو نمیرسونه
ی شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشده
ما میگیم اگ اشنا شدن باهم بگیریم فعل دیگ جوابش گذرا ب مسند نیست -
Arshia Yazdian در مسندش کو الان
... گفته است:
استاد شما ب ابتدای تاپیک بنده مراجعه کنید و سوالی ک من پرسیدم رو مطالعه بفرمایید
سپس بیایید و مارو روشن کنین ک مسند توی اون جمله چی میشه و چرا پاسخنامه گفته گزینه ۳ صحیحه -
@Sahar-tuo
میشه مثال بزنید!؟
الان آشنا شدن قابل گسترشه؟یه همچین چیزی رو از زبون اقای سبطی شنیدم ولی نفهمیدم ماجراش چیه! -
@Sahar-tuo
میشه مثال بزنید!؟
الان آشنا شدن قابل گسترشه؟یه همچین چیزی رو از زبون اقای سبطی شنیدم ولی نفهمیدم ماجراش چیه!@Infinitie-A مثلا نگاه کنید درس دادن اگه بینش بگیم درس ها داد درس خوبی داد معنی داره ولی فعل نکرده است نمیشه گفت نکرده ها است یا نکرده خوبی است گسترشش دادیم تو فعل اول معنا داشت و کاربردم پیدا کرد پس فعل سادس ولی فعل دوم گسترش پیدا نکرد و کاربردی هم نداشت پس مرکبه
برا اشنا شدید نمیدونم اخه گسترش پیدا نمیکنه ولی خو گویا مسند گرفته سوال و ما هم نمیدونیم چرا -
@Infinitie-A مثلا نگاه کنید درس دادن اگه بینش بگیم درس ها داد درس خوبی داد معنی داره ولی فعل نکرده است نمیشه گفت نکرده ها است یا نکرده خوبی است گسترشش دادیم تو فعل اول معنا داشت و کاربردم پیدا کرد پس فعل سادس ولی فعل دوم گسترش پیدا نکرد و کاربردی هم نداشت پس مرکبه
برا اشنا شدید نمیدونم اخه گسترش پیدا نمیکنه ولی خو گویا مسند گرفته سوال و ما هم نمیدونیم چرا@Sahar-tuo آهاا
خیلی ممنون -
@Sahar-tuo آهاا
خیلی ممنون -
@Infinitie-A مثلا نگاه کنید درس دادن اگه بینش بگیم درس ها داد درس خوبی داد معنی داره ولی فعل نکرده است نمیشه گفت نکرده ها است یا نکرده خوبی است گسترشش دادیم تو فعل اول معنا داشت و کاربردم پیدا کرد پس فعل سادس ولی فعل دوم گسترش پیدا نکرد و کاربردی هم نداشت پس مرکبه
برا اشنا شدید نمیدونم اخه گسترش پیدا نمیکنه ولی خو گویا مسند گرفته سوال و ما هم نمیدونیم چرا@Sahar-tuo در مسندش کو الان
... گفته است:
برا اشنا شدید نمیدونم اخه گسترش پیدا نمیکنه ولی خو گویا مسند گرفته سوال و ما هم نمیدونیم چراسلام ،من دقیقا یادم نیست که براتون توضیح بدم
ولی از دکتر سبطی یادمه که می گفت مسند خواهی فعل رو قبل از ازمون گسترش پذیری چک کنید که متاسفانه روش کار رو یادم نیست -
Arshia Yazdian در مسندش کو الان
... گفته است:
استاد شما ب ابتدای تاپیک بنده مراجعه کنید و سوالی ک من پرسیدم رو مطالعه بفرمایید
سپس بیایید و مارو روشن کنین ک مسند توی اون جمله چی میشه و چرا پاسخنامه گفته گزینه ۳ صحیحهHoorieh sh جواب که میشه گزینه 3
شدید فعل جمله اول هستش،آشنا هم مسنده
فعل جمله دوم میدانید هستش و مفعولم میطلبه پس گذرا به مفعلوله جمله چهارم هم مثل دومیه
مشکلش چیه ؟
راستی از ترفندای فعل مرکب برای جملات اسنادی استفاده نکنیدا !!
اینو دقت داشته باش اول باید ببینی مسند داری یا نه بعد بری سراغ فعل مرکب
فکر کنم شما برعکس عمل کردید -
Hoorieh sh جواب که میشه گزینه 3
فعل جمله دوم میدانید هستش و مفعولم میطلبه پس گذرا به مفعلوله جمله چهارم هم مثل دومیه
مشکلش چیه ؟
فکر کنم شما برعکس عمل کردیدArshia Yazdian بله متوجه شدم سپاسگزارم
-
مشکلش چیه ؟
فکر کنم شما برعکس عمل کردیدArshia Yazdian دقیقا....
مرسی استاد -
مشکلش چیه ؟
فکر کنم شما برعکس عمل کردیدArshia Yazdian
استاااد
خو وقتی ما نمیدونیم اول فعل مرکبه یا نه،از کجا میتونیم تشخیص بدیم آشنا جزء فعل حساب میشه یا جزءش نیست و مسنده؟! -
Arshia Yazdian
استاااد
خو وقتی ما نمیدونیم اول فعل مرکبه یا نه،از کجا میتونیم تشخیص بدیم آشنا جزء فعل حساب میشه یا جزءش نیست و مسنده؟!@Infinitie-A اول ببین مسند پیدا میکنی واسش یا نه
-
مشکلش چیه ؟
فکر کنم شما برعکس عمل کردیدArshia Yazdian استاد اگه فعل مرکب داشته باشیم که فعل اسنادی توش باشه که معنای اسنادی نده میتونیم فعل مرکب بگیریم؟
-
Arshia Yazdian استاد اگه فعل مرکب داشته باشیم که فعل اسنادی توش باشه که معنای اسنادی نده میتونیم فعل مرکب بگیریم؟
@Sahar-tuo بله
-
@Sahar-tuo بله
Arshia Yazdian صحیح ممنون