جامع کنکور
-
ادبیات موضوعی خیلی سبز یا نشر الگو
عربیم یا کافه عربی یا خیلی سبز جامع -
ادبیات که باس موضوعی خوند
موضوعی های الگو و خیلی سبز خوبن
ولی درسنامه الگو برا دستور زبان ضعیفه ولی تست خیلی خیلی زیاد داره
تو سه ططح تست داره
عربی هم اگه همین الان میکرو رو بگیرید سروع کنین به خوندن و تست زدن خیلی عالیه واقعا چامع و کامل همه چی رو گفته...میکرو طلایی عربی گاج
ولی زبان واقعا واقعا زینعلی تاملند یجوره دیگس اصن...ینی هرچی معلم زبان دیدم یه طرف این یه طرف...دوتا هم جزوه داره یکی برا گرامر و کلوز...یکی برا لغت و درک مطلب...مطمئنم اگر مثلا فقط تدریس معلوم مجهولشو ببینین کلا یه دید جدید پیدا میکنین
من خودم هرچی معلم دیده بودم میگفت معلوم مجهول رو با توجه به زمان بزن
ولی این میگه اول گزینه هایی که وجود ندارن رو خط بزن بعد رابطه شوندگی و کنندگی بعد مفر و جمع بعدش دیگه زمان
که اکثر اوقات کار توی همون ۳تای اولی تموم میشه
درک مطلبش که خیلی خوب بود
ولی اگر بخواین کتاب تهیه کنین کتاب شهاب اناری بعضی جاهاش یه غلطایی میشه ازش گرفت ولی میکروطلایی گاج کتاب خوبی بود و تعداد تست زیادی هم داشت -
برای ادبیات اگه میخواین موضوعی بخونین کتابای الگو کتابای بهتری هستن نسبت به بقیه
منتها اگه دیدین با درسنامش خو نگرفتین میتونین از فیلمای معلمایی مثل عبدالمحمدی(مولف کتاب الگو) یا اقای سبطی یا اقای پازوکی استفاده کنین
برای عربی من خودم میکرو طلایی گاج رو داشتم درسته تستای زیادی داشت ولی اکثرا مربوط به نظام قدیم میشد تستاش
من به نظرم خیلی سبز عربی بهتر باشه هرچند بعضیا عربی نشر گلواژه رو هم میگن ولی من حقیقتا ندیدم این کتابو
برای زبان هم زبان خیلی سبز سطحش بالاست اگه تو زبان درصداتون بالاست میتونین از اون استفاده کنین
ولی اگه مث من خوب نیست میتونین از مبتکران یا میکروطلایی استفاده کنین(میکروطلایی رو خودم نداشتم ولی از دوستام تعریفشو شنیدم) -
دوستان منظورتون از عربی خیلی سبز
جمع بندی عربی کنکور آقای ناصح زاده است یا عربی جامع خیلی سبز کدومش؟ چون من نمیخوام برای هرسال جدا کمک درسی عربی بگیرم و فقط میخوام ی جامع بگیرم -
@Fatemeh_Baghaee من جامع خیلی سبز دارم هم درسنامه داره هم کلی تست بنظرم کتاب خوبیه ولی کتاب آقای ناصح زاده رو ندارم و نمیتونم دربارش نظر بدم
-
دوستان ی سوال دیگه
برای دینی جامع کنکور چه نشری خوبه که بگیرم؟
من هر سال نمیگیرم واسه دینی و فقط همین کتاب رو میخوام بگیرم
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا@Fatemeh_Baghaee شنیدم که میکرو گاج خوبه برا جامع
-
دوستان ی سوال دیگه
برای دینی جامع کنکور چه نشری خوبه که بگیرم؟
من هر سال نمیگیرم واسه دینی و فقط همین کتاب رو میخوام بگیرم
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا@Fatemeh_Baghaee خیلی سبز یا سفیر خرد
-
دوستان منظورتون از عربی خیلی سبز
جمع بندی عربی کنکور آقای ناصح زاده است یا عربی جامع خیلی سبز کدومش؟ چون من نمیخوام برای هرسال جدا کمک درسی عربی بگیرم و فقط میخوام ی جامع بگیرم@Fatemeh_Baghaee عربی استاد ناصح زاده یه کتابه کوچیکه با تعداد تستای کم برای جمع بندی
اما خیلی سبز جامع صفر تا صده -
@Fatemeh_Baghaee عربی استاد ناصح زاده یه کتابه کوچیکه با تعداد تستای کم برای جمع بندی
اما خیلی سبز جامع صفر تا صده -
saba zarei ممنون عزیز
@Fatemeh_Baghaee
-
برای ادبیات اگه میخواین موضوعی بخونین کتابای الگو کتابای بهتری هستن نسبت به بقیه
منتها اگه دیدین با درسنامش خو نگرفتین میتونین از فیلمای معلمایی مثل عبدالمحمدی(مولف کتاب الگو) یا اقای سبطی یا اقای پازوکی استفاده کنین
برای عربی من خودم میکرو طلایی گاج رو داشتم درسته تستای زیادی داشت ولی اکثرا مربوط به نظام قدیم میشد تستاش
من به نظرم خیلی سبز عربی بهتر باشه هرچند بعضیا عربی نشر گلواژه رو هم میگن ولی من حقیقتا ندیدم این کتابو
برای زبان هم زبان خیلی سبز سطحش بالاست اگه تو زبان درصداتون بالاست میتونین از اون استفاده کنین
ولی اگه مث من خوب نیست میتونین از مبتکران یا میکروطلایی استفاده کنین(میکروطلایی رو خودم نداشتم ولی از دوستام تعریفشو شنیدم)amirh_hmyf ببخشید فیلم های ک گفتید برای ادبیات رو از کجا میشه تهیه کرد؟
-
amirh_hmyf ببخشید فیلم های ک گفتید برای ادبیات رو از کجا میشه تهیه کرد؟
فاطمه موسوی 0 توي نت سرچ كنين مياد
من اينجا بگم تبليغ ميشه -
سلام دوستان ی سوال داشتم ازتون عربی و ادبیات و زبان جامع کنکور چه نشری خوبه؟هم تعداد تست زیاد و هم سطح خوب
البته زبان رو شنیدم جامع خیلی سبز عالیه ولی ادبیات و عربی چطور؟
دوازدهم
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@Fatemeh_Baghaee
-
@Fatemeh_Baghaee