تغییر نظام اموزشی
-
سلام من رشتم تجربیهمیخوام 1400 نظام جدید کنکور بدم نمیدونم از کجا باید شروع کنم ومیخواستم بدونم که معنی کلمات و تاریخ ادبیات دوتا نظام باهم فرق داره؟ممنون میشم جواب بدین
-
Zahra Nazari در تغییر نظام اموزشی گفته است:
سلام من رشتم تجربیهمیخوام 1400 نظام جدید کنکور بدم نمیدونم از کجا باید شروع کنم ومیخواستم بدونم که معنی کلمات و تاریخ ادبیات دوتا نظام باهم فرق داره؟ممنون میشم جواب بدین
سلام
عزیزم بچه ها رو منشن کن راحتتر به جواب سوالت میرسی
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
Zahra Nazari
سلام
خوبین؟
نظام جدید نسبت به نظام قدیم کتابهای درسی کلا عوض شده و همه چیز جدید شده
کتابهای درسی جدید رو میتونید در گوگل سرچ کنید:
سایت تالیف
برید توی سایت کتاب های نظام جدید رو pdfشون رو ببینید
در مورد زیست نظام جدید هم در سایت الا،استاد موقاری(در گوگل سرچ کنی موقاری زیست) خط به خط کتاب های درسی رو درس داده و تحلیل کرده ،حتما ببینید -
سلام گلم
کتابا اکثرا عوض شدن.من هم از نو شروع ب خوندن کردم.کتاب های جدید رو از گوگل سرچ کن با توجه به چاپ سالی که میخوای.بعد میتونی اینجا هم با استادایی که فیلم گذاشتن مثل استاد موقاری که عالین واسه زیست و استاد پویانفر واسه شیمی یا بقیه دروست فیلمارو ببینیب امید موفقیت هممون تو کنکور۱۴۰۰
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
بله کاملا عوض شده سعی کنید زود شروع کنید از دهم .یه سر مسائل هست که مشترکه و براتون راحته عمومی ها تعغیر کردن زیاد و لی اختصاصیا هنوز یه سری مسائل مشترک داره
-
کتاب کمکم اموزشی تون هم باید عوض کنید
-
سلام دوست عزیز به نظر من از دهم شروع کن و تا دوازدهم بخون
تاریخ ادبیات و معنی لغات با نظام قدیم زیاد تغییر نکرده -
لغات چرا ولی تاریخ ادبیات یکی میدن زیاد مهم نیست