تجربی/یازدهم/شروع
-
سلام باز هم من...
روش مطالعه دروس شیمی و فیزیک و ریاضی رو میخاستم
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا @همیارسجاد موسوی در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
سلام باز هم من...
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا @همیارروش هایی که میگم روش خودم بود و نمیشه گفت بهترین روشه ولی خوب برای من خوب بودن
شیمی
من شیمی رو در کلاس و جزوه معلم یادگیری اولیه
می کردم و بعد درسنامه کتاب تست رو مطالعه کرده و بعد تست میزدمفیزیک
روش من برای فیزیک به این گونه بود که چون توضیحات کلاس و جزوه استاد خیلی به نظرم کامل بودن چندان احتیاجی به منبع دیگه ای برای یادگیری نبود
فقط تعداد و نوع تست هایی که می زنید مهم است که وقتتان را برای تست های خیلی سخت برخی کتب هدر ندهید اول اولویت با تیپ تست های سراسری است و پس از آن تست آزمون های معتبر دیگه و تالیفی های معتبر و کمی بالاتر از سطح کنکور (نه تالیفی هایی که بسیار دشوارند و باعث ناامیدی می شوند)ریاضی
به نظرم چندان فرقی با درس فیزیک نداره و اول جزوه و توضیحات استاد و سپس کتب تست و کمک درسی و تست های تیپ سراسری و به همین ترتیب الی آخردر آخر خیلی مهمه که خلاصه نویسی فراموش نشود تا زحمتی که برای یادگیری دروس می کشید به هدر نرود
و حتما در تست زدن اول تست های آموزشی و بدون زمان و به مرور به تست های زمان دار و سخت تر برسید
و سعی کنید از همین الان ماشین حساب را کنار گذاشته و دوست جدیدی به نام ساعت را در زندگی خود داشته باشید
فقط چون با توجه به شرایط آموزش ها اکثرا مجازی است سعی کنید از فیلم های معتبر استاتید گرامی آلا به خوبی و با برنامه ریزی استفاده کنید
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا -
سجاد موسوی در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
سلام باز هم من...
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا @همیارروش هایی که میگم روش خودم بود و نمیشه گفت بهترین روشه ولی خوب برای من خوب بودن
شیمی
من شیمی رو در کلاس و جزوه معلم یادگیری اولیه
می کردم و بعد درسنامه کتاب تست رو مطالعه کرده و بعد تست میزدمفیزیک
روش من برای فیزیک به این گونه بود که چون توضیحات کلاس و جزوه استاد خیلی به نظرم کامل بودن چندان احتیاجی به منبع دیگه ای برای یادگیری نبود
فقط تعداد و نوع تست هایی که می زنید مهم است که وقتتان را برای تست های خیلی سخت برخی کتب هدر ندهید اول اولویت با تیپ تست های سراسری است و پس از آن تست آزمون های معتبر دیگه و تالیفی های معتبر و کمی بالاتر از سطح کنکور (نه تالیفی هایی که بسیار دشوارند و باعث ناامیدی می شوند)ریاضی
به نظرم چندان فرقی با درس فیزیک نداره و اول جزوه و توضیحات استاد و سپس کتب تست و کمک درسی و تست های تیپ سراسری و به همین ترتیب الی آخردر آخر خیلی مهمه که خلاصه نویسی فراموش نشود تا زحمتی که برای یادگیری دروس می کشید به هدر نرود
و حتما در تست زدن اول تست های آموزشی و بدون زمان و به مرور به تست های زمان دار و سخت تر برسید
و سعی کنید از همین الان ماشین حساب را کنار گذاشته و دوست جدیدی به نام ساعت را در زندگی خود داشته باشید
فقط چون با توجه به شرایط آموزش ها اکثرا مجازی است سعی کنید از فیلم های معتبر استاتید گرامی آلا به خوبی و با برنامه ریزی استفاده کنید
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا@M-N-2 مرسی
-
سلام باز هم من...
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @ریاضیا @همیارسجاد موسوی یهسریبهسایتکانونهمبزن
روشمطالعههایرتبههایبرتراونجاموجوده -
سلام من امسال میرم یازدهم رشته تجربی تازه میخام شروع کنم به خوندن و تست زدن و کنکور میشه بگین از کجا و چطور شروع کنم از چه منابعی استفاده کنم؟
چطور برنامه ریزی کنم؟سجاد موسوی راه ابریشم ببین
کتاب یازدهم نخر، جامع سه سال بخر چون تهش باید بخری یازدهم ها میمونه رو دستت -
سلام باز هم من...
من دارم ویدئو های زیست آقای موقاری رو نگاه میکنم بعد حس میکنم خیلی دارم رو فیلما وقت میزارم
%(#ffff00)[شما برای هر ویدئو چقدر وقت میزارید؟؟
من برای هر ویدئو 30 دقیقه ای 1 ساعت وقت میزارم در مجموع یعنی هم فیلم رو نگاه میکنم هم جزوه نویسی و نکته برداری میکنم ]@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ناظم @همکاری
-
سلام باز هم من...
من دارم ویدئو های زیست آقای موقاری رو نگاه میکنم بعد حس میکنم خیلی دارم رو فیلما وقت میزارم
%(#ffff00)[شما برای هر ویدئو چقدر وقت میزارید؟؟
من برای هر ویدئو 30 دقیقه ای 1 ساعت وقت میزارم در مجموع یعنی هم فیلم رو نگاه میکنم هم جزوه نویسی و نکته برداری میکنم ]@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ناظم @همکاری
سجاد موسوی
سلام.
دقیقا من هم برای یک ویدئو ۳۰ دقیقه ای ۱ ساعت وقت میزارم. -
کنکوری ۱۴۰۰ هستین؟
-
-
سجاد موسوی
سلام.
دقیقا من هم برای یک ویدئو ۳۰ دقیقه ای ۱ ساعت وقت میزارم.Hhh Hh در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
سجاد موسوی
سلام.
دقیقا من هم برای یک ویدئو ۳۰ دقیقه ای ۱ ساعت وقت میزارم.خوبه فک کردم من خیلی کندم
-
سجاد موسوی توصیه میکنم اگه میخواید سرعتی ببندید اول کل صفر تا صد رو خیلی سریع ببینید و فقط جزوه نویسی کنید دقت کنید خیلییییییی سریع که فکر کنم ۲۰ تا ۳۰ روزه یا کمتر اگر هر روز ببینید تموم میشه...
بعد حالا برای کنکوری خوندن کتاب رو با جزوه ای که نوشتید مطالعه کنید ...
اینطور فک کنم جواب بده -
Hhh Hh در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
سجاد موسوی
سلام.
دقیقا من هم برای یک ویدئو ۳۰ دقیقه ای ۱ ساعت وقت میزارم.خوبه فک کردم من خیلی کندم
سجاد موسوی کُند؟ من برای هر کلیپ حداقل دو ساعت وقت میذارم
-
Mohammad 2 در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
برگام
-
سجاد موسوی توصیه میکنم اگه میخواید سرعتی ببندید اول کل صفر تا صد رو خیلی سریع ببینید و فقط جزوه نویسی کنید دقت کنید خیلییییییی سریع که فکر کنم ۲۰ تا ۳۰ روزه یا کمتر اگر هر روز ببینید تموم میشه...
بعد حالا برای کنکوری خوندن کتاب رو با جزوه ای که نوشتید مطالعه کنید ...
اینطور فک کنم جواب بده -
H_R اونجوری باز از تدریس استاد چیزی متوجه نمیشی
azam shahri نه دیگه... چیز هایی که استاد میگن رو یادداشت میکنن بعد وقتی دارن با کتاب مطالعه میکنن متوجه میشن...
این روش برای من جواب داد -
سلام من امسال میرم یازدهم رشته تجربی تازه میخام شروع کنم به خوندن و تست زدن و کنکور میشه بگین از کجا و چطور شروع کنم از چه منابعی استفاده کنم؟
چطور برنامه ریزی کنم؟سجاد موسوی در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
چطور برنامه ریزی کنم؟سلام سجاد جان
دوستان که از فیلم ها استفاده می کنن ،نظراتشون رو مطرح می کنن
فقط یک توصیه
نتیجه گرفتن توی یه درس وابسته به این نیست که کلی فیلم و جزوه و کتاب برای اون درس تهیه کنی و نیت کنی همه رو ببینی و بخونی
منظور اینکه سبک بال درس بخون
برای هر درس فیلم و کتاب مناسب خودت رو پیدا کن و به همون ها قناعت کن
مثلا اگر زیستت خوبه و داری با بانک تست یه انتشارات جلو میری دیگه طمع نکن به دیدن فیلم برای اون درس
موفق باشی -
فقط یک توصیه
نتیجه گرفتن توی یه درس وابسته به این نیست که کلی فیلم و جزوه و کتاب برای اون درس تهیه کنی و نیت کنی همه رو ببینی و بخونی
مثلا اگر زیستت خوبه و داری با بانک تست یه انتشارات جلو میری دیگه طمع نکن به دیدن فیلم برای اون درس
موفق باشیDrfariborz در تجربی/یازدهم/شروع گفته است:
فقط یک توصیه
موفق باشیممنون از توضیحاتتون
-
خوب ویدیو هارو بزنید رو سرعت تند گوش بدید
-
**سلام
ویدئو های و تدریس کدوم استاد واسه فیزیک یازدهم خوبه؟
%(#ff0000)[منظورم اساتید آلا هست] ** -
Nazanin Jamali
جزوه درس اولو کامل فرستاد
-
سلام باز هم من...
یه سوال از زیست یازدهم شکل صفحه 3
تو متن کتاب نوشته هر 3 نورون میتوانند هم میلین دار باشند هم بدون میلین بعدش تو توضیحات شکل آقای موقاری میگه نورون رابط نمیتونه میلین دار باشه چطور؟@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @دوازدهم @همیار