سلام
photo_2025-01-15_23-09-02.jpg
اینجا برای این تست گزینه ی 4ش و کلا این تیپ گزینه برای فصل الکتروشیمی سوالم اینه که چطور محاسبشون میکنید؟
من واقعا گیر میکنم
مثلا ماده رو گفته اما باید دست بزاریم رو اتمی که مدنظرشه و با توجه به تعدادش جوابو پیدا کنیم.
ممنون میشم توضیح بدین
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
درد دل یه کنکوریه 99 تجربی
-
سلام دوستان اینجارو ساختم تا سوالات 99 رو تحلیل کنیم باهام من اینجا جواب تک تک سوال شیمی رو میزارم
تا ببینید که چقدر بی شرفند طراح کنکور امسال
نمیخوام بی ادبی یا فوش بدم واقعا دارم دیوانه میشم از دست اینا من میانگین شیمی فیزیکم تو قلمچی از 80% کمتر نیومده
همیشه خوب بودم تو اینا ولی الان تو کنکور فیزیک 27% شیمی 50%
و رتبمم انتظار دارم 2000000 بیاد
و از سال 97 دارم باس کنکور میخونم
این حقمه خدا ؟
حالا یکی از این بی شعورا میاد باسه همهههه همینهههههه
اخه ابله مگه شرایط همه یکسانه تا اینجوری باشههههههه ؟
این حرفا نمیتونه حسمو منتقل کنه واقعا با نوشتن نمیتونم حسمو منتقل کنم
یکی از بچها بخاتر این کنکور امسال خودکشی کرد رشته ریاضی بخاتر اینا ؟ معدل 19:5 و درسخونم بوده ولی الانن بخاتر یه طراح بی شرف
سر جلسهههههه این سوالو حل کردم رسیدم به ضرب اخرش ببینم کدوم دانشمند اینو حل میکنه حالا من فاکتور گرفتم کلی ...
ولی تقریب بزنی خطر بود -
Gfdsgdf dgsdgsd دوسته عزیز اولا جوابو ننوشتی و محاسباتو نوشتی
دوما خودت گفتی ببینم کی اینو حل میکنه
سوما انقد ناراحت نباش گریه نداره ک وضع همه همینه
بله منم قبول دارم اصلا محساباتش معقول نبود
من خودم رد شدم از رو این سوال -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to Gfdsgdf dgsdgsd on آخرین ویرایش توسط Drfariborz انجام شده
Gfdsgdf dgsdgsd
بله
همین چیزا هست که باعث کاهش انگیزه برای خوب خوندن شیمی میشه
به جای طرح مسائل متنوع استاندارد، با محاسبات میخوان ملت رو بسنجن -
Gfdsgdf dgsdgsd در درد دل یه کنکوریه 99 تجربی گفته است:
سلام دوستان اینجارو ساختم تا سوالات 99 رو تحلیل کنیم باهام من اینجا جواب تک تک سوال شیمی رو میزارم
تا ببینید که چقدر بی شرفند طراح کنکور امسال
نمیخوام بی ادبی یا فوش بدم واقعا دارم دیوانه میشم از دست اینا من میانگین شیمی فیزیکم تو قلمچی از 80% کمتر نیومده
همیشه خوب بودم تو اینا ولی الان تو کنکور فیزیک 27% شیمی 50%
و رتبمم انتظار دارم 2000000 بیاد
و از سال 97 دارم باس کنکور میخونم
این حقمه خدا ؟
حالا یکی از این بی شعورا میاد باسه همهههه همینهههههه
اخه ابله مگه شرایط همه یکسانه تا اینجوری باشههههههه ؟
این حرفا نمیتونه حسمو منتقل کنه واقعا با نوشتن نمیتونم حسمو منتقل کنم
یکی از بچها بخاتر این کنکور امسال خودکشی کرد رشته ریاضی بخاتر اینا ؟ معدل 19:5 و درسخونم بوده ولی الانن بخاتر یه طراح بی شرف
سر جلسهههههه این سوالو حل کردم رسیدم به ضرب اخرش ببینم کدوم دانشمند اینو حل میکنه حالا من فاکتور گرفتم کلی ...
ولی تقریب بزنی خطر بودخوب این دقیقا حقه طراحه که شما وققتون رو روی این سوال هدر بدین باید از روی سوال رد میشدین و بعدا در دور دوم وقت می گذاشتین
یه چنین چیزی تقریبا واسه درسی مثل آمارم صادقه که اکثر سوالا آسونن ولی وقت گیر
پیشنهاد میشه که در دور دوم جواب بدین بهشون -
M.N 2 همین شما هاید که نسلتون منقرض نمیشه از طراح بی خاصیت دفاع میکنید این نمونه سوالاتش بود من خودم شیمی رو همیشه بالا میزدم و ... ولی اینا سوال استاندارد کنکور نیست شیمی سال 94 سخت بود ولی منطقی سخت بود اینا با محاسبات الکی و طولانی سوالاتو سخت کردن عزیز دل الان با خودت فکر کردی چقدر توانا هستی و مدیریت زمان داری ؟!!
نیستی جایه من که بفهمی چه خبره فکر میکنه ما از پشت کوه اومدیم و تنکیک هارو بلد نیستم یا ... :))
نه عزیزم -
Gfdsgdf dgsdgsd اصلا باهات موافقم نیستم
اگر خیلی ادعای سواد و درصد بالا دارید این ازمونم بالا می زدید
من خودم سر جلسه بودم و فکر کنم گند زده باشم
این تقصیر طراح نیست تقصیر منه ک اماده نبودم
چون باید از نظر روانی و علمی اماده باشیم
نمیشه ک طراح هر سال بیاد بگه گله من بیا بشین این سواله قشنگه موازنه شده رو حل کن کیف کنی
جا داره بگم دستخوش طراحه محترم
واقعا کنکور بود بعد از اون مسخره بازیه ۹۸ -
Gfdsgdf dgsdgsd منم موافقم با شما ، من شب قبل کنکور تجربی ، تحلیل کنکور ریاضی رو نگاه میکردم که دبیر شیمی برای بعضی از سوالات ایراد علمی میگرفت ، یادمه یه سوالی بود که خود دبیر گفت ما بخوایم این رو حل کنیم باید بریم مرجع و رفرنس نگاه کنیم اون وقت از داوطلب کنکور انتظار درست جواب دادن دارین و این سوالات به درد امتحان کلاسی میخوره که دانش آموز یک ساعت و نیم ، دو ساعت وقت داره ، نه سر جلسه کنکور که تایمش محدوده ... سوالات بعضی هاشون واقعا الکی و بی مورد سخت که نه ، وقت گیر بودن ، مثل همین سوالی که شما گذاشتید ، دقیقا هدف طراح این بوده که گول ظاهر سادشو بخوری و وققتو صرف محاسبات طولانیش کنی ....
سوالات کنکور امسال ، نه فقط در درس شیمی ، بلکه برای همه درس ها میشه گفت تا حدودی خوب بود ولی نه برای تایم ۴ ساعت و ۱۰ دقیقه ! میخواستن وقت گیر بدن باید تایمش رو هم بیشتر میکردن -
Virus داش عزیز تقصیر من ؟ یا تو ؟
یعنی خاک تو سر ما 18 ساله قد کرفس سواد نداریم من ادعا سواد ندارم با اینکه تو منطقه مرز نشینم و از همه چی محرومیم ولی بازم ادعام نمیشه
این کار سازمان سنجش برده داری نوینه
با اینکه به چیزی برسم باید با کسانی رقابت کنم که تا خر خره پول میدن و یا پول دارن نمیگن این افراد بد هستن یا خوب منظورم این نیست بلکه منظورم اینکه این همه استرس الکی باسه 1 ازمون الکی ؟ ازمون باید استاندارد هارو داشته باشه سال هایه پیشو ببین غیر 98 که اونم الکی بود از بقیه کنکور در سطحی منطقیه
ببین تا زمانی که افرادی مثل تو و اونا باشن همین ظلم هارو که به اشتباه خود میگیرن قبول میکنن وضع همینه تو 3 ساله داری کنکور میدی چرا خوب نبودی ؟ یعنی دروس اینقدر سطحش بالاس در سطح دبیرستان ؟ یا شما اسکلید ؟ ! از سوالاتی که اینجا مپرسنو اول نفر جواب میدی معلومه اوسکل نیستی پس حتما اولیه چرا برای چییی این همه اخه این همه باید سطح سخت بشه ؟ !به خدا من با سختیشم مشکلی ندارم ولی منطقی ضرب شه ماشین حسابی مگه سر جلسه چند رقمی در چند رقمی ضرب کنی حالا ... -
M.N 2 همین شما هاید که نسلتون منقرض نمیشه از طراح بی خاصیت دفاع میکنید این نمونه سوالاتش بود من خودم شیمی رو همیشه بالا میزدم و ... ولی اینا سوال استاندارد کنکور نیست شیمی سال 94 سخت بود ولی منطقی سخت بود اینا با محاسبات الکی و طولانی سوالاتو سخت کردن عزیز دل الان با خودت فکر کردی چقدر توانا هستی و مدیریت زمان داری ؟!!
نیستی جایه من که بفهمی چه خبره فکر میکنه ما از پشت کوه اومدیم و تنکیک هارو بلد نیستم یا ... :))
نه عزیزمخوب شما شیمی کجا رو بالا میزدین ؟؟
کتاب هایی مثل سه سطحی (سطح آخرشو) و سوالات سخت آی کیو رو هم می تونین حل کنین؟؟
سوالات سخت سنجش شیمی چند سال اخیر به خصوص دو سه سال قبلو دیدین ؟؟
سوالات قلم چی دو سه سال قبلو دیدین که با درصد۵۰ الی ۶۰ بهتون تراز ۷۰۰۰به بالا میداد؟؟
تونستین اینا رو هم بالا بزنین ؟؟؟
من نمیگم شیمی سخت نبوده چرا انفاقا سخت بوده
ولی اون دانش آموزی که واسه ۱۰۰ رفته بود اگر با مدیریت زمان به ۷۰ برسه واقعا به نظرم شاهکار کرده بود
چون تراز مهمه
چون قطعا میانگین شیمی خیلی پایینه (خدا رو چه دیدی یهو منفی میشه میانگین)
اگر حتی همه سوالات محاسباتی بودن شما باید از سوالت با محاسبات راحتر شروع می کردین نه اینکه وقتتون رو روی هر سوالی هدر بدین
درصد همه سولات شیمی با هم یکیه حالا چه محاسباتی وسخت باشه چه نباشه...ضمنا توهین نکنید دوست عزیز
من نظرم رو گفتم و صد البته نگفتم که کاملا درسته -
کنکور۹۹ امسال کنکور واقعی بود واسه ورود ب دانشگاه
خب اگه اشتباه نکنم۷۰ درصد رشته ها بدون کنکور هست
میمونه رشته های پرطرفدار وخاص
ک باید بی شک آزمون سخت باشه
ن تنها کنکور بلکه دانشگاه
(بماند ک اغلب دانشجو های پزشکی ماالان شدن مشاوره ومن موندم کی درس میخونن)
وقتی همه چیز باهم قاطی بشه همین میشه
پزشکی خوندن کجا و بحث مشاوره کجا
اما
کنکور فقط درس خوندن نیست
امسال رتبه یک درصد شیمی ش میاد و خواهیم دید
پس اگه اون بتونه درصد قابل قبولی داشته باشه یعنی امکان پذیر بوده
اما ی چیز ک اینجا مهمه اینه ک
ما ی مبحث رو میخونیم و از شانس بدما همون مبحث سخت میاد
بی شک باید از سوالاتی شروع کرد ک حفظیات باشن یا محاسبات راحت تری داشته باشن -
اما بااین حرف تون کاملا موافقم
دبیرای مدارس ایران ب بچه ها درست درس نمیدن و اونارو مجبور میکنن ب کلاس بیرون رفتن
من خودمم ازاین دبیرای خوب زیاد داشتم
اما اشتباه هم از خود دانش اموز هست
شما باید از دبیر بخواید
و دبیر باید ب شما پاسخ بده
دانش آموزا دل خوش کردن ب بیرون
دبیر هم در سطح ضعیف تدریس میکنه
بهتر کنکور سخت باشه تا دبیر مجبور بشه درحد کنکور ب دانش آموزش تدریس کنه ن درحد نهایی -
MaryaM._.sh سلام مریم خانوم
ممنونم از تقدیرتون تو پست شتاب....
راسیتش من مشکلی با سخت بودن کنکور نداشتم اینم برای بار چندم میگم
مشکل من اینکه طراح وجدان نداره مشکل من اینکه طراح با ضرب اعداد سوالو سخت کرده مگه نه مشکلم این نیست مسله داشت سخت بود نبود یا هرچی این سوال بالایی نمونه ای از سوالات مزخرف بود که هیچ راه محاسباتی نداره چون اعدادشم بهم نزدیکن تقریب تو اون جلسه با اون اوضاع یکم نامردیه قبوله؟!
مثلا کنکور 94 سخت بود ولی اگه دانش اموز حرفه ای بلد بود مسایلو میتونست همرو جواب بده ولی این اگه حرفه ای هم باشی سره زمان نمیتونی حل کنی و کلا نابود میشی من قصد ندارم بگم اره کنکور هر سال نامردیه باید حذف بشه نه
کنکور تو این مملکت حذف بشه با چی میخوان وردودی دانشگاه مشخص کنند ؟ با معادل؟ خو من تو مدرسمون سر کلاس مراقبم جلوم بود دوستم کنارم گوشیشو در اورد رفت تو تلگرام جوابارو از روش می نوشت .... خلاصه
تنها درد من امسال سوالات غیراستاندارد و چرت بود
حالا میگی نه خو باسه همه همینه از این حرفا ولی نه ابجی باسه همه این نیست من دوستم کولبره پدرش فوت کرده صبحا اگه مدرسه بود بعد از ظهر میرفت کولبری و برعکس خوب درسم شب میخوند نمرشم از من بهتر بود ولی چون پول نداشت روش تستی اینا بلد نبود ولی مفاهمیو میدونست و تاحدودیم تستی ... خوب عاقبتش چی شد ؟!!! مثل فیلما تهران قبول شد ؟ نه عزیزم الان داره همونو ادامه میده فکر میکنی شما از فضا خدا مخصوص شمارو افریده ؟!! حالا این حرفم منظورم شخص شما نیست هرکس که میگه خو باسه همه همینه نه عزیز اینجوریام نیست ما چون خوخواهیم نمیبینم
حالا یه بی شعور دیگم میاد خو اون به تو چه تو زرنگ بودی میخوندی من در جوابش میگم .....
خلاصه موفق باشید -
MaryaM._.sh سلام مریم خانوم
ممنونم از تقدیرتون تو پست شتاب....
راسیتش من مشکلی با سخت بودن کنکور نداشتم اینم برای بار چندم میگم
مشکل من اینکه طراح وجدان نداره مشکل من اینکه طراح با ضرب اعداد سوالو سخت کرده مگه نه مشکلم این نیست مسله داشت سخت بود نبود یا هرچی این سوال بالایی نمونه ای از سوالات مزخرف بود که هیچ راه محاسباتی نداره چون اعدادشم بهم نزدیکن تقریب تو اون جلسه با اون اوضاع یکم نامردیه قبوله؟!
مثلا کنکور 94 سخت بود ولی اگه دانش اموز حرفه ای بلد بود مسایلو میتونست همرو جواب بده ولی این اگه حرفه ای هم باشی سره زمان نمیتونی حل کنی و کلا نابود میشی من قصد ندارم بگم اره کنکور هر سال نامردیه باید حذف بشه نه
کنکور تو این مملکت حذف بشه با چی میخوان وردودی دانشگاه مشخص کنند ؟ با معادل؟ خو من تو مدرسمون سر کلاس مراقبم جلوم بود دوستم کنارم گوشیشو در اورد رفت تو تلگرام جوابارو از روش می نوشت .... خلاصه
تنها درد من امسال سوالات غیراستاندارد و چرت بود
حالا میگی نه خو باسه همه همینه از این حرفا ولی نه ابجی باسه همه این نیست من دوستم کولبره پدرش فوت کرده صبحا اگه مدرسه بود بعد از ظهر میرفت کولبری و برعکس خوب درسم شب میخوند نمرشم از من بهتر بود ولی چون پول نداشت روش تستی اینا بلد نبود ولی مفاهمیو میدونست و تاحدودیم تستی ... خوب عاقبتش چی شد ؟!!! مثل فیلما تهران قبول شد ؟ نه عزیزم الان داره همونو ادامه میده فکر میکنی شما از فضا خدا مخصوص شمارو افریده ؟!! حالا این حرفم منظورم شخص شما نیست هرکس که میگه خو باسه همه همینه نه عزیز اینجوریام نیست ما چون خوخواهیم نمیبینم
حالا یه بی شعور دیگم میاد خو اون به تو چه تو زرنگ بودی میخوندی من در جوابش میگم .....
خلاصه موفق باشیدخدارحمت کنه پدر دوستتون رو
واقعا متاسف شدم
میتونم درک کنم کاملا
اما خب شرایط الان اینه و متاسفانه صدای ما ب هیچ جا نخواهد رسید
گاهی طراح از لحاظ روانی دانش آموز رو میسنجه
شک نکنید اگه شما نتونستید اون سوال رو حل کنید و وقت گیرهم بوده
اغلب افراد هم مثل شما بودن
و بهترین کار گذر از اون سوال بوده
اما عدالت آموزشی من هم گفتم نیست متاسفانه -
MaryaM._.sh ای کااااش این سختی باعث این میشد که معلما سطح بالاتر درس بدن واقعا ولی مشکل اینه که خب براشون مهم نیست اصلا معلمه میاد تو کلاس جلسه اول میگه جزوه منو بخرید حالا جزوشم که ناقصه و از هر مبحث ی تیکه نوشته بماند... به یکی دیگشون میگی من اینجارو درست متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدین میگه من حقوق ی بار تدریسو میگیرم میخوای بیشتر بدونی تستی یاد بگیری بیا کلاس... کاش کلاساشون کلاس بود حداقل !!میری میشینی کتابو دیکته میکنن برات شهرای کوچیکم که کلاس کنکورندارن فقط ی سری اموزشگاه زدن به اسم کلاس کنکور فقططط
-
mahla bpz در درد دل یه کنکوریه 99 تجربی گفته است:
MaryaM._.sh ای کااااش این سختی باعث این میشد که معلما سطح بالاتر درس بدن واقعا ولی مشکل اینه که خب براشون مهم نیست اصلا معلمه میاد تو کلاس جلسه اول میگه جزوه منو بخرید حالا جزوشم که ناقصه و از هر مبحث ی تیکه نوشته بماند... به یکی دیگشون میگی من اینجارو درست متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدین میگه من حقوق ی بار تدریسو میگیرم میخوای بیشتر بدونی تستی یاد بگیری بیا کلاس... کاش کلاساشون کلاس بود حداقل !!میری میشینی کتابو دیکته میکنن برات شهرای کوچیکم که کلاس کنکورندارن فقط ی سری اموزشگاه زدن به اسم کلاس کنکور فقططط
بله من خودمم شهرستان درس خوندم
و ب حدی دبیرام خوب بودن ک بعد از اتمام پیش کل کتابام و دفترام انداختم بیرون
تاجایی ک بشه باید از معلم خواست اما ب قول شما بعضی هاشون اینقدر انصاف ندارن ک یک بار دیگه توضیح بدن