تولد دختر شکلاتی
-
@nafas-m در تولد دختر شکلاتی گفته است:
@Miss-Joker لایک کن تانگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes:
😂😐 تهدید بدی بود به کلیه چپ و راستم برخورد
بزار بیاد شخصا خودم میگمش دیگ@Miss-Joker :face_with_tears_of_joy: یه لایکه:face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes:
-
@Miss-Joker :face_with_tears_of_joy: یه لایکه:face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes:
@Miss-Joker :face_with_tears_of_joy: یه لایکه:face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes:
خب لایکیدم دیگ :| اون پایینیاشو دیگ واقعااا حوصلم نمیذاره
-
خب لایکیدم دیگ :| اون پایینیاشو دیگ واقعااا حوصلم نمیذاره
@Miss-Joker نمیخوواست جیگر شوخیدم مرسی
-
-
تیک تاک .......:eleven_o_clock:
%(#2e9bc2)[عقربه های قلبمو به وقت بیقراری کوک میکنم ......]
%(#b636d9)[تا یادم بمونه کِی بود که در قلبمو زدی و یه شبه شدی همه دارو ندارم]
اووووم فک کنم صلاام نکردم :grinning_face_with_sweat: :sparkles:
%(#b6cc10)[سلاااااااااااااامممممممممممممم.......] به روی ماه خودم وخودش و خودتون:star-struck: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#ba078a)[دخترای جذاب] و %(#3ad1ab)[پسرای خوشتیب]%(#c21b58)[آقایون خانوماا این وریاا اون وریا بالاییا پایییناا پااشین جم کنین که از اتاق فرمان اطلاع دادن مث اینکه امروزم از اون روزاس..................] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
البته ما پیش پیش داریم مراسممونو میگیریم ولی چ فرقی میکنهع مهم اینه قراره دوبارهع شیرینی خورون را بندازیم :winking_face_with_tongue: :winking_face: :face_savoring_food: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
%(#c97d99)[بعلههههه بازم تولدد داریم] :star-struck: :star-struck: :star-struck: :star-struck:
%(#d16dc5)[اونم تولد کیییی] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#50a4d1)[تولد همونی که یه دفعه اومدش تو دلم یهویی شدش همه کسم] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
تولد همونی که %(#4580c7)[خدای احساسه] :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_heart-eyes: و %(#acbf3d)[فرشته ی مهربونی] :smiling_face: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_heart-eyes: .....همونی که خدا آورده دنیایه دونه اون یه دونه پیش منه :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
%(#cf309d)[خدا فرشته هاشو که نمی سپره دست همه] :star-struck: :star-struck: :smiling_face_with_sunglasses: :victory_hand_light_skin_tone:
%(#19b9c4)[تو، نمی اومدی پیشم من عاشق کی می شدم]:frowning_face: :frowning_face: :heart_suit:
%(#c4d929)[به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام] :star-struck: :star-struck: :star-struck: :winking_face:
تولدیه %(#d12687)[شهریوریه] خاص:smiling_face_with_sunglasses: :star-struck: و %(#1bbda7)[رنگین کمونی]:smiling_face_with_heart-eyes: :rainbow: که عشق دل آبجیشه:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
%(#1e94d4)[همونی که اگه نباشه منم نیستم] :frowning_face: :frowning_face: :broken_heart:
%(#e833c7)[همونی که با خنده هاش میخندم] :beaming_face_with_smiling_eyes: :star-struck: :winking_face: و %(#1ebaad)[با گریه هاش آتیش میگیرم] :weary_face: :frowning_face: :heart_suit:
%(#c120c4)[همونی که اسمش شده رمز ورود به دلم و یادش تو حافظه ی بلند مدت ...نه به حافظه ی ابدیم سپرده شده] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#461247)[تولد یه نویسندهی اعظم و شاعر بلند آوازه] :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :star-struck:
%(#15828a)[تولد کلید دار قلبم زهراا جانمههههههههههه] :star-struck: :blue_heart: :star-struck: :blue_heart: :star-struck: :blue_heart: :star-struck: :blue_heart: :star-struck: :blue_heart:
:rainbow: 2245Zahra:rainbow:
https://s-v1.tamasha.com/statics/videos_file/22/14/oBE7A_2214bd1ea0e5db3bb055e784dc8d5b430fea74e8_n_360.mp4
%(#11adb8)[عشق نفس] :sparkles: :smiling_face_with_heart-eyes: نمیدونم خدا تورو بخاطر کدوم کار خوبم گذاشت تو مسیر زندگیم :smiling_cat_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :yellow_heart: :heart_suit: :green_heart: :blue_heart: :orange_heart: :purple_heart:
کاشکی خدا وقتی داشت تورو می فرستاد رو زمین از رو نمونه اصلیت ده تا کپی پیست میکرد :frowning_face: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :winking_face: :sparkles:
%(#a841db)[یکییه دونه ی شهریوری خودم] که %(#a1c21f)[اسمت رو دریچه های قلبم تک به تک نقش بسته] :rainbow: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#9b1ab5)[روانشناس دوست داشتنی و دلبر نفس] :star-struck: :star-struck: :smiling_face_with_sunglasses: :gem_stone:
%(#31aed4)[هات فن مستر امینی راد] :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_sunglasses: :victory_hand_light_skin_tone:
%(#2476b5)[عضو انجمن نوابغ قوی حافظه که هنوز کشفت نکردن] :smiling_face_with_sunglasses: :sign_of_the_horns: :squinting_face_with_tongue:
%(#c92ed1)[ای کسی که به هنگام خشم لایزال من خودت سکوتو رعایت میکنی وگرنه میدونی عاقبتش چی میشهع] :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :neutral_face: :oncoming_fist_light_skin_tone: :heart_suit:
%(#bd460f)[کد بانوی خونتون که بوی غذاهات هرکسیو دیوونهی عطرشون میکنهع] :winking_face: :star-struck: :woman_cook_medium-light_skin_tone:
#حااال کن خیلی شیک و نامحسوس دارم برات شوهر پیدا میکنم بلکه یکی اومد و از ترشیدگی درت اورد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :red_heart: :person_facepalming:
ضمنااایادمم هست که قراره برام ماکارونی درست کنی فک نکنی فراموش کردمااا نخیرر من از هرچی بگذرم از معده ی نازنینم نمیگذرم ....:smirking_face: :smiling_face_with_sunglasses: :victory_hand_light_skin_tone:
البته منم یادمه که یه کشک بادمجون بهت بدهکارم :unamused_face: :tired_face: :person_facepalming_light_skin_tone: :blue_heart:
ولی قبلش می خوام ببرمت تاس کباب مهمونت کنم .............:rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :crossed_fingers:
%(#870d26)[دختر شوکولات کاکائو و استارتر ستاد مبارزه با پاستیل] :chocolate_bar: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :oncoming_fist_medium-light_skin_tone: :no_entry:
%(#cc2f4f)[خیلیییییی میخواامت اونقدر که نمی تونم براش حد ومرز قائل بشم] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:%(#1b7585)[دختر آب و آیینه و آفتاب زندگی نفس] :star-struck: :smiling_face_with_sunglasses: :seedling: :rainbow:
%(#ba26eb)[که بهم یاد دادی زندگی هرچی هم که میخواد سنگ بزارهع جلو پامون بازم میشه وایستاد جلوش] :four_leaf_clover: :butterfly:
همونی که تو غمگین ترین حالت ممکنش بازم خنده از رو لباش نمی افته و دلش سبزه روشنه
اونی که دلش مثه دریا آبی و بخشنده است :hugging_face: :star-struck: :upside-down_face: :victory_hand_light_skin_tone:
%(#7abd15)[خنده هات برام شیرین تر از عسله ......] :star-struck: :sparkles: :sparkles:
امیدوارمیه روزی اسمت تو دو تا کلمه خلاصه بشه %(#ab19a1)[خانوم دکتر] :winking_face: :smiling_cat_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :woman_health_worker_medium-light_skin_tone:
منم الهی تب کنم خانوم دکترم تو باشی:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :heart_suit:
#درسته اینو باید از زبون یکی دیگه بشنوی :face_with_tears_of_joy: :winking_face:
ولی متاسفانه مشترک مورد نظر در حال حاضر مفقودالاثره:face_with_tears_of_joy: :winking_face: :zany_face: :winking_face_with_tongue: و منم دارم جای خالیشو برات پر میکنم عقده ای بار نیای:rolling_on_the_floor_laughing: :unamused_face: وگرنه هنوز مغزم دچار اچ آی وی گاوی نشده که بخواد همچین دعایی کنهع :unamused_face: :face_with_tears_of_joy:
%(#1a9599)[از خدا میخوام همیشه حواسش به زهرای من باشه] :face_blowing_a_kiss: :star-struck: :upside-down_face:
%(#afb50e)[از خدا خواهش میکنم کلید دار قلبمو برسونه به اون آرزو قشنگش که قراره یه خیریهی بزرگ بزنه باشه] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo:
%(#bd3ac4)[و آرزو میکنم تو زندگیتت انقدر بخندی که ندونی غم و غصه چیه و چجوری می نویسنش] :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
%(#1f9484)[همیشگی نفس برام بمونی]و اما کادوی تولدت عزیز دلم ....:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
.
.
.
.
.
.
.
ببخشید قهوه ای شو پیدا نکردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :winking_face: :red_heart: :red_heart:
پ.ن: از پذیرایی مهمونای عزیز معذوریم به دلیل ایام محرم و کرونا با تشکر از همگی :smiling_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat: :face_with_tears_of_joy:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیااکالیپتوس در تولد دختر شکلاتی گفته است:
%(#ffffff)[...]🌹❤ %(#fa0aae)[تولدت مبارک] ❤🌹
💙💎 %(#0091ff)[آرزوی بهترینا] %(#3aa7fa)[برات] 💎💙
بح بح سالار هنری انجمن 💙
اگر درست بلد باشم فاطمه خانوم گللللل❤❤❤
راستشو بگم؟!؟
خیلی خوشحال شدم تشریف اوردین
دستتون درد نکنه
حال دلتون خوب😘💞@Miss-Joker در تولد دختر شکلاتی گفته است:
@Miss-Joker بی انصافی نیست نزار اسم ببرم:face_with_tears_of_joy:
:| نه اسمشم نیار حتی بفهمه نقشه جیبشو کشیدیم اول خودشو میکشه بعد منو 😂😂
ب منم بگئن نقشه جیب کیو کشیدین😛
-
🌺🌺تولدتون مبارک 🌺🌺
هرچی آرزوی خوبه تقدیم به شما
💜💛💚💙❤
دریا دریایی در تولد دختر شکلاتی گفته است:
🌺🌺تولدتون مبارک 🌺🌺
💜💛💚💙❤
مرسی غزاله خانوم... منم ترفیع گرفته ؤ همیار شدنتونو تبریک میگم
مدت کوتاهی توگروه سما جان کنارتون بودم. میدونم که لایق بهترین ها هستین ب ارزو هاتون برسین -
دریا دریایی در تولد دختر شکلاتی گفته است:
🌺🌺تولدتون مبارک 🌺🌺
💜💛💚💙❤
مرسی غزاله خانوم... منم ترفیع گرفته ؤ همیار شدنتونو تبریک میگم
مدت کوتاهی توگروه سما جان کنارتون بودم. میدونم که لایق بهترین ها هستین ب ارزو هاتون برسین2245Zahra عه واقعا 😍
آخیه عزیزم 😇😇
ممنونم بابت تبریکت 💙❤ -
Fragile در تولد دختر شکلاتی گفته است:
سلام عزیز دلم
تولدت مبااارک ایشالله بهترینا برات رقم بخوره
💜💜😁🌹سلام مهساخانوم گل گلاب بازم که آی دیت سخته دختر😂😂بعد معنیش چیه😂😉در گوشم بگو😂😂😂😂
انشالله خواسته هات بشن داشته هات💕2245Zahra در تولد دختر شکلاتی گفته است:
Fragile در تولد دختر شکلاتی گفته است:
سلام عزیز دلم
تولدت مبااارک ایشالله بهترینا برات رقم بخوره
💜💜😁🌹سلام مهساخانوم گل گلاب بازم که آی دیت سخته دختر😂😂بعد معنیش چیه😂😉در گوشم بگو😂😂😂😂
انشالله خواسته هات بشن داشته هات💕😂😂😂سخته باز اسونش کردم که😂
شکننده😂😂
قربونت بازم تولدت مبارک💜💜 -
Doyle در تولد دختر شکلاتی گفته است:
تولدتون مبارک باش زهراخانوم💜
ارزوی سلامتی و موفقیت🌹💜وااااییی دفتر ایام رقم خورد تا برسه روزی که با کوثر خانوم هم اشنا بشم .... به قول نفس حافظم بد نیست مخصوصا تو برخورد با ادما ... یادمه ی دفعه سر مسئله ای(خودکشی اون دخترا)من بد برخورد کردم ... بار ها خواستم عذر بخوام شرایطش جور نبود ... الان یادم افتاد صلاح دونستم معذرت بخوام ازتون🌹 و دیگه اینکه منم براتون ارزؤی سلامت میکنم و موفقیت روز افزون🌸🌸
-
zahra2245 پرواز در آسمان آرزو ها و فرود آمدن در فرودگاه موفقیت را برایتان آرزومندم تولدتون مبارک :tulip: :tulip: :tulip: :birthday_cake: :birthday_cake:
Morteza Khodaie در تولد دختر شکلاتی گفته است:
zahra2245 پرواز در آسمان آرزو ها و فرود آمدن در فرودگاه موفقیت را برایتان آرزومندم تولدتون مبارک :tulip: :tulip: :tulip: :birthday_cake: :birthday_cake:
بسیار بسیار ممنونم همچنین خودتون🌈
-
2245Zahra زهرا جون تولد کلی مبارک گلم:grinning_squinting_face:
برات ارزو میکنم نتایج تلاشهات رو در زندگی ببینی:kiss_mark:
ب اهدافت برسی:love-you_gesture:
و همیشه خوشبخت باشی:zany_face: :rose:
یادت نره زندگی رو زیاد جدی نگیر...خوش باش :rainbow: :paw_prints:
فقط تو زندگیت شاد باشی کافیه:rose: :rose:Hoorieh sh در تولد دختر شکلاتی گفته است:
2245Zahra زهرا جون تولد کلی مبارک گلم:grinning_squinting_face:
برات ارزو میکنم نتایج تلاشهات رو در زندگی ببینی:kiss_mark:
ب اهدافت برسی:love-you_gesture:
و همیشه خوشبخت باشی:zany_face: :rose:
یادت نره زندگی رو زیاد جدی نگیر...خوش باش :rainbow: :paw_prints:
فقط تو زندگیت شاد باشی کافیه:rose: :rose:رسیدیم به حوری جون❤
مرسی عزیزم
همیشه بدرخشی حوری جون
گلزار رفتی یادت نره دعام کنی❤💙
کنکور رو هم بترکونی❤❤ -
zahra2245
واو گااااد :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#5e0d0d)[تولد زهرااا خانوممونه کععع]:grinning_face_with_big_eyes: :star-struck: :star-struck: :star-struck:
%(#0f758c)[تولدت خیلی هپی مپی باشهع دختر ]
%(#89b522)[ایشالاا برسی بهش و برسه بهت] :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :smiling_face_with_horns: :winking_face_with_tongue: :victory_hand_light_skin_tone:
%(#9c136e)[برات آرزو میکنم زندگی کنی] :upside-down_face: :rainbow: :seedling:
%(#5790c9)[و اونقدر بخندی که ندونی غم و غصه رو چجوری می نویسنش] :beaming_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :butterfly:@nafas-m کیک من کو ؟:face_with_tears_of_joy: :confused_face: :unamused_face: :unamused_face:
Bitsy در تولد دختر شکلاتی گفته است:
zahra2245
واو گااااد :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
%(#5e0d0d)[تولد زهرااا خانوممونه کععع]:grinning_face_with_big_eyes: :star-struck: :star-struck: :star-struck:
%(#0f758c)[تولدت خیلی هپی مپی باشهع دختر ]
%(#89b522)[ایشالاا برسی بهش و برسه بهت] :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :smiling_face_with_horns: :winking_face_with_tongue: :victory_hand_light_skin_tone:
%(#9c136e)[برات آرزو میکنم زندگی کنی] :upside-down_face: :rainbow: :seedling:
%(#5790c9)[و اونقدر بخندی که ندونی غم و غصه رو چجوری می نویسنش] :beaming_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :butterfly:@nafas-m کیک من کو ؟:face_with_tears_of_joy: :confused_face: :unamused_face: :unamused_face:
بح بح سلام راحیلی💕💕چطوری خانوم خانوما مشتاق دیدار .... رفتی حاجی حاجی مکه......😒شوخی میکنم عزیزم هر جا هستی بدرخشی مثل الماس و دیگع اینکه:
مرسی که دعا میکنی ب نفس برسم😎😎🌺🌺
-
@haniehno در تولد دختر شکلاتی گفته است:
@nafas-m تولد دختر شهریوری مبارکککککککککک🤩🤩🤩🤩🤩🤩
یا زهرا هر کی هم اومده دورا دور میشناسم 😎
ی مدت من شما رو هانی هو صدا میزدم پیش خودم حلال کنین 😂😂💕مرسی بابت تبریک💞 -
@haniehno در تولد دختر شکلاتی گفته است:
@nafas-m تولد دختر شهریوری مبارکککککککککک🤩🤩🤩🤩🤩🤩
یا زهرا هر کی هم اومده دورا دور میشناسم 😎
ی مدت من شما رو هانی هو صدا میزدم پیش خودم حلال کنین 😂😂💕مرسی بابت تبریک💞 -
تولدت مبارک🎉🎊🎊🎉🎁🎀🎁🎊🎉
انشالله به هدفات برسی😍سجاد موسوی در تولد دختر شکلاتی گفته است:
تولدت مبارک🎉🎊🎊🎉🎁🎀🎁🎊🎉
انشالله به هدفات برسی😍مرسی همچنین شما
-
2245Zahra
تولدت مبارکا باشه عزیز دلم😍🍓
همیشه شاد باشیو لبت بخنده🦋🍋🍩🍧
ارزو میکنم هیچ ارزویی تو دلت نمونه عزیزم😘🍓melikaaa در تولد دختر شکلاتی گفته است:
2245Zahra
تولدت مبارکا باشه عزیز دلم😍🍓
همیشه شاد باشیو لبت بخنده🦋🍋🍩🍧
ارزو میکنم هیچ ارزویی تو دلت نمونه عزیزم😘🍓اوه اوه عخش دزد عالم هم که اومده خوبی ملی جونی؟ عزیزی گلم تو هم برسی به ارزوهات حال دلت هم خوب خوب
-
به به
سلام
منم تبریک میگم
من الان تاپیکو دیدم
امیدوارم 99999999999999999999999ساله بشین
2245Zahra@جهاد در تولد دختر شکلاتی گفته است:
به به
سلام
منم تبریک میگم
من الان تاپیکو دیدم
امیدوارم 99999999999999999999999ساله بشین