7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
روده بزرگ
-
-
fatemeh8181 اه منظورم وجود غده بود
-
Infinitie. A ولی با نباید درستشو یاد بگیریم ما باید همون غلطی که توی کتاب گفته بلد باشیم واسه کنکور
-
Infinitie. A من نمیگم ایشون اشتباه میگن ببینین خودمم گفتم میدونم جز روده بزرگه
-
M Tg یعنی چی؟!
واقعا به صورت علمی راست روده جز روده بزرگه!
همون فعالیت ها توش انجام میشه
در ضمن تو لوله گوارش قسمت های مختلف با اسفنکتر از هم جدا شدن که بین راست روده و روده بزرگ ما همچین چیزی نداریم
کتاب کاملا درست گفته -
خیلی جالبه من وقتی یک نکته میبینم سریع حس میکنم یچیزیو اشتباه فهمیدم یا یجایی رو بد بخاطر همین میپرسم ولی بعضیا اصلا انعطاف ندارند و وقتی یک نکته ای رو فهمیدن همش بر اون تاکید دارن دوستان اینجوری نباشین خب شاید یکجایی بد متوجه شدین عزیزان من⚘
-
M Tg و اما لیزوزیم، من کاری با کتابا ندارم واقعیت علمی رو از رفرنس ها میگم:آنزیم لیزوزیم توی بزاق، اشک و ترشحات مخاطی وجود داره، پس توی روده بزرگ هم ترشح میشه، نکته جالب اینکه اغلب سلول های سلول های بافت پوششی مخاطی هستن و تقریبا آنزیمی ندارن!
پس لیزوزیم چون توی همه ترشحات مخاطی هست، توی روده بزرگ هم ترشح میشه و هست! -
Infinitie. A بیخیال متوجه سوالم نشدین دوست عزیز بیخیال اصلا ولللش
-
M Tg نمیدونم کتاب شما چاپ چه سالیه ولی کتاب من چاپ۹۸_۹۹هستش و خودش ذکر کرده که انزیم گوارشی ترشح نمی کنه ولی این کتاب فقط گفته انزیم ولی از طرفی گفته این سلول های پوششی که ماده مخاطی ترشح می کنن اوتا انزیم ترشح نمی کنن شاید مثلا ی سری سلول های دیگه لیزوزیم ترشح میکنن. شک دارم نسبت بهش ولی اینجوری به ذهنم میرسه
-
الان یعنی لیزوزیم ترشح نمیشه در مری؟ ولی در هر صورت جمله کاملا درسته و لیزوزیم ترشح میکنه چون میتونه حتی توی تستی بگه روده بزرگ همانند مری انزیم گوارشی ترشح نمیکنه لی انزیم لیزوزیم ترشح میکنه درکتاب نشرهم چنین چیزی نوشته این کتابی که شما داری فکر میکنم ماز باشه بنظرم کتاب خیلی جاها کم گذاشته ونمیشه بحثی کرد
-
M Tg عزیز جان تمام حرف های من مستنده، اهل حرف پروندن نیستم
قسمت انتهایی کولون. است روده نامیده می شود.
بیولوژی کمپبل2011 ج6ص1125لیزوزیم آنزیمی است که دیواره سلولی بسیاری از باکتری ها را هضم میکند. این آنزیم در بزاق، اشک و ترشحات مخاطی وجود دارد.
بیولوژی کمپبل2011 ج6 ص1171سلول های اپی تلیالی تقریبا هیچ آنزیمی ندارند؛ اما در عوضبه طور عمده از سلول های مخاطی تشکیل شده اند.
فیزیولوژی پزشکی گاستون هال2016 ج 2 بخش12 فصل 65 تحت عنوان ترشحات روده بزرگ ص1030 -
fatemeh8181 نمیدونم دیوانه شدم قاطی کردم
یبار که اشتباه گفتم میشه گفتین نمیشه حالا دارین میگین میشه اه مرگ بر امریکا