روده بزرگ
-
دوستان یه لحظه توجه کنید ما از استاد موقاری یاد گرفتیم که توی مری هم انزیم ترشح نمیشه ولی با این وجود توی خود کتاب نوشته آنزیم لیزوزیم ترشح میکنه من فیلم و جزوه مربوط به این قسمت خوب دیدم و خوندم لطفا یکمی با فکر جواب بدید
M Tg خب دیگه ترشح میشه
-
سلام دوستان یه سوال واسم پیش اومده درباره روده بزرگ
روده بزرگ که لیزوزیم ترشح میکنه پس چرا میگیم آنزیم نداره ؟؟ مگه لیزوزیم انزیم نیس؟!@دوازدهم @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء
برداشتی که من دارم اینه که کتاب گفته آنزیم گوارشی ترشح نمیکنه و نگفته آنزیم ترشح نمیکنع
لیزوزیم آنزیم هست.ولی فعالیت گوارش مواد رو انجام نمیده بلکه در از بین بردن دیواره باکتری ها نقش دارع -
اگه کسی میدونه چرا اینجوری نوشته این کتاب بگه اگر نه میدونم زیستتون خیلی خوبه خیلی خوبم بلدید ماشالله بهتون ولی نکته ای که ربطی نداره لطفا نگین خب من الان استرس این متنه رو دارم
)
M Tg ببین الان لیزووزیم در گوارش نقش داره بنظرت ؟
نه چون کارش چیز دیگری هست
خب پس میتونیم بگیم که انزیم ترشح میشه در روده بزرگ ولی الزاما انزیم ترشح شده این نیست که در گوارش نقش داشته باشه منظور این که کتاب میگه انزیم ترشح نمیشه اینه که مثل معده انزیم گوارشی نداره ولی نه اینکه کلا فاقد باشه چون مثل همین لیزوزیم که اصلا به گوارش کاری نداره ولی در دفاع نقش داره و در روده بزرگ میبینیم -
M Tg ببین الان لیزووزیم در گوارش نقش داره بنظرت ؟
نه چون کارش چیز دیگری هست
خب پس میتونیم بگیم که انزیم ترشح میشه در روده بزرگ ولی الزاما انزیم ترشح شده این نیست که در گوارش نقش داشته باشه منظور این که کتاب میگه انزیم ترشح نمیشه اینه که مثل معده انزیم گوارشی نداره ولی نه اینکه کلا فاقد باشه چون مثل همین لیزوزیم که اصلا به گوارش کاری نداره ولی در دفاع نقش داره و در روده بزرگ میبینیمfatemeh8181 تو تضمین میکنی منظور کتاب این بوده؟
-
M Tg ببینید کتاب خیلی جاها فقط گفته انزیم اینم که بنده گفتم طبق نظر استادمه باز خودتون میدونید
-
M Tg ببینید کتاب خیلی جاها فقط گفته انزیم اینم که بنده گفتم طبق نظر استادمه باز خودتون میدونید
fatemeh8181 فیلم های الا مال سالای قبله نمیگم اساتید اشتباه میکنن میگم اشتباه فهمیدن خودمون + تغییرات کتابه
-
fatemeh8181 تو تضمین میکنی منظور کتاب این بوده؟
M Tg بله در مری هم انزیم ترشح نمیشه طبق گفته خودت پس اونجاهم لیزوزیم نباید باشه و بگیم مری انزیم نداره
-
fatemeh8181 فیلم های الا مال سالای قبله نمیگم اساتید اشتباه میکنن میگم اشتباه فهمیدن خودمون + تغییرات کتابه
M Tg من استادای الا منظورم نبود
-
یه مشکلی دیگم که هس مگه نمیگن راست روده جز روده بزرگه؟؟ من توی سری کتابای خیلی سبز میبینم که جز روده بزرگ نمیگیره
-
M Tg بله در مری هم انزیم ترشح نمیشه طبق گفته خودت پس اونجاهم لیزوزیم نباید باشه و بگیم مری انزیم نداره
fatemeh8181 چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا؟
من کی گفتم هرجا انزیم ترشح نمیشه انزیم وجود نداره؟؟ خود مری غده داره ولی غدش انزیم ترشح نمیکنه انزیمم داخل خودش داره انزیم دهان هس
-
دوستان یه لحظه توجه کنید ما از استاد موقاری یاد گرفتیم که توی مری هم انزیم ترشح نمیشه ولی با این وجود توی خود کتاب نوشته آنزیم لیزوزیم ترشح میکنه من فیلم و جزوه مربوط به این قسمت خوب دیدم و خوندم لطفا یکمی با فکر جواب بدید
M Tg
تو مری آنزیم ترشح نمیشه فقط ماده مخاطی ترشح میشه -
fatemeh8181 چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا؟
من کی گفتم هرجا انزیم ترشح نمیشه انزیم وجود نداره؟؟ خود مری غده داره ولی غدش انزیم ترشح نمیکنه انزیمم داخل خودش داره انزیم دهان هس
-
M Tg
ایشون دارن راست میگن،راست روده جزو روده بزرگ محسوب میشه
کتاب های کمک درسی الزاما بی غلط نیستن که -
fatemeh8181 اه منظورم وجود غده بود
-
M Tg
کتاب های کمک درسی الزاما بی غلط نیستن که -
M Tg
کتاب های کمک درسی الزاما بی غلط نیستن که