روده بزرگ
-
M Tg اشتباه کردم
-
@Infinitie-A میدونم منظرم این بود به سوالی که پرسیدید مربوط نبود بود؟
fatemeh8181 جان من گیر نده،اول صبحی نمیتونم هی تایپ کنم
-
fatemeh8181 جان من گیر نده،اول صبحی نمیتونم هی تایپ کنم
@Infinitie-A :
-
روده بزرگ انزیم ترشح نمی کند و ماده مخاطی بدون انزیمه ولی انزیم لیزوزیم از بخش های بالایی لوله گوارش می ایند
Alireza abdi منم تا قبل این صحفه بر همین باور بودم
-
سلام دوستان یه سوال واسم پیش اومده درباره روده بزرگ
روده بزرگ که لیزوزیم ترشح میکنه پس چرا میگیم آنزیم نداره ؟؟ مگه لیزوزیم انزیم نیس؟!@دوازدهم @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء
روده بزرگ که لیزوزیم ترشح میکنه پس چرا میگیم آنزیم نداره ؟؟ مگه لیزوزیم انزیم نیس؟!@دوازدهم @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء
برداشتی که من دارم اینه که کتاب گفته آنزیم گوارشی ترشح نمیکنه و نگفته آنزیم ترشح نمیکنع
لیزوزیم آنزیم هست.ولی فعالیت گوارش مواد رو انجام نمیده بلکه در از بین بردن دیواره باکتری ها نقش دارع -
M Tg
فک کنم کتابت اشتباه نوشته چون روده بزرگ لیزوزیم ترشح نمیکنه و تو کتاب درسی هم چیزی گفته نشدهnima khorshidy نه اشتباه ننوشته
-
برداشتی که من دارم اینه که کتاب گفته آنزیم گوارشی ترشح نمیکنه و نگفته آنزیم ترشح نمیکنع
لیزوزیم آنزیم هست.ولی فعالیت گوارش مواد رو انجام نمیده بلکه در از بین بردن دیواره باکتری ها نقش دارع@Mr-Fantastic دقیقا
fatemeh8181 در روده بزرگ گفته است:
روده بزرگ پرزوغددترشح کننده ی انزیم ندارد ولی یاخته های پوششی مخاط آن ماده ی مخاطی بدون انزیم گواشی ترشح می کنند
درون هریاخته بدن انزیم های درون یاخته ای ساخته میشود ولی در روده انزیم گوارشی ترشح نمی شود
ماده ی مخاطی ترشح شد از غدد روده مثل ماده مخاطی سایر بخش های لوله گوارش حاوی انزیم لیزوزیم برای دفاع غیر اختصاصی بدن بر ضد میکروب ها ست از طرفی هم ماده مخاطی خاوی موسین هست که گیلیکوپروتینی بدون نقش انزیمی می باشدببینید انزیم گوارشی اوکی ولی این دفاعیه
-
دوستان یه لحظه توجه کنید ما از استاد موقاری یاد گرفتیم که توی مری هم انزیم ترشح نمیشه ولی با این وجود توی خود کتاب نوشته آنزیم لیزوزیم ترشح میکنه من فیلم و جزوه مربوط به این قسمت خوب دیدم و خوندم لطفا یکمی با فکر جواب بدید
M Tg خب دیگه ترشح میشه
-
لیزوزیم آنزیم هست.ولی فعالیت گوارش مواد رو انجام نمیده بلکه در از بین بردن دیواره باکتری ها نقش دارع -
اگه کسی میدونه چرا اینجوری نوشته این کتاب بگه اگر نه میدونم زیستتون خیلی خوبه خیلی خوبم بلدید ماشالله بهتون ولی نکته ای که ربطی نداره لطفا نگین خب من الان استرس این متنه رو دارم
)
M Tg ببین الان لیزووزیم در گوارش نقش داره بنظرت ؟
نه چون کارش چیز دیگری هست
خب پس میتونیم بگیم که انزیم ترشح میشه در روده بزرگ ولی الزاما انزیم ترشح شده این نیست که در گوارش نقش داشته باشه منظور این که کتاب میگه انزیم ترشح نمیشه اینه که مثل معده انزیم گوارشی نداره ولی نه اینکه کلا فاقد باشه چون مثل همین لیزوزیم که اصلا به گوارش کاری نداره ولی در دفاع نقش داره و در روده بزرگ میبینیم -
M Tg ببین الان لیزووزیم در گوارش نقش داره بنظرت ؟
نه چون کارش چیز دیگری هست
خب پس میتونیم بگیم که انزیم ترشح میشه در روده بزرگ ولی الزاما انزیم ترشح شده این نیست که در گوارش نقش داشته باشه منظور این که کتاب میگه انزیم ترشح نمیشه اینه که مثل معده انزیم گوارشی نداره ولی نه اینکه کلا فاقد باشه چون مثل همین لیزوزیم که اصلا به گوارش کاری نداره ولی در دفاع نقش داره و در روده بزرگ میبینیمfatemeh8181 تو تضمین میکنی منظور کتاب این بوده؟
-
M Tg ببینید کتاب خیلی جاها فقط گفته انزیم اینم که بنده گفتم طبق نظر استادمه باز خودتون میدونید
-
M Tg ببینید کتاب خیلی جاها فقط گفته انزیم اینم که بنده گفتم طبق نظر استادمه باز خودتون میدونید
fatemeh8181 فیلم های الا مال سالای قبله نمیگم اساتید اشتباه میکنن میگم اشتباه فهمیدن خودمون + تغییرات کتابه
-
fatemeh8181 تو تضمین میکنی منظور کتاب این بوده؟
M Tg بله در مری هم انزیم ترشح نمیشه طبق گفته خودت پس اونجاهم لیزوزیم نباید باشه و بگیم مری انزیم نداره
-
fatemeh8181 فیلم های الا مال سالای قبله نمیگم اساتید اشتباه میکنن میگم اشتباه فهمیدن خودمون + تغییرات کتابه
M Tg من استادای الا منظورم نبود