روده بزرگ
-
M Tg عزیز جان تمام حرف های من مستنده، اهل حرف پروندن نیستم
قسمت انتهایی کولون. است روده نامیده می شود.
بیولوژی کمپبل2011 ج6ص1125لیزوزیم آنزیمی است که دیواره سلولی بسیاری از باکتری ها را هضم میکند. این آنزیم در بزاق، اشک و ترشحات مخاطی وجود دارد.
بیولوژی کمپبل2011 ج6 ص1171سلول های اپی تلیالی تقریبا هیچ آنزیمی ندارند؛ اما در عوضبه طور عمده از سلول های مخاطی تشکیل شده اند.
فیزیولوژی پزشکی گاستون هال2016 ج 2 بخش12 فصل 65 تحت عنوان ترشحات روده بزرگ ص1030کتاب های زیست مدرسه خیلی تفاوت با رفرنس ها دارع :|
@Mr-Fantastic ولی تو تست با رفرنس دقیق ازت میخواد چون همه یه پا انیشتینن و بعد تولد اینارو یاد گرفتیم و نمیدونید این کتابا یه سر نخ میدن میگن یادته قبلا که یه سالت بود بلد بودی
-
M Tg کاملا درک میکنم، تقصیر من و شما هم نیست! فعلا باید ساخت، باید قبول کرد که کتاب برخلاف مهم ترین منابع تالیفی ش گفته نیست، ترشح نمی شه، اما اینا واقعیت های علمی رو تغییر نمی دن! ولی ما به اجبار طبق سیاست محرومیت دانش آموز ایرانی از علم اصیل باید یاد بگیریم که ترشح نمیشه!
-
-
@Mr-Fantastic ولی تو تست با رفرنس دقیق ازت میخواد چون همه یه پا انیشتینن و بعد تولد اینارو یاد گرفتیم و نمیدونید این کتابا یه سر نخ میدن میگن یادته قبلا که یه سالت بود بلد بودی
fatemeh8181 اشتباه میکنی مولف کنکور کتابو میزاره جلوش و سوال درمیاره
-
Bio مشاور من میگه باید کتاب زیست رو مثل قران بخونید و همه حرفاشو هم صحیح بگیرید و مرجع فقط کتاب درسی باشه البته بلانسبت
M Tg ولی همین کتاب تحریف شده درسال بعدش و گفته انزیم گوارشی
-
-
M Tg اینم شده مثل اون بحث بافتای پیوندی چربی و خون که یکی میگه کلاژن دارن یکی میگه نداره و هزااار جور دیگه
-
M Tg اینم شده مثل اون بحث بافتای پیوندی چربی و خون که یکی میگه کلاژن دارن یکی میگه نداره و هزااار جور دیگه
-
mahla bpz ولی من هنوز نفهمیدم آخر سر بافت چربی رشته کلاژن داره یا نه؟
Mohammad 2 منم هنو نفهمیدم و تا کنکور هم نخواهم فهمید
با این کتاباشون،
-
mahla bpz ولی من هنوز نفهمیدم آخر سر بافت چربی رشته کلاژن داره یا نه؟
Mohammad 2 داره عاقا داره دیگ بحثو به اونجا نکش تو توی خون هم گفتن بگو داره توروخدا بحث این یکیو نکنید
-
-
fatemeh8181 اشتباه میکنی مولف کنکور کتابو میزاره جلوش و سوال درمیاره
M Tg من که شک دارم طبق سوالای 99
-
fatemeh8181
تحریف نشده
هر سال دارن اشکالات کتاب درسیو برطرف میکنن
طبق گفته دوستمون Bio خب واقعا تو روده بزرگ لیزوزیم هست پس آنزیم غیر گوارشی ترشح میشه
خب الان مشکلتون چیه؟!
تغییر دادن کتاب های درسی اتفاقا کار درستیه
اشتباه اینه کتاب غلط علمی داشته باشه و برطرف نشه -
fatemeh8181 ولی کنکور از همون کتاب چاپ ۹۷ سوال میدن نه سال بعدش ینی همین کتابو میزارن جلوشون پس اگه تو تستی گفت انزیم ترشح نمیکنه باید چشاتو ببندی و بگی حق با خودشه (دوستان انعطاف پذیری از ویژگی های ادمای باهوشه لطفا یکمی مثل باهوشا رفتار کنیم و انقدر با افکار خودمون تاکید نکنیم)(البته منظورم کلی بود دوست عزیزم فاطمه خانم ناراحت نشیا
)
-
-
Mohammad 2 داره عاقا داره دیگ بحثو به اونجا نکش تو توی خون هم گفتن بگو داره توروخدا بحث این یکیو نکنید
M Tg باشه باشه
یه آزمون دادم قلم چی گفتم استاد موقاری گفته نداره زدم نوشته بود داره هفته بعدش گزینه 2 دادم با این تصور که قلم چی گفته داره زدم داره جواب اومد نوشته بود نداره️
و اینگونه از اون شب به بعد هر روز مولفان کتاب و طراحان سوال رو دعا میکنم